Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

anlamadım şimdi karşılaşmadım diyosun asker yolu beklemişsin kafam karıştı valla :44:

yani ben her sene yazlığa giderdim bi ara ayrıldık 2 yıl ayrı kaldık çok koştu peşimden sağ olsun bende kararsızdım o sürelerde hemde.... barışık oldugumz senelerde denk gelmedik yani o çalıştı ben tatil yaptım ben çalıştım o tatil yaptı sonra 15 aylık bi tatil girdi araya bizimki bi aşk hikaseyi siyah beyaz film gibi biraz :KK60: :KK52:

Budayım canım ,ayrıca aşık felan olma iyi bişi değik ben bir kerem oldum çokda kötü oldum sonunda :KK20:
niye öyle diyon bak sonrası belki kötüdür bilemem ama o aşık olanlara bak bi gözlerinde garip bi ışık var nasıl bişey öyle hisssetmek bi kerecik hissetseydim fena olmazdı valla :KK59:

yani ben her sene yazlığa giderdim bi ara ayrıldık 2 yıl ayrı kaldık çok koştu peşimden sağ olsun bende kararsızdım o sürelerde hemde.... barışık oldugumz senelerde denk gelmedik yani o çalıştı ben tatil yaptım ben çalıştım o tatil yaptı sonra 15 aylık bi tatil girdi araya bizimki bi aşk hikaseyi siyah beyaz film gibi biraz :KK60: :KK52:

patsyyyyyyyyyy onun aşkı hep ayrılıkla geçtii işte öyle böyle derken yitirmediler birbirlerini amaaa anlatcak çok şeyi yok işte anlaaa :KK52::KK52:

aslında karşıydım ben kızın açılmasına falann ama aşkın gözü kör diyorlar ya ahaha aynen öyle gidicek dediklerinde eteklerimm tutuştuuu keşkee demiyim deim birdaha nerde görücemmm ohh iyide yapmışım sefammm olsunnnn:KK16:

aynen kuzum iyi yapmışsın oooh :21:
bende benimkini ilk önce istemedim hatta muhattap bilem olmadım
1sene sonra nerden estiyse arkadaşın doğum günü vardı o da gelsin diye tutturdum kuzenine
o da bu hamlemi gördü yemeğe davet etti :KK9::KK9:

ben yemeğe gidiyoruuuuum görüşürüüüüüz

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: sonuç olarak şimdi birliktesiniz yani:KK9:

1sene sonra nerden estiyse arkadaşın doğum günü vardı o da gelsin diye tutturdum kuzenine

hadi afiyet olsun sen gel sonra ben gideyim:KK9:

niye öyle diyon bak sonrası belki kötüdür bilemem ama o aşık olanlara bak bi gözlerinde garip bi ışık var nasıl bişey öyle hisssetmek bi kerecik hissetseydim fena olmazdı valla :KK59:

inşaalahhh en yakın zamanda doğru insanlaaa aşkın en güzelini yaşarsınnnn aşkk gerçekten güzelll şeyy karşılıklı oluncaa tabiii amaa yine dee mutlakaa her insan aşık olmalı diye düşünüyorummm aşık olmayan kimse kalmasınnnnnn herkes aşkı tatsınnnnn:KK16::KK16:

benimkinin kuzeniyle aynı yerde çalışıyorduk
benimkide onun yanına gelmişti bi kere sonra beni görmüş hep gelmeye başladı falan
derken yemeğe davet etti beni bi yemek yedik bidaha ayrılamadık işte :KK9:
kasımda 2.yılımız bitti :KK16:

ben size diyorum utanmadınız mı diye o yaşta yok anacım :KK19:
bak yine hatırlattın yine sinirlendim :KK9::KK9:
:KK17::KK17::KK17: tamamda nyie utandırıyosun beni yaa biliyoz kızımmm ayrılmıştık işte sen kızma diye büyüyünce barıştık :KK52::KK52: :KK52:
günaydınnnnnnnn:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
günaydınnnnnn ümranın eski arkadaşına isim olarak benziyen kız :KK3::KK3::KK3:
patsyyyyyyyyyy onun aşkı hep ayrılıkla geçtii işte öyle böyle derken yitirmediler birbirlerini amaaa anlatcak çok şeyi yok işte anlaaa :KK52::KK52:
niye yüzüme vuruyosun ki :KK47: :KK57: vururum kızımm vururummmm :KK52::KK52::KK52: evet kısmet işte :KK53:

sendee bendensinn he burcum aferim benim gibi akıllı olduğunu zaten biliyordumm ama şimdii kesinlikle eminimmmm :KK52::KK52: hadi çaabuk çabuk yee afiyet olsunnn

inşaalahhh en yakın zamanda doğru insanlaaa aşkın en güzelini yaşarsınnnn aşkk gerçekten güzelll şeyy karşılıklı oluncaa tabiii amaa yine dee mutlakaa her insan aşık olmalı diye düşünüyorummm aşık olmayan kimse kalmasınnnnnn herkes aşkı tatsınnnnn:KK16::KK16:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bu yaştan sonramı geçen ay 37 oldum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: sonuç olarak şimdi birliktesiniz yani:KK9:
evet şimdi birlikteyiz kimse ayırmasın artık bzi yaaa :KK5: sıkıldımmm yorumdum valla :KK31:

bende gidicem kuuzmm afiyet olsunnnn :KK56:

vay be tesadüfe bak e niye görüşmüyorsun ???????:44:

ahah kuzumm 3 4 seneee çok yakın arkadaştık biz bununlaa ben sevdim mi bırakmam gerçekten sahiplenirim bu biriyle tanıştı dedimm yapma etmee bak gelip omzumda ağlarsın falann ama bu dinlemedii hatta ilişkilerini bana söylemedi ben öğrendim çok bozuldum ama sen bilirsin dedimm ben yine de yanındayımmm kuzum işte öyle böyle çocukta cıvıktı biraz zaten benimkinin bile gözü tutmamıştıı sonra bunlar ayrıldılar ondan sonra bu içine kapandı görüşmemeye başladık arayıp sormadı aradıgımda kısa kısa cevaplar falan derken koptuk babam vefat etti bir kere bile aramadı verdiğim degere yazık olmuş anlıcannn öyle işteeee:KK47:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bu yaştan sonramı geçen ay 37 oldum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yaşın ne önemii varrr söylee banaaa 37 yasındasınn benim annem 39 yasındaaa ben 20 yaşıma girdimm bazıları erken yaşasada bazı şeyleriii geç yaşayanları göz adı etmemek gerekkk gerçektennn içinnn ruhunnn genççç seninde karşına seni anlıycak seni sevecek ve işte bu diyeceğin biri çıkacakkk ben inanıyorummmmmmmmm

ahah kuzumm 3 4 seneee çok yakın arkadaştık biz bununlaa ben sevdim mi bırakmam gerçekten sahiplenirim bu biriyle tanıştı dedimm yapma etmee bak gelip omzumda ağlarsın falann ama bu dinlemedii hatta ilişkilerini bana söylemedi ben öğrendim çok bozuldum ama sen bilirsin dedimm ben yine de yanındayımmm kuzum işte öyle böyle çocukta cıvıktı biraz zaten benimkinin bile gözü tutmamıştıı sonra bunlar ayrıldılar ondan sonra bu içine kapandı görüşmemeye başladık arayıp sormadı aradıgımda kısa kısa cevaplar falan derken koptuk babam vefat etti bir kere bile aramadı verdiğim degere yazık olmuş anlıcannn öyle işteeee:KK47:
şimdi böylesine de "ya ben bu kadar zaman böyle biriylr nasıl olmuşta bu kadar samimi olmuşum"diye hayıflanıyor insan dimi:44:

yok be benim aşık olacağım yaştakiler ya zaten evli ya da işe yaramadıkları için önceki eşlerinden boşanmışlar:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

herşeyin hayırlısıııı insann belirli bir yaştan sonra zor seçiyor diyorlar ya ondan sanırım senin böyle bakmann şimdii bizz :KK70: kör topal dinlemiyoruzz vallaaaa sevdik mi tamammmm :KK52:

X