- 3 Mart 2012
- 1.454
- 2
İyi akşamlar canım...
Tuğçe biz gerçekten aynı insan mıyız diye şüphe ettim bi an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar canım...
Tuğçe biz gerçekten aynı insan mıyız diye şüphe ettim bi an
ayy herkes mutsuz ya..
tuğçe canım ben sonucun böyle olacağını hiç düşünmemiştim açıkcası yaptıklarından ders aldığını düşünmüştüm ama bu tavrı ne böyle anlamıyorum :26:
konuşmuyomusunuz şuan?
Sen sonuna üç nokta koymamışın ama bebeğim
Bebeğim sadece gidip geldiği yerleri haber ediyor onun dışında arayıp sormuyor zaten.
Bende ne yapmam gerektiğini bilmiyorum umudum kalmadı zaten artık uzatmaları oynuyoruz...
haber verme zorunluluğu hissetmese kendinde belki hiç konuşmayacak.
gerçekten çok tuhaf davranıyor yakında çıkar kokusu. sen elinden geleni yaptın
Evet canım aynen öyle. Zamana bırakmak zorundayım her şey ya düzelir ya biter zaten...
herşeyin hayırlısı canım..
bende bugun fal baktırdım ayrılık görünüyo size şubatta ama annesi barıştırıcak dedi.. inanmıyorum fala ama aklımın bi köşesindede duruyo işte
Bende fal baktırmıştım ayrılık gözüküyor demişti 2 hafta sonra ayrıldık fala inanmak istemiyorum ama olması gereken böyleymiş diye düşündüm.
Çokmu kafaya takıyoruz bunları :26:
herşeyin hayırlısı canım..
bende bugun fal baktırdım ayrılık görünüyo size şubatta ama annesi barıştırıcak dedi.. inanmıyorum fala ama aklımın bi köşesindede duruyo işte
aynen..
gereğinnden fazla düşündüğümüz için bu şekildeyiz.
kendi hallerine bıraksak ya heptan kopacak yada hepten bağlanacaklar ama bir şekilde bunu başaramıyoruz. başaramıyorum
Ya bende iki ayrı komşumuz fal baktı. Biri dedi yakın zamanda çok üzülceğin bişi olucak kalbin ikiye ayrılmış dedi ihtimal vermedim çünkü herşey çok güzeldi
5 gün sonra ayrıldık..
Geçende başka bi komşumuz baktı uzak bi yerden çok sevineceğin bi haber alcaksın dedi. Bi erkeğe sırtını dönmüşsün ama onun elinde kalp var sana doğru geliyo dedi
Fala inanma falsızda kalma demişler ama bütün bunlar tesadüf mü yaaa
Bende başaramıyorum maalesef zaten son 1 aydır sürekli stres içinde olduğum için mantıklıda düşünemiyorum.
Oluruna bırakmak gerek biraz...
merhaba canım tanışmıyoruz seninle selen ben :) konunu bilmiyorum ayrılmışsın sanırım hayırlısı ise senin için gelsin elinde kalple tabikiii
ben şuan inanmak istemiyorum ayrılık diyoo (
neyse kötü düşünmeyeyim çekerim negatif enerjiyi falan çok ihtiyacım varmış gibi
canım derslerinede ağırlık veremiyorsundur şimdii..
keşke biraz anlayışlı olabilseler.
bi mesaj olayı vardı erkek arkaadaşınla aranda o ne oldu?
açıklaması tatmin etti mi seni ?
merhaba canım tanışmıyoruz seninle selen ben :) konunu bilmiyorum ayrılmışsın sanırım hayırlısı ise senin için gelsin elinde kalple tabikiii
ben şuan inanmak istemiyorum ayrılık diyoo (
neyse kötü düşünmeyeyim çekerim negatif enerjiyi falan çok ihtiyacım varmış gibi
canım derslerinede ağırlık veremiyorsundur şimdii..
keşke biraz anlayışlı olabilseler.
bi mesaj olayı vardı erkek arkaadaşınla aranda o ne oldu?
açıklaması tatmin etti mi seni ?
Evet canım tanışmadık :) Bende gökçe :) Aslında takip ediyorum burayı da mesaj pek yazmıyordum :)
Evet bende ayrıldım ama şu an iyiyim. Geri barışmayı düşünmüyorum. Önce bi gelsinde
* * * * *
Tuğçecim sana mesaj attım ama yine iletilmedi sanırım ya hep sorun yaşıyorum bu mesaj kısmında :44:
şuna bak ya
sanki sen yalvardın nolur gel diye
nasıl birden bu kadar döndü
Bu erkeklerden nefret eder hale geldim. Şuan içimden sövüyorum gerçekten bugünlerde çok haketmeyen erkekleri gördüm ondan sanırım.
Baştada benimki.
Hiçbiri için değmiyormuş o başka başka derdim hep bütün umutlarımı kaybettim zaten.
Biz sevince körmü oluyoruz ne anlamıyorum...
Oooohoo...
Bu ne böyle ya bunlar ne sanıyor kendilerini?
Şunlara zamanı gelince ayar çekemiyoruz,
Sonra gelip tepemize çıkıyorlar valla çok sinirleniyorum ya.. :26:
nasılsınızz kızlar