Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Evet canım 2. senem
Yok okumuyorum keşke başlasaydım diyorum şimdi en azından bir senem gitmezdi şimdiye bir yılımı yarılamıştım işte :26:

Ay bu 2. sene daha bi stresli oluyor tekrar tekrar aynı konuları görmekmi sıkıyor bilmiyorum ama keşke ilk sene sıkı tutsaymışım diyorum...

Malesef kii geldiğim gibi gidiyorum koyunuum
Senin gelişmeleri merak ediyorum..
8'de msnde olacağım onu haber vermek için şeyettiydim
Bu arada sende olumlu bir şeyler seziyorumm canım şimdiden mutlu olduum

Aaaa bu olmadı ama
8de girmeye çalışıcam bebeğim gelişmeleri anlatıyım :)
Olumlu her şey şuanda bakalım zamanla daha iyi olucak inş...

Ay bu 2. sene daha bi stresli oluyor tekrar tekrar aynı konuları görmekmi sıkıyor bilmiyorum ama keşke ilk sene sıkı tutsaymışım diyorum...

Keşke ama kekelerle de olmuyor işte :26: Bakalım bu sene boşa gitmez umarm ya

Umarım canım az kaldı zaten biraz tempoyu arttırmak lazım...

Evet, arttırmak lazım. Ben bugün parayı yatırayım diyordum unuttum babama söylerim eve gelsin de yarın yatırsın o :26: Bi an önce başvurumu yapıp kurtulayım .

Evet, arttırmak lazım. Ben bugün parayı yatırayım diyordum unuttum babama söylerim eve gelsin de yarın yatırsın o :26: Bi an önce başvurumu yapıp kurtulayım .

Bende bu hafta içi halletmeyi düşünüyorum geçen sene son günlere bırakmıştım kötü oldu.
Başvuru işini halledelimde daha sıkı sarılalım derslere...

Bende bu hafta içi halletmeyi düşünüyorum geçen sene son günlere bırakmıştım kötü oldu.
Başvuru işini halledelimde daha sıkı sarılalım derslere...

Aklımdaki şey şu an feni iyice toparlamak sonra da biraz mat baksam bana yeter tarihe bulaşmayı düşünmüyorum hiç :26: biraz da türkçe bilmiyorum ya

Aklımdaki şey şu an feni iyice toparlamak sonra da biraz mat baksam bana yeter tarihe bulaşmayı düşünmüyorum hiç :26: biraz da türkçe bilmiyorum ya

Sayılsaldın demi sen ?
Bende eşit ağırlığım her türkçe,tarih,coğrafya falan çok iyi ama mat sorunlu her zamanki gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…