Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Hemşirelik ya da tıbbi laboratuvar olucak sanırım benim :26:

Ya sevgilimin annesi güzellik uzmanı,baya iyi bir yerleri var burada tanınmış bir yer yani.Ama ben oraya gidemiyorum çünkü utanıyorum annesinden.Dünde başka bir yerde lazere başladım (sevgilim bunu biliyor)Lazer yaptırıyordum işte lazeri yapan kızla muhabbet ediyorduk.Konu sevgiliden açıldı bende söyledim şu güzellik merkezinin sahibinin oğlu ama ben oraya gidemiyorum çok utanıyorum annesinden,çok güzel çünkü annesi falan dedim.Gerçekten de öyle 25 gösteriyor nerdeyse.Kızda aa ben tanıyorum önceden orada çalıştım falan filan oğlunu da tanıyorum selam söyle dedi.Bende bugün sevgilime söyledim.Oda nereden çıktı o beni nereden tanıyor dedi,bende işte sizin orada çalışmış falan dedim.Oda dediki sen nasıl benim ailemden bahsedersin orada,sen o meslek camiasını bilmiyorsun.Annemin bilmem nesi başka güzellik merkezine gidiyormuş derler,boş boş konuşurlar.Senin benim annemi babamı üzmeye ne hakkın var bidaha sakın benim ve ailem hakkında orada bahsetme.Daha bir sürü şey dedi.Ben o kadar bozuldumki anlatamam,ben sadece sevgilimin annesininde güzellik merkezi olduğunu ama utandığım için gitmediğimi söyledim sonuçta.Gidipte sevgilimin annesinin de var ama ben size geliyorum,ora çok kötü gitmiyorum falan gibi saçma sapan şeyler söylemedim ki.Neyse özür falan diledim ama inanılmaz bozuldum.Ben gayet saf duygularla söylemiştim orada.Sevgilimse bana inanılmaz sert çıkıştı..Şok oldum resmen..Annem yanımda olmasa oturup ağlayacağım yani...

Sevgilin baya sert çıkışmış gibi geldi bana yani sen kötü bir şey dememişinki bide desen bile nerden bilebilirdinki.
Aslında özür dilemesi gereken o bence sende üzülmekte haklısın.

Sevgilin baya sert çıkışmış gibi geldi bana yani sen kötü bir şey dememişinki bide desen bile nerden bilebilirdinki.
Aslında özür dilemesi gereken o bence sende üzülmekte haklısın.

Ya ben onun annesine,babasına neden laf gelsin istiyim,bilseydim hayatta bir şey demezdim bile,çok seviyorum yani annesini falanda.
Ben bu kadar sert çıkışmasını beklemezdim,dumur oldum yani..Resmen beni tanıyamamış ya,ben tanımadığım bir insanın ailesine bile laf gelsin istememki..Aile kavramına inanılmaz bağlı biriyimdir..

Ya ben onun annesine,babasına neden laf gelsin istiyim,bilseydim hayatta bir şey demezdim bile,çok seviyorum yani annesini falanda.
Ben bu kadar sert çıkışmasını beklemezdim,dumur oldum yani..Resmen beni tanıyamamış ya,ben tanımadığım bir insanın ailesine bile laf gelsin istememki..Aile kavramına inanılmaz bağlı biriyimdir..

Sen bilmeden yapmışın canım zaten dediğin gibi kötü bişeyde dememişin ve nerden bilebilirdin.
Sevgilini hatalı gördüm biraz burda.

Sen bilmeden yapmışın canım zaten dediğin gibi kötü bişeyde dememişin ve nerden bilebilirdin.
Sevgilini hatalı gördüm biraz burda.

Bilmiyorum işte canım.Ona göre kesin ben inanılmaz hatalıyımdır.
Sanki 3 aydır berabermişiz gibi böyle bir şey için ilişkiyi bitirecekmiş gibi konuştu..

Bilmiyorum işte canım.Ona göre kesin ben inanılmaz hatalıyımdır.
Sanki 3 aydır berabermişiz gibi böyle bir şey için ilişkiyi bitirecekmiş gibi konuştu..

Sinirle öyle konuşmuştur bu yüzden neden 4 buçuk senelik ilişkiyi bitirsinki sen daha iyi tanırsın onu...

Bilmiyorum işte canım ya çok moralim bozuldu.Şok oldum yani öyle çıkışmasına..
Neyse sen napıyorsun,siz küsmüştünüz sanki birara n'oldu?

Ona belli et canım sert tepkisinin seni kırdığını...
Evet 2 hafta gibi konuşmuyorduk barıştık biraz sorunlar var ama yavaş yavaş düzeliyor gibi.

Ona belli et canım sert tepkisinin seni kırdığını...
Evet 2 hafta gibi konuşmuyorduk barıştık biraz sorunlar var ama yavaş yavaş düzeliyor gibi.

Hadi ya çok sevindim düzelir iyice zamanla :KK16:
Bilmiyorum canım ya belli etsem mi etmesem mi bilemedim bende,konuşmuyoruz zaten 2-3 saattir.

Hadi ya çok sevindim düzelir iyice zamanla :KK16:
Bilmiyorum canım ya belli etsem mi etmesem mi bilemedim bende,konuşmuyoruz zaten 2-3 saattir.

İnş canım benim :KK16:
Belli etmelisin bence eğer kırıldıysan onunda bilmesi lazım bunu ve yaptığı hatayı...

Tuğçe ya bir denk gelemiyoruz iyi miii... :26:
Ben çok merak ediyorum seni yaa :44:

X