Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR GELİN ARKADAŞ OLALIM dertleşelim burda zaten canımız sıkıldığı için girmiyormuyuz ben 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ve bebişimi çokkkkkkkk seviyorum sıra sizde kızlar
selamm bende 10 aylık evliyim bebişim yok öylee işteee
Selam bende nişanlıyım lisede tanıştım kaptım hemen çocuğu
Ben de geldim kızlar. 2 senelik evliyim 3 aylık bir oğlum var. Çalışıyorum memleketten çok uzakalrdayız. Eşimi işimi bebişimi seviyorum Kayınvalidemle de aram iyi çok şükür iyi biri kendisi
Selam bende geldim
2,5 yıllık evliyim...
severekmi evlendin bebiş varmı? benim 2 yıldan sonra oldu bebeişim çok kıymetli o yüzdende hatun
ne işle meşgulsün tatlım bebeğinde çok ufakmış ya daha kime bırakıyorsun?
Öğretmenim canım. Şimdi ben bakıyorum ama çok yakında iznim bitiyor,biraz annem biraz kayınvalidem gelecek hazirana kadar zaten yaz tatilinde kendim bakarım seneyede tayin olcaz gideceğimiz yerde bir bakıcı ayarlamayı düşünüyoruz. Senin bebeğin kiz mı erkekmi
Severek evlendim görür görmez aşk ve hiç uzatmadık
Çocuğumuz yok düşünmüyoruz uzun yıllar hatta hiçç diyebilirim
Bu arada sanada merhaba... Bizde seneye tayinciyiz bakalım nerelere gidicez
neden tatlım ya bende açıkcası düşkün değildin bebeğe aman allahım şimdi inanamıyorum kendime çocukmu dünyanın en güzel şeyiymiş yaşın kaç neden istemiyorsun bebek
merhaba canım siz ne işle meşgülsünüz tayinci falan olunca biz de bulunduğumuz yerden daha doğuya gidicez zaten burası da güneydoğu
merhaba canım siz ne işle meşgülsünüz tayinci falan olunca biz de bulunduğumuz yerden daha doğuya gidicez zaten burası da güneydoğu
Öğretmenim canım. Şimdi ben bakıyorum ama çok yakında iznim bitiyor,biraz annem biraz kayınvalidem gelecek hazirana kadar zaten yaz tatilinde kendim bakarım seneyede tayin olcaz gideceğimiz yerde bir bakıcı ayarlamayı düşünüyoruz. Senin bebeğin kiz mı erkekmi[/QUOTE bebeğim kız ben anneme 15 dk. bırakamıyorum neden bilmiyorum ama ona bişey olacak diye korkuyorum zor olmuyormu senin için emmiyormu? eşin ne işle meşgul
Eşim emniyette canım..Bende bankada çalışıyordum ayrıldım memurluğa atandım
Mart 20sinde başlayacağım şuan evdeyim keyfini sürüyorum yaklaşan son günlerin