Kızlar benim çevremde artık arkadaşım kalmadı herkes uzaklaştı nerdeyse.
Hadi burda sohbet edelim arkadaşlıklar kuralım...
Moralim çok bozuk kızlar. Sinir bozucu bişey oldu.
Dün gece aradı işte yine benimki. Öyle sohbet ettik biraz derslerden.
Cuma gelicekmisin alıyım mı biletini yarın dedi. Bende bilmiyorum annemden dolayı tedirginim aramızda biraz kötü ayrıldığımızı biliyor gitmeme tepki gösterebilir yollarda kötüdür diye düşündüm dedim.
Oda yani ne demek istiyosun gelmek istemiyosun dedi bende söyledim işte dedim.
Tamam tuğçe gelme zaten vazgeçtim bende hadi iyi geceler dedi kapattı
Tekrar mı aradıı
ama aranızdaki sorunları çözmeden neden bilet alayım dedi ki?
Ayrıca keyfinden öyle bişi dememişsin ki. Çok kaba yaklaşmış duruma.
Sen gitmek istiyo muydun :/
Canım bu üçüncü arayışı diğer konuşmayı özel mesaj atıyım istersen sana.
Ben bilerek bahane ürettim fakat oda böyle dedi.
Tamam canım özel mesaj at.
O hemen atlamanı beklemiş teklifine.
Ama sen doğru olanı yaptın.
Onu hala bekliyormuş izlenimi verirsen şu anki halinden çok daha rahatlar içi.
Onu pekte umursamadığını göster.
Konuşcaksan yine konuş ama çokta önemsemeyerek.
bırak o düşünsün. "Ya biz hiç böyle konuşmazdık, o çok soğuk davranıyor artık" desin.
Biz çok üzüldük şimdi üzülme sırası onlarda
Simdi bizim sinifta bir kiz var adi ipek. Simdi bu ipek öyle bir ipek ki ondan nefret ediyorum. sadece ben degil cogu arkadasim öyle. bunun bircok sebebi var. Okul acildiktan 1 hafta sonra arkadasim yasar falan öglen yemege ciktik. yasar da yaninda bir cocuk getirdi benim arkadaslarim falan da vardi yemek yedik okula donduk. o gun ipek bana ters ters bakmaya basladi. kafami ne zaman oraya cevirsem ipek bana bakiyordu tabi sinirlendim bende dik dik bakmaya basladim ona. sonradan ogrendim ki yasarin getirdigi cocukla bunlar cikma asamasindalarmis ve beni kiskanmis nitekim sonra cikmaya basladilar. 2-3 gun sonra ipek bana geldi ve senin ahmet aliye karsi duygularin var mi dedi. acikladim yok oyle birsey dedim. sonra bu bana iyi davranmaya basladi falan hadi dedim ben de iyi davranayim buna. sonra yan siniftan bir kiz var arkadasim ve bu kiz okul acildiktan 1 ay sonra biriyle cikti ve ayrildi. ayrildigi cocuk ipegin yakin arkadasiymis ipege o kizla ilgili kotu seyler soylemis. ipek de o kizin en yakin arkadasina gidip onunla konusmayacaksin okul acildiktan 1 ay sonra birileriyle cikmaya basladi o falan demis!! kendisi 1 hafta dolmadan cikmaya basladi ama. neyse ipek o cocukla 2 ay cikip ayrildi. ayrilali.1 hafta dolmadan baska bir cocukla cikmaya basladi hala cikiyorlar. Tabi bu arada beni uyuz etmeye devam ediyor. bizim burda bazi okullar haftada bir gun serbest gidiyorlar dun derste hocaya sordum biz oyle bir sey yapacak miyiz diye. ipek dondu esofman bile yasak ne anlami var ki serbest gelmenin dedi. ben goruyorum kizlar dar kot giyip gidiyorlar dedim. sonra bu bana bakti hihi tabi canim gibisinden.birseyler soyledi uyuzz bir tavirla dovmemek icin zor tuttum kendimi. cok uzun oldu yoksa daha bir sürü sey yapti bu kiz bana ve arkadaslarima sonra anlatirim onlari da. sizce simdi ne yapayim ben. hic huyum olmadigi.halde gidip sacini basini yolayim mi..siz olsaniz ne yapardiniz?[/QUO
TE]
Çok sinir bozucu bi olay canım haklısın yani.
Bence onu görmezden gelmemeye çalış baktın çok üstüne gelcek rahatsız etcek şeyler yapıyor uyarabilirsin tavrını koyup yine görmezden gelirsin.
Böyle insanlar her yerde var maalesef
Canim ya keske gelecegim deseydin belki hersey cözülürdü... Neyse üzme kendini seni gercekten görmek istiyorsa mutlaka tekrar arar diye düsünüyorum..
Simdi bizim sinifta bir kiz var adi ipek. Simdi bu ipek öyle bir ipek ki ondan nefret ediyorum. sadece ben degil cogu arkadasim öyle. bunun bircok sebebi var. Okul acildiktan 1 hafta sonra arkadasim yasar falan öglen yemege ciktik. yasar da yaninda bir cocuk getirdi benim arkadaslarim falan da vardi yemek yedik okula donduk. o gun ipek bana ters ters bakmaya basladi. kafami ne zaman oraya cevirsem ipek bana bakiyordu tabi sinirlendim bende dik dik bakmaya basladim ona. sonradan ogrendim ki yasarin getirdigi cocukla bunlar cikma asamasindalarmis ve beni kiskanmis nitekim sonra cikmaya basladilar. 2-3 gun sonra ipek bana geldi ve senin ahmet aliye karsi duygularin var mi dedi. acikladim yok oyle birsey dedim. sonra bu bana iyi davranmaya basladi falan hadi dedim ben de iyi davranayim buna. sonra yan siniftan bir kiz var arkadasim ve bu kiz okul acildiktan 1 ay sonra biriyle cikti ve ayrildi. ayrildigi cocuk ipegin yakin arkadasiymis ipege o kizla ilgili kotu seyler soylemis. ipek de o kizin en yakin arkadasina gidip onunla konusmayacaksin okul acildiktan 1 ay sonra birileriyle cikmaya basladi o falan demis!! kendisi 1 hafta dolmadan cikmaya basladi ama. neyse ipek o cocukla 2 ay cikip ayrildi. ayrilali.1 hafta dolmadan baska bir cocukla cikmaya basladi hala cikiyorlar. Tabi bu arada beni uyuz etmeye devam ediyor. bizim burda bazi okullar haftada bir gun serbest gidiyorlar dun derste hocaya sordum biz oyle bir sey yapacak miyiz diye. ipek dondu esofman bile yasak ne anlami var ki serbest gelmenin dedi. ben goruyorum kizlar dar kot giyip gidiyorlar dedim. sonra bu bana bakti hihi tabi canim gibisinden.birseyler soyledi uyuzz bir tavirla dovmemek icin zor tuttum kendimi. cok uzun oldu yoksa daha bir sürü sey yapti bu kiz bana ve arkadaslarima sonra anlatirim onlari da. sizce simdi ne yapayim ben. hic huyum olmadigi.halde gidip sacini basini yolayim mi..siz olsaniz ne yapardiniz?[/QUO
TE]
Çok sinir bozucu bi olay canım haklısın yani.
Bence onu görmezden gelmemeye çalış baktın çok üstüne gelcek rahatsız etcek şeyler yapıyor uyarabilirsin tavrını koyup yine görmezden gelirsin.
Böyle insanlar her yerde var maalesef
Ya bu öyle bir kiz ki sevgilisi varken baska erkeklerin hirkasini alip giyiyor kendi hirkasi varken. agzimi bozmayayim diyorum ama tam bir ... neyse ya muhattap olmuyorum zaten artik.
nasılsınız kızlarr
Moralim bozuk benim canım sen nasılsın iyimisin ?
canım noldu kim bozdu moralini
Canım uzun bir olay aslında burdaki kızlar biliyorda her gün paylaşıyorum gelişmeleri.
2 yıllık bi beraberliğim vardı 2 hafta oldu bitti 3 gündür arıyor konuşuyoruzda onları paylaşıyorum :)
ben konu dışında kalmışım :)
Canım bu ilk ayrılığınız mı ? bizde birçok kere ayrılıp barıştık 3 yıl içinde,1 ayı bile buldu bazen , sevince ayrı durulmuyo yaa.. hayırlısı neyse o olsun hakkınızda
Geçmiş sayfalara bakabilirsin canım bi 10 sayfa öncesi falan :)
Yok değil bizde ayrıldık bi kaç kez. En uzun ayrılığımız 2 aydı bizimde. Sadece bu dengesizliğine çözüm bulamıyorum...
noldu canım :26: