anlatim bu fıtık mevzuu
6 ay evvel buldu beni ayaklarıma vurdu maalesef hatta kuruk sokumuna vuruyor ağrı oturamıyorum fizik tedaviye gidiyorum şu an bilmiyorum ne olacak halim ameliyatla herşey eskisi gibi olurmu hiiç bilmiyorum moralim bozuluyo felç kalırsın sakın ameliyat olma diyor herkes hayatım kaymış durumda
Allah yardım etti diyorum, başka açıklamam yok.Tabi hamileliğimde kısa mesafe yürüsem bile belim ağrıyordu.Kızım 3 yaşına yaklaşırken hamile kalmış oldum.Sezeryan oldu.
Ben ilk yakalandığımda 20 yaşındaydım, ayak parmaklarımı bile oynatamıyordum his kaybından.Çektiğim ağrıdan bahsetmek bile istemiyorum. Bir ayda toparlandım o zaman...Yaş 28 de toparlanmam 3 ay aldı.Yani 2 ay hep yattım.Son ay evin içinde gezdim.Sonra sokağa çıkabildim...
benim l4 l5 ve l5 s1 de sende nerde
şimdi microcerrahi varmış o yöntemle sinirlere zarar vermek imkansız gibi bişi diyolar hemde kapalı ameliyatmış
moralim çok bozuk cinsel hayatım bitti eşimle aram bile bozuldu bu konudan dolayı nasıl aşıcam ben bu sorunu yoksa çokmu abartıyorum ben bilemedim
his kaybının geriye dönüşü yok diyorlar nasıl düzeldin nasıl toparladın ameliyat olmadan anlamadım
yani ilaçlarlamı iğneylemi normale döndün nasıl oldu
Babamın 2. öyle.O yüzden erken toparlandı. Bekarlık gibi olmuyor, anlıyorum, ben de annemlerde kaldım bütün süreç boyunca.Kızım da 2 yaşına yaklaşıyordu. Eşim sağolsun kafasına estikçe kızını görmeye geldi, hiç destek görmedim ondan.Annem babam sağolsun, mahfolmuştum yoksa. Ama sana tavsiyem cinselliği sıfırlama, tabi senin için pek keyifli olmaz ama yine de birşeyler yapılabildiğini kendimden biliyorum
Sen kaç yaşındasın, çalışıyor musun?
32 yaşındayım çalışmıyorum sen çalışıyormusun şu an ne durumdasın fıtık olayından ne gibi şikyetlerin var ve ne yapıcaksın
Kendimi götürüyorum şu an.Öğretmenim, ücretsiz izindeyim.Ben şu an biraz ağrı hissediyorum belimde, bacağımda hafif uyuşukluk.Onları dertten saymıyorum bile... Bebeğim sütten kesilince gidicem ama.Bir de yüzmeye başlicam yakında.