oh oh çok sevindimmİyiyim canım ben her şey olumlu şuanda düzeliyoruz gibi bakalım zaman neyi göstericek :)
biz iyiyizz canımKızlarr napıyosunuzzz
Hoşgeldin canım uzun süredir göremiyoruz seni :)
oh oh çok sevindimm
biz iyiyizz canım
benim finaller geliyor onlarla boğuşuyorum
sen neler yapıyorsun
uğramıyorsun buraya
bende aöf sınavlarım var onlara çalışıyorummm :) ya bu rimmel ve watsonsun söyleniş şeklini yazsana yarın rezil olmayayım gidicem ya :)bide watsonsta kıyafet falanda var mı :)
oh oh çok sevindimm
hosbulduk :) ders çalışıyorum genelde canım yarın ve pazar sınavlarım varrsen napıyosun düzeldi mi aranız artıkk :)
kıyafet yok canım kozmetik üzerinebende aöf sınavlarım var onlara çalışıyorummm :) ya bu rimmel ve watsonsun söyleniş şeklini yazsana yarın rezil olmayayım gidicem ya :)bide watsonsta kıyafet falanda var mı :)
hareketlilik yok canım pekSen ne var ne yok :)
ben cevap veriyorum:) rimmel rimel dıye telaffuz edılıyordur herhalde, bilemıyorum onu ama diğeri watsıns diye telaffuz edılıyor. kıyafet yok watsonsta.
Anladım canım şimdiden başarılar...
Napıyım bende ders çalışıyorum burda takılıyorum vs...
Barışmıştık işte bazı sorunlar vardı tam olarak düzelememiştik şimdi her şey yoluna giriyor gibi bakalım :)
kıyafet yok canım kozmetik üzerine
watsıns diye okunuyor
diğerininkini valla bilemiyorum ben isterken kadının adını söylemiştim direk kate moss rujlardan istiyorum diyerek
aman canım salla ya bölümüm ingilizce olduğu için biliyorum aslında doğru bilinen yanlış söylendi diye gülünen şeylerin çoğu yanlışmışen sevmediğim şey telaffuz edemediğim kelimeye gülünmesidir o yüzden böyle sordum ki yarın rahat olayımyarın kısmetse alıcammm çok mutluyummm
aman canım salla ya bölümüm ingilizce olduğu için biliyorum aslında doğru bilinen yanlış söylendi diye gülünen şeylerin çoğu yanlışmış
anlamana senden çok sevindim ya yardımcı olamadım diye üzülüyordum bende
bir ruj sen nelere kadirsindaha ne yapacaktın kuzum elinden geleni yaptın :) net üzerinden almama annem izin vermiyor o yüzden yarın watsonsa gitmeye ikna ettim ama ben kıyafette satılıyor sanıyodum deri taytta alacaktım annem sadece makyaj üzerine oldugunu duyarsa asla gitmez gerek yok der o yüzden söylemicem
hareketlilik yok canım pek
bugün sevgilimle görüştük sınavlar yüzünden buluşamıyorduk bir haftadır
merhaba bende yanlızım tanışalım mı
bir ruj sen nelere kadirsin
söyleme tabi
hani kıyafet yok derse
aa yokmuymuş tüh ben şurdan bi ruj bakayım bari boşa gitmesin o kadar geldik dersin
7 veya 8 liraydı tam hatırlamıyorumnapıyım yaa bayıldım renginee alamazsam içimde kalacakkk :)) sen ne kadara aldın o ruju canım ?
7 veya 8 liraydı tam hatırlamıyorum
ama bir alana ikincisi yüzde elli indirimliydi
2 tane almıştım o yüzden
süper bi fiyat performansa göre bence