Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlıyorum allah şifamızı versin tez zamanda inş ben bi duş yapayım eşim uyucakmış çocuğa baksında ben bi duş alayım bari sonra görüşürüz tşk ederim ben yine gelirim bu topiğe gündüzde gelirim inş
Merhaba;
Ben 11 aylık evliyim eşimle hziranda çocuk sahibi olma kararı aldık tabi nasipse ama şimdi o planımızı daha geriye çektik ve hemen yapalım diyoruz ama ben çok korkuyorum deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi acaba rahatlamaya ihtiyacım var
Yaşınız gençse, hele de çalışıyorsanız acele etmeyin derim.Çocuk 7/24 bir iş, işi yapan da çoğunlukla kadındır. Birlikteliğinizin tadını çıkarın...sonra yalnız kalamayacaksınız...
Çoook güzel Allah bağışlasın Rabbim banada nasip etsin inşallah. Ben sezeryan düşünüyorum kesinlikle ama doğum anından çok korkuyorum kan alınsın iğne yapılsın bayılan biriyim daha dirençli olmam gerekiyo ama bünye işte.. korkuyorum Deneyimlerinizdende faydalanmak isterim :)
Siz doğum anından değil sonrasından korkun Eğer gezip eğlenmeye düşkünseniz acele etmeyin, olan size olur...
25 yaşındayım ama çalışmıyorum evliliğimizdn öncede 3 senelik birlikteliğimiz var yani doyduk binevi yalnızlığımıza :) çevremizdede çocuklu aile çok eşim de çok özeniyo evde bi oyuncak olsa ortalıkta hemen özeniyorz iç geçiriyoruz.. Erken olduğunu düşündük ama eşim çok istekli.. Kabul ettim ama korkularım çok işte
Yalnızlığa doyduysanız tamam... Erkek hep ister zaten, onu boşverin Umarım gönlünüze göre olur herşey
Siz doğum anından değil sonrasından korkun Eğer gezip eğlenmeye düşkünseniz acele etmeyin, olan size olur...
Gunaydin kizlar.nerdesiniz bakalim?patsy nerdesin kiz??????
burdayım nasılsınnnnn yönetici geldiii hanımmm yönetici şikayet istek ve taleplerinize cvp vermeye geldimmmm
yalnızlarda kalasın arayasın da bulamayasın emiPatsy yok, ohhhhhhhhhhh... Şööle huzur içinde yazayım...