Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Hemşirelik ya da tıbbi laboratuvar olucak sanırım benim :26:

Sevgilin baya sert çıkışmış gibi geldi bana yani sen kötü bir şey dememişinki bide desen bile nerden bilebilirdinki.
Aslında özür dilemesi gereken o bence sende üzülmekte haklısın.

Sevgilin baya sert çıkışmış gibi geldi bana yani sen kötü bir şey dememişinki bide desen bile nerden bilebilirdinki.
Aslında özür dilemesi gereken o bence sende üzülmekte haklısın.

Ya ben onun annesine,babasına neden laf gelsin istiyim,bilseydim hayatta bir şey demezdim bile,çok seviyorum yani annesini falanda.
Ben bu kadar sert çıkışmasını beklemezdim,dumur oldum yani..Resmen beni tanıyamamış ya,ben tanımadığım bir insanın ailesine bile laf gelsin istememki..Aile kavramına inanılmaz bağlı biriyimdir..

Sen bilmeden yapmışın canım zaten dediğin gibi kötü bişeyde dememişin ve nerden bilebilirdin.
Sevgilini hatalı gördüm biraz burda.

Sen bilmeden yapmışın canım zaten dediğin gibi kötü bişeyde dememişin ve nerden bilebilirdin.
Sevgilini hatalı gördüm biraz burda.

Bilmiyorum işte canım.Ona göre kesin ben inanılmaz hatalıyımdır.
Sanki 3 aydır berabermişiz gibi böyle bir şey için ilişkiyi bitirecekmiş gibi konuştu..

Bilmiyorum işte canım.Ona göre kesin ben inanılmaz hatalıyımdır.
Sanki 3 aydır berabermişiz gibi böyle bir şey için ilişkiyi bitirecekmiş gibi konuştu..

Sinirle öyle konuşmuştur bu yüzden neden 4 buçuk senelik ilişkiyi bitirsinki sen daha iyi tanırsın onu...

Sinirle öyle konuşmuştur bu yüzden neden 4 buçuk senelik ilişkiyi bitirsinki sen daha iyi tanırsın onu...

Bilmiyorum işte canım ya çok moralim bozuldu.Şok oldum yani öyle çıkışmasına..
Neyse sen napıyorsun,siz küsmüştünüz sanki birara n'oldu?

Bilmiyorum işte canım ya çok moralim bozuldu.Şok oldum yani öyle çıkışmasına..
Neyse sen napıyorsun,siz küsmüştünüz sanki birara n'oldu?

Ona belli et canım sert tepkisinin seni kırdığını...
Evet 2 hafta gibi konuşmuyorduk barıştık biraz sorunlar var ama yavaş yavaş düzeliyor gibi.

Ona belli et canım sert tepkisinin seni kırdığını...
Evet 2 hafta gibi konuşmuyorduk barıştık biraz sorunlar var ama yavaş yavaş düzeliyor gibi.

Hadi ya çok sevindim düzelir iyice zamanla
Bilmiyorum canım ya belli etsem mi etmesem mi bilemedim bende,konuşmuyoruz zaten 2-3 saattir.

Hadi ya çok sevindim düzelir iyice zamanla
Bilmiyorum canım ya belli etsem mi etmesem mi bilemedim bende,konuşmuyoruz zaten 2-3 saattir.

İnş canım benim
Belli etmelisin bence eğer kırıldıysan onunda bilmesi lazım bunu ve yaptığı hatayı...

Tuğçe ya bir denk gelemiyoruz iyi miii... :26:
Ben çok merak ediyorum seni yaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…