Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

ayyy çok sevindim kii
darısı başımıza
günü konuştunuz muuu

dur bakayım canım bulamazsam yardm isterim

amin canımm :) ben baharda düşündüm nisan ayı gibi ama fatih okadar beklemeye gerek yok dedi ama kış günü zor olur gelip gitmeniz falan deyince bana hak verdi :)

Pazartesi günü bu oldu

Ben dün erken yatmıştım uyumuşum.
Telefonumda titreşimde yere koymuştum. Titremesine uyandım saat 2 buçuk bi baktım güzel gözlüm arıyor. Rehberden silmiştim ama yine öyle çıkmış
Elim ayağım titredi
Açtım telefonu uykulu uykulu uyuyormuydun özür dilerim dedi bende sorun değil dedim
Napıyosun iyimisin faceni dondurmuşun kötü bişeymi var dedi. Bende yok daha rahat ders çalışmak için dondurdum dedim.
Hastamısın sesin kötü geliyor dedi hayır çok uykum var sadece dedim.
Oda tamam o zaman uykusuz kalma tatlı rüyalar dedi sanada dedim kapattık.
Böyle oldu ama ondan sonra ses yok bilmiyorum bendenmi bekledide.

ayy
ee sonraaa

Dünde bunlar oldu

Ay kızlar çok güzel gelişmeler var ve sizin fikirlerinize ihtiyacım var :)
Dün ben tam uyucaktım aradı benimki. Napıyosun dedi umursamaz bi şekilde konuştum hep.
Telefonda 2 saat konuşmuşuz
Ders çalışıyormusun dershaneden aynı saatlerdemi çıkıyorsun değiştimi etüt alıyormusun diye sormaya başladı.
Dışarı çıkıyormusun ırmakla baya gezmişiniz gibi şeyler sordu.
Bende biz ayrılmadık mı ne olarak soruyosun bunları bana dedim. Bunu duyunca sinirlendi tabi kapatmak istedi bende tamam diyip kapattım.
Tekrar aradı sana bişey sorcam ama doğruyu söyle dedi. Benden soğudun mu dedi. Bunu niye öğrenmek istiyorsun gibi şeyler dedim yine dışarı çıkıyormusun nerelere gidiyorsun demeye başladı.
Bende hayatıma daha fazla müdale etmen için hayatımda olman lazım ama değilsin çok söyledim bile dedim.
Söylesene şurda iki dakika yürekli olda söyle dedi. Ben zamanında çok yürekli oldum biz ayrıldık bunu kabul etmiyosun dedim
Oda öyle ayrıldık bitti olmuyor bu işler bitmiyor tamam mı dedi. Saat geç oldu yarın erken kalkıcam dedim kapatmak istedim oda bu hafta sonu buraya gelebilirmisin yılbaşındada beraber olmuş oluruz yol paranı ayarlarım benim gelmem maddi durum yönünden zor oluyor biliyorsun falan dedi. Bende şuanda bişey söyleyemem dedim ısrarla kapatmak istedim oda kapatma konuşalım falan dedi kapattık sonunda.

kıskançlıklara bak ya
canım seni çok tebrik ettim
soğukkanlılığını kaybetmemişsinn
başka birşey oldu mu

kıskançlıklara bak ya
canım seni çok tebrik ettim
soğukkanlılığını kaybetmemişsinn
başka birşey oldu mu

İlk gün hiç telefonu kapatmak istemedim aslında ama kendimi zorladım
Yok canım dün gece konuştuk işte en son başkada bir şey olmadı. Bu gece ararmı bilmiyorum eğer hala gelmemi istiyorsa arar gibide :26:

İlk gün hiç telefonu kapatmak istemedim aslında ama kendimi zorladım
Yok canım dün gece konuştuk işte en son başkada bir şey olmadı. Bu gece ararmı bilmiyorum eğer hala gelmemi istiyorsa arar gibide :26:
bencede arar canım ama aramazsada artık senden bekliyor dmektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…