Direkt tersledim
Ohh iyi yaptım
Yaz canım bekliyorum
Dün ben tam uyucaktım aradı benimki. Napıyosun dedi umursamaz bi şekilde konuştum hep.
Telefonda 2 saat konuşmuşuz
Ders çalışıyormusun dershaneden aynı saatlerdemi çıkıyorsun değiştimi etüt alıyormusun diye sormaya başladı.
Dışarı çıkıyormusun ırmakla baya gezmişiniz gibi şeyler sordu.
Bende biz ayrılmadık mı ne olarak soruyosun bunları bana dedim. Bunu duyunca sinirlendi tabi kapatmak istedi bende tamam diyip kapattım.
Tekrar aradı sana bişey sorcam ama doğruyu söyle dedi. Benden soğudun mu dedi. Bunu niye öğrenmek istiyorsun gibi şeyler dedim yine dışarı çıkıyormusun nerelere gidiyorsun demeye başladı.
Bende hayatıma daha fazla müdale etmen için hayatımda olman lazım ama değilsin çok söyledim bile dedim.
Söylesene şurda iki dakika yürekli olda söyle dedi. Ben zamanında çok yürekli oldum biz ayrıldık bunu kabul etmiyosun dedim
Oda öyle ayrıldık bitti olmuyor bu işler bitmiyor tamam mı dedi. Saat geç oldu yarın erken kalkıcam dedim kapatmak istedim oda bu hafta sonu buraya gelebilirmisin yılbaşındada beraber olmuş oluruz yol paranı ayarlarım benim gelmem maddi durum yönünden zor oluyor biliyorsun falan dedi. Bende şuanda bişey söyleyemem dedim ısrarla kapatmak istedim oda kapatma konuşalım falan dedi kapattık sonunda.
Yaa işte canım, ben sana ne dedim?
Eğer sen adım atsaydın benden bekliyor diyerek,
Sence "hayır öyle kolay bitmiyor" falan der miydi?
Bence hayır
Canım oraya gitme imkanın var mı?
Kesinlikle haklısın canım iyi yaptım böyle yapmakla.
Hele umursamaz konuşmalarım daha iyi oldu öyle kolay bitemez falan dedi ayrılırken takmayan adam :)
Gitme imkanım var zaten daha önce Konyada yaşadım 3 ay oldu buraya geleli. Akrabalarım var yani.
Yüz vermeyim o gelsin dedim fakat onun gelmesi baya zor. Buraya gelince 3-4 gün kalması lazım e otelde kalma parası yol parası burda harcıycağı para falan çok masraf olucak bende destek olamam şuanda.
Eğer oraya gidersem yol paramı ayarlıycaksak kuzenimlerdede kalıyorum zaten.
Fakat şuanda bişey diyemem dedim dün gitmem iyimi olur sence
Canım ne yapman doğru olur bilemem ama,
Ben olsam şöyle yapardım :
Bir daha ararsa dersin gelmem gerekiyor zaten görüşürüz belki
Ama tabi onu en iyi sen tanıyorsun canım ne olur yumuşar mı
Boşvermişlik mi takınır onu sen bileceksin elbet..
Şey de diyebilirsin ben seninle neden görüşeyim?
Ama çok sert olursan ters tepebilir.
İmalı bir şekilde neyimsin gibisinden sorarsan,
Hani belki onun kareli jeton düşer
Ay ne oldu canımmmm merak ettim :)
Ararsa bu gece arar herhalde kendisi gece kuşu olmaya başladı bu aralar
Biraz bahane sıralayabilirim yollar kötüdür, ders çalışmam lazım vs...
Ne dersen de cuma gününe biletini alıcam dedi dün yani ne dersem diyeyim görüşmeyi istiyor gibi.
Biraz yürekli ol dedi ya dün birazda yüreksiz olmaya deneyim bakalım
Yeni bir kuzenim olacakmiss yeni aldim haberiniiiiCok sevindim ya yengem hamileymis daha yeni, ustelik dün düsünmüstüm biliyor musun keske bebis olsa da sevsek diyee
İcime dogdu demek ki
Yeni bir kuzenim olacakmiss yeni aldim haberiniiiiCok sevindim ya yengem hamileymis daha yeni, ustelik dün düsünmüstüm biliyor musun keske bebis olsa da sevsek diyee
İcime dogdu demek ki
Bak ne yap biliyor musun..
Önce bahaneler bul, ama çok uzatma.
Sonra iyi tamam gelirim zaten bizimkileri görmem gerek dersin
Ayy ne güzel canım benim senin adına sevindim benim yengemde ikinciye hamile birinci daha 2 yaşında çok yaramaz ikinci nasıl olucak bilmiyorum artık
İlk başta isteksiz duruyum sonradanda gelmek zorunda kalmışım gibi yapıyım
2 yaşında kuzenimin oğlu var onu özledim derim onu sevdiğimi biliyor :)
Genelde birinciler yaramaz ikinciler sakin olur derler ben mesela bebekken cok yaramazmisim surekli aglarmisim kusarmisimKardesimde tam tersi sakin bir bebekmis :)
Bizim bir de birinci var o da cok yaramaz cok zeki bir cocuk 4 yasindakardes istiyordu zaten cok sevinmistir kesin arayacagim zaten birazdan
Aynen öyle canım benim..
Aman amma ısrar ettin hiç istemiyorum ama... gibisinden
Ay canım benim hakkında hayırlısı olsun inşalllah
Ben tek çocuk olunca kuzum sakinmişim baya baya hemde
Ay çok güzel şeyler bunlar hayırlı olsun tekrardannn
kızlar ben geldimm
Ay evett
Sağol canım benim iyi ki varsınız
Sizler de öyle canlarım ciğerlerim
Yıldönümümün nasıl geçtiğini yarın anlatırım sizee