- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seni benimle baş başa bırakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla güzel gözler tamam bu arada evli evli diyip durma ne evlisi kısımmmmmmm sevgilimiz bile Allah Allah
sohbet ettin dinlemedik dimi sanki sen de beni dinlemedin şimdide çekip gittin zaten:84:Nerde çokluk, orda ... Konuşturma beni Patsy... Kuru kalabalık değil, sohbette yaren istiyoz biz...
"SENİN GİBİ" benzetmeye bakar mısınıztamam şimdi baktım profiline sende benim gibi bekarmışsın
"SENİN GİBİ" benzetmeye bakar mısınız
sen 21 sin ben 37 senin sevgilin var ben yalnızlardayım
nasıl senin gibi bekar oluyorum benim ki bşka bekarlık kısssıımmm
elifiiiiddddddddseni benimle baş başa bırakıyor
oytttt ne oldu be bak sen diğer topiklere neler neler konuşuluyor valla dediğin gibiyse düşer bayılırım burayasonuçta bekar bekardır ikimizde bekarız bekarın farkı mı olur bu arada kırmızı bi bildirim var sizin yüzünüzden yöneticiden bildirim geldi bakıyım bakıyım neyymiş
korkma benden sana zarar gelmezelifiiiidddddddd
çok tıııııııııııırrrrrsssııııııyoooooorummmmm:26:
oytttt ne oldu be bak sen diğer topiklere neler neler konuşuluyor valla dediğin gibiyse düşer bayılırım buraya
bu arada söyle meraklandırma
kız sizin bildirim dediğiniz mesajlarınız değil mi?
Allah iyiliğinizi versin aha onlardan bana da geliyor siizn arkadaşlık istekleriniz bu arada kabul ettim bilesiniz
e heralde yani kıss senide soktuk havaya bak şimdi sende tııırrsıyorrrrrrsunkorkma benden sana zarar gelmez
yok canım ya arakdaşım şafak topiğinden ben askerim için bişeyler yapmıştım gelceği zman süpriz olsun diye onu nasıl yaptığımı sormuş
şaka be tama kasma bu kadaraynen canım ya kabul ettiğine sevindim orda arada resim koyuyorum kız olduğum ıspatlansın diye hem burda 2-3 kız arkadaşla normal hayatta görüştük yani
e heralde yani kıss senide soktuk havaya bak şimdi sende tııırrsıyorrrrrrsun
ha bi de bu var dimi ne oluyor ban olunca kapının önüne mi koyuyorlarhahahah aynen korkulmaz mı herşeyden ban yeme ihtimalin var naberrrrrrrr kafayı yerim iş yerinde sonra zoom olurum
ha bi de bu var dimi ne oluyor ban olunca kapının önüne mi koyuyorlar
döndüm kötüymüş bu durumevet bidaha giremiyorsun süreli ve süresiz var bekliyorum
döndüm kötüymüş bu durum
e dağıtmışsın milleti hayırdır iki hatuna sahip çıkamadın cıks cıks