Arkadaşlar,
Kafamı uzun zamandan beri karıştıran bir olay var. Ne yapacağımı bilmiyorum.
9 senelik bir kız arkadaşım var. Kendisiyle dönem dönem sorunlar yaşasak da bunların üstünden gelip birbirimizden kopmadık.
Bu arkadaşımın adı Naz olsun konuya o isimle devam ediyim.
Naz'ın 3 senelik bir ilişkisi vardı. bunun 2 senesi hep bir aradaydılar ve içli dışlılardı.
Sonra okul bitince Naz'ın erkek arkadaşı Amerika'ya gitti.
1 seneye yakın orada hala, çalışıyor ve şimdilik geri gelmeyi düşünmüyormuş.
Naz bu süre içinde benle görüşmesine rağmen tasvip etmeyeceğimi düşündüğünden bir başkasıyla görüştüğünü söylemedi.
Sadece Hayal ben birinden hoşlanıyorum ama Eray (Amerika'daki sevgilisi) ile hala ilişkim devam ediyor çıkmazdayım dedi bir gün.
Kim diye sorduğumda evli biri olduğunu söyledi.
33 yaşında ve evliymiş.
Nasıl yaparsın böyle bir şey saçmalama sakın bak dedim bir sürü şey anlattım KK da öğrendiğim duyduğum...vs evet haklısın görüşmeyeceğim zaten artık asla dedi.
İçime gene de kurt düşmüştü ben sordukça kaçıyordu.
En sonunda sadece telefonda görüştüklerini söyledi yüz yüze ise 1 defa görüştük o kadar dedi.
İnanmak istedim buna ama değilmiş.
Dün öğrendim.
Hala bu insanla gerek telefonda gerekse yüz yüze defalarca görüşmüş.
Tepki versem gerçeği ona göstermeme izin vermeden kaçıyor laftan. akannehir
Sussam da gönlüm razı değil, bu kız böyle değildi.
Resmen zarar görmesinden korkuyorum.
:sinifsinif:
Henüz ilişkisi devam da ediyor, bu durumda aldatmış pozisyonda olduğunu söyledim, kabul ediyor hatalıyım artık görüşmeyeceğim diyor ama görüşmeye de devam ediyor...
:umursamaz:
Biliyorum... Hissediyorum konuşmalarından, tavırlarından. ohaoldumsmile
Bırakıp gitmek istemiyorum yardımcı olmak istiyorum ama nasıl?
İkisini de bitir kafanda tek başına da hayat çok güzel diyorum sadece susuyor aslında öyle diyip geçiştiriyor.
Amerika'dakiyle bari tamamen irtibatı kes diyorum en azından aldatmış pozisyonda olma diyorum buna gücüm yok diyor.
Offf çok arada kaldım ya.... Siz olsanız ne yapardınız?
Kafamı uzun zamandan beri karıştıran bir olay var. Ne yapacağımı bilmiyorum.
9 senelik bir kız arkadaşım var. Kendisiyle dönem dönem sorunlar yaşasak da bunların üstünden gelip birbirimizden kopmadık.
Bu arkadaşımın adı Naz olsun konuya o isimle devam ediyim.
Naz'ın 3 senelik bir ilişkisi vardı. bunun 2 senesi hep bir aradaydılar ve içli dışlılardı.
Sonra okul bitince Naz'ın erkek arkadaşı Amerika'ya gitti.
1 seneye yakın orada hala, çalışıyor ve şimdilik geri gelmeyi düşünmüyormuş.
Naz bu süre içinde benle görüşmesine rağmen tasvip etmeyeceğimi düşündüğünden bir başkasıyla görüştüğünü söylemedi.
Sadece Hayal ben birinden hoşlanıyorum ama Eray (Amerika'daki sevgilisi) ile hala ilişkim devam ediyor çıkmazdayım dedi bir gün.
Kim diye sorduğumda evli biri olduğunu söyledi.
33 yaşında ve evliymiş.
Nasıl yaparsın böyle bir şey saçmalama sakın bak dedim bir sürü şey anlattım KK da öğrendiğim duyduğum...vs evet haklısın görüşmeyeceğim zaten artık asla dedi.
İçime gene de kurt düşmüştü ben sordukça kaçıyordu.
En sonunda sadece telefonda görüştüklerini söyledi yüz yüze ise 1 defa görüştük o kadar dedi.
İnanmak istedim buna ama değilmiş.
Dün öğrendim.
Hala bu insanla gerek telefonda gerekse yüz yüze defalarca görüşmüş.
Tepki versem gerçeği ona göstermeme izin vermeden kaçıyor laftan. akannehir
Sussam da gönlüm razı değil, bu kız böyle değildi.
Resmen zarar görmesinden korkuyorum.
:sinifsinif:
Henüz ilişkisi devam da ediyor, bu durumda aldatmış pozisyonda olduğunu söyledim, kabul ediyor hatalıyım artık görüşmeyeceğim diyor ama görüşmeye de devam ediyor...
:umursamaz:
Biliyorum... Hissediyorum konuşmalarından, tavırlarından. ohaoldumsmile
Bırakıp gitmek istemiyorum yardımcı olmak istiyorum ama nasıl?
İkisini de bitir kafanda tek başına da hayat çok güzel diyorum sadece susuyor aslında öyle diyip geçiştiriyor.
Amerika'dakiyle bari tamamen irtibatı kes diyorum en azından aldatmış pozisyonda olma diyorum buna gücüm yok diyor.
Offf çok arada kaldım ya.... Siz olsanız ne yapardınız?