Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

İyi düşün bebeğim pişman olmıcaksan yap derim sevgi için herşey mübahtır sonucda oda bi adım attı ay ben hiç dayanamam ki

ben olsam kesin giderdim

Kızlar bide ben şöyle bi ceza vermek istiyorum. Tamam gitcem barışcaz ama ona eskisi gibi olmucam. Örneğin eskisi gibi sıcak... Soğukta değil tabiki surat asar tavır yapar gibi değil. Sen bi hata yaptın ve karşılığıda bu çekceksin der gibi
Nasıl ?
Atılayın hassas noktası bu o yüzden. Şurda 3-4 gün beraberiz zaten adamı mutlu edemiycem

Evet tamamdır karar alındı, gidiyosun bebeğim

bu arada annemlerin 20.yılı bugün süpriz yapcam onlara çıkmam gerek gelirim yine kocaman öpüyorum

Simdi bizim sinifta bir kiz var adi ipek. Simdi bu ipek öyle bir ipek ki ondan nefret ediyorum. sadece ben degil cogu arkadasim öyle. bunun bircok sebebi var. Okul acildiktan 1 hafta sonra arkadasim yasar falan öglen yemege ciktik. yasar da yaninda bir cocuk getirdi benim arkadaslarim falan da vardi yemek yedik okula donduk. o gun ipek bana ters ters bakmaya basladi. kafami ne zaman oraya cevirsem ipek bana bakiyordu tabi sinirlendim bende dik dik bakmaya basladim ona. sonradan ogrendim ki yasarin getirdigi cocukla bunlar cikma asamasindalarmis ve beni kiskanmis nitekim sonra cikmaya basladilar. 2-3 gun sonra ipek bana geldi ve senin ahmet aliye karsi duygularin var mi dedi. acikladim yok oyle birsey dedim. sonra bu bana iyi davranmaya basladi falan hadi dedim ben de iyi davranayim buna. sonra yan siniftan bir kiz var arkadasim ve bu kiz okul acildiktan 1 ay sonra biriyle cikti ve ayrildi. ayrildigi cocuk ipegin yakin arkadasiymis ipege o kizla ilgili kotu seyler soylemis. ipek de o kizin en yakin arkadasina gidip onunla konusmayacaksin okul acildiktan 1 ay sonra birileriyle cikmaya basladi o falan demis!! kendisi 1 hafta dolmadan cikmaya basladi ama. neyse ipek o cocukla 2 ay cikip ayrildi. ayrilali.1 hafta dolmadan baska bir cocukla cikmaya basladi hala cikiyorlar. Tabi bu arada beni uyuz etmeye devam ediyor. bizim burda bazi okullar haftada bir gun serbest gidiyorlar dun derste hocaya sordum biz oyle bir sey yapacak miyiz diye. ipek dondu esofman bile yasak ne anlami var ki serbest gelmenin dedi. ben goruyorum kizlar dar kot giyip gidiyorlar dedim. sonra bu bana bakti hihi tabi canim gibisinden.birseyler soyledi uyuzz bir tavirla dovmemek icin zor tuttum kendimi. cok uzun oldu yoksa daha bir sürü sey yapti bu kiz bana ve arkadaslarima sonra anlatirim onlari da. sizce simdi ne yapayim ben. hic huyum olmadigi.halde gidip sacini basini yolayim mi..siz olsaniz ne yapardiniz?

canım ben muhattap olmamanı öneriyorum laflarına atlarsa duymamş gibi yap he çok rahatsız oluyosan uyarma içerikli bi konuşma yapabilirsin

canım ben muhattap olmamanı öneriyorum laflarına atlarsa duymamş gibi yap he çok rahatsız oluyosan uyarma içerikli bi konuşma yapabilirsin

Konusmuyorum zaten suan da dedigin gibi muhattap olmuyorum. tavir yaptigimi fark etti zaten bana gülümseyip duruyor cadi.

Konusmuyorum zaten suan da dedigin gibi muhattap olmuyorum. tavir yaptigimi fark etti zaten bana gülümseyip duruyor cadi.

Sen böyle konuşunca lise yıllarım geldi aklıma benimde çok gıcık olduğum bi kız vardı mezun olduk 2 yıl bitiyor işte hala görüyorum deli oluyorummmmmm

Evet canım şöyle bişey var kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda bu tipler baştan saygı duymadıkları için deli ediyolar insanı

Haklisin canim, biz insanlara sevmesek bile saygi duyalim iyi davranalim diye kendimizi yirtiyoruz ama onlarin böyle bir cabasi yok maalesef..
Ama ben bundan sonra hic kimseye hakettiginden fazla deger vermeyecegim.. en dogrusu bu galiba..

Haklisin canim, biz insanlara sevmesek bile saygi duyalim iyi davranalim diye kendimizi yirtiyoruz ama onlarin böyle bir cabasi yok maalesef..
Ama ben bundan sonra hic kimseye hakettiginden fazla deger vermeyecegim.. en dogrusu bu galiba..

öncelikle kaçıncı sınıfsın?

bende söyle bi lise hayatımı anımsadım da böyle tipler cidden fazlasıyla vardı. sana tek tavsiyem umursamıyo gibi davran mesela arkadaş ortamındasın o mu geldi dön arkadaşına bişeyler anlatıyo gibi yap sonra patlat kahkahayı gülümsemeye döndüğünde dudakların ona öylesine bi bak ama hani umrumda değilsin bakışı.

sana sunu da örnek verebilirim. 9da platonik bi aşkım vardı baya bi rezil oldum ama çocuğa severken 10. sınıfa başladım tabii ezik ezik. sonra dısarda kocaman bi hayatım oldu böyle şeyler okulda da duyulur bizim kızların özeneceği de bi sevgili ve aynen bu taktiği uyguladım sonra okulun en popülerlerinden olup kimseyi takmadım. çok böyle hani gruba alma muhabbeti olur ya kızlarda o havalıları da umursamadım lise sona geldiğimde bi baktım baya iyi izler bırakmısım arkamda tam bir lise kafası bu sende umursama ve gülümse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…