- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
Hoşbulduk Canım.
Allahım pişman olacağımız şeyleri yapmamıza izin vermez inşallahh..
İnş canım ama hayırlısı ne ise o oluyor her zaman ne kadar üzülsende vazgeçsende olcağı varsa oluyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk Canım.
Allahım pişman olacağımız şeyleri yapmamıza izin vermez inşallahh..
QUOTE=tgce_1994;27763731]İnş canım ama hayırlısı ne ise o oluyor her zaman ne kadar üzülsende vazgeçsende olcağı varsa oluyor...
o çok pişman olacak kafasına dank edecek ama çok geç olacak o vakit
çünkü bizim güzel kızımız onu çoktan unutmuş kendine yeni bir yol çizmiş olacak
çok karamsarım bende bu aralarr
o ilk zamanlardaki verdiğin tepki çok önemliAy teşekkürler şuanda mutluyum huzurluyum daha doğrusu hiçbir şey hissetmiyorum.
İlerki günlerde nasıl olucak bakalım :)
Bizim güzel kızımıızın ve ex eniştemizin biraz yalnız kalmaya ihtiyaacı var bence :))
İnanıyorumki barışacaklar.. :))
o ilk zamanlardaki verdiğin tepki çok önemli
soğukkanlı olabiliyorsan ne mutlu sana
O büyük ihtimal arar gibi beni ama barışıp barışmamakta kararsızım canım ben ne kadar yüz verirsem o kadar kaçıyor benden.
Sonuçta böyle işte.
Bakalım zaman ne gösterir :)
kızzllaaar az biraz yüzünüzde tebessüm oluşabilir şu sözü okuduktan sonra
Tanrı neden önce erkeği yarattı?
Her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır…
oh oh süpermiş bu sözkızzllaaar az biraz yüzünüzde tebessüm oluşabilir şu sözü okuduktan sonra
Tanrı neden önce erkeği yarattı?
Her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır…
oh oh süpermüş bu söz
geçen derste bilimsel bir makale işliyorduk
adıda weaker sex( zayıf cinsiyet)
araştırmalara göre kadınlar erkeklerden daha üstünlermiş
birçok hastalıklara yakalanmak riskleri kadınlara oranla daha fazlaymış
derslerde kız çocukları daha başarılı olurmuş
bunun gibi birçok şey vardı
canım okurken zorlanıyorum kelimeleri tam yazabilir misin :26:iyi aksamlar kizlar hepiniz iyi insanlarsiniz tanisip arkadas olmak kiminizin birbirinde telefonu bile var kendimi dislanmis hissettim facelrimizi yda msnmzi alalm knslm kynsalm yast saylrz tbi istemeyedebilirsiniz farkrltmz fkrmi sldm ben tm tnsmyrz cnku
canım okurken zorlanıyorum kelimeleri tam yazabilir misin :26:
Kızlar bitti ben bitirdim artık her şeyi.
2 sene verdiğim emeklerin hiçbirini haketmemiş o.
Bu kadar değer verdim bu kadar sevdim ya ondan şımardı kaybetmekten korkmadı.
Bi kaç mesaj attım ve artık aramamaya kararlıyım...
Geldi canımda moralim bozuktu yazamadım kusura bakma.
Cevap vericem ama.
Bu sabah telefonumu açtım arayan soran yoktu bizim facelerimizde kapalıydı içime doğdu açtım bi baktım kendi facesini açmış.
Aradım neden açtın bittimi yani diye oda bitiren sen değilmiydin vs dedi sonra konuşalım diye kapattık.
Tekrar konuştuk 1 saat işte önce ben çok fazla üzerine gitmişim şu 1 aydır bunaltmışım sıkmışım onu sürekli sinirli tepkiler vermişim ilişkiden bunalmış artık.
Bende bitirmeye sebebin bumu biliyorum bunun sebebi benim çok değer verdim kaybetme korkusu ne hiç bilmedin.
Aşk sevgi bu değil 2 sene geçiripte istediğinde çekip gitmek adamlık değil dedim.
Ben tam şuanda soğudum senden meger kimi sevmişim kimin için emek harcamışım gerektiğinde annemi bile karşıma almışım değmezmiş bu kadar gözyaşına değmezmişin dahada fazla konuşmaya gerek yok dedim.
Burda dış ticaret okuyan bir arkadaş vardı umarım gelirde tanışırız :))
çok yardımımız dokunur birbirimize,bende aynı bölümü okumakla mesgulum