iradeni tebrik ettimİyi aksamlar kizlar..
Bir kac gündür neredeyse kk dan cikmiyordum bu yüzden de oturup calismam gereken derslerimi aksatiyordum. Calismaya baslayamiyordum icimden calismak gelmiyordu. Zorla baslasam bile anlamiyordum devami gelmiyordu ve sinavlarim cok düstü.. Ben de düsündüm ve ayin 17 sine kadar yani sinavlarim bitene kadar kk ya girmeyecegim. Arada bir girer bakarim ama saatlerce bilgisayarin, telefonun basindan kalkmamazlik etmeyecegim.. Hatta bugün okuldan sonra hic girmedim kk ya ve kac gündür istedigim halde yakalayamadigim calisma temposuyla bir güzel ders calistimBen ayin 17 sine kadar ara sira girsem de hicbir konuyu okumayip yorum yazmayacagim.. Ben gelene kadar kendinine coook iyi bakin geldigim zaman yoklugumda olan herseyi anlattiracagim size
Sizleri seviyorum 17 ocaga kadar kendinize iyi bakiiin :)
İyi aksamlar kizlar..
Bir kac gündür neredeyse kk dan cikmiyordum bu yüzden de oturup calismam gereken derslerimi aksatiyordum. Calismaya baslayamiyordum icimden calismak gelmiyordu. Zorla baslasam bile anlamiyordum devami gelmiyordu ve sinavlarim cok düstü.. Ben de düsündüm ve ayin 17 sine kadar yani sinavlarim bitene kadar kk ya girmeyecegim. Arada bir girer bakarim ama saatlerce bilgisayarin, telefonun basindan kalkmamazlik etmeyecegim.. Hatta bugün okuldan sonra hic girmedim kk ya ve kac gündür istedigim halde yakalayamadigim calisma temposuyla bir güzel ders calistimBen ayin 17 sine kadar ara sira girsem de hicbir konuyu okumayip yorum yazmayacagim.. Ben gelene kadar kendinine coook iyi bakin geldigim zaman yoklugumda olan herseyi anlattiracagim size
Faceten engelleyemedim kendisini 48 saat geçmesi lazımmış.. Bu arada tekrar mesaj atmış ben ders çalışırken face ime "Aslında böyle olmasını istemezdim ve bunu haketmedim ama senin mutluluğuna daha fazla engel olmak istemedim.. Ben senin mutluluğunun üstünde bir gölgeyim ve daha fazla gölgen olmak istemiyorum..Oraya gelecektim ama gördüm ki artık bizim geleceğimiz yok, ben seni ikna edebilirim sanıyordum ama yanılmışım.. Sen hep gül sana çok yakışıyor gülmek sakın kendinde bir hatada arama benim beceriksizliğimdi herşey..Senle ilgili o kadar hayalim vardı ki nasıl çöpe atarım bunları bilmem.. Ha senide unutamam zaten.. Ama başın sıkıştığında ihtiyacın olduğunda ben hep burdayım neyse kötü oldum baya en iyisi ben gidimde hava alim biraz kendine iyi bak.." diye..
Yani dürüstlüğüne sevinsem mi benden,bizden böyle vazgeçmesine üzülsem mi bilemedim..
bende iyiyim
sizin drumlar pek iyi gitmiyor sanırım tugcecim
Selam kızlaar
Tuğçecim ne zamandır uzun uzun kalamadım forumda yapıcaklarımı yapamadım hiç sende aklımdasın arada takip ediyorum barışmışsınız galiba nasılsın durum nasıl iyi misin biraz ? :26:
İyi aksamlar kizlar..
Canım beni düşünmen bile yeter.
Barıştık fakat aramız iyi değil birtakım sorunlar var ve çözülmemiş şeyler kafada soru işaretleri...
Zamana bırakıyım diyorum bilmiyorum yada konuşup bir an önce çözüme ulaştırmak gerekiyor.
Pişman olmamak için iyi düşünün canım umarım her şey iyi olur. Halledilebilecek sorunlar mı ?:26:
Her şey açıklığa kavuşsa halledilebilir aslında fakat çözülmüyor daha maalesef...
Ben varım olmaz mı ?
Olmaz olurmu canım hoşgeldin nasılsın bugün :)
İyiyim canım biraz karnım ağrıyor o kadar
Sen nasılsın ?
Neden canım üşüttün mü yoksa :)
Bende iyiyim biraz burda durup çıkıcam ders çalışıcam...
Ne güzel bende yarım bıraktığım konuları tamamlasam iyi olur aslında
Üşütme diilde klasik şeyler diim[/I]
Evet canım 2. senem
Seninde 2. senendi demi canım ?
Okuyormusun bi yerde ?
Anladım anladım