Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

"SENİN GİBİ" benzetmeye bakar mısınız
sen 21 sin ben 37 senin sevgilin var ben yalnızlardayım
nasıl senin gibi bekar oluyorum benim ki bşka bekarlık kısssıımmm:KK53:

sonuçta bekar bekardır ikimizde bekarız bekarın farkı mı olur :KK60: :KK9: bu arada kırmızı bi bildirim var sizin yüzünüzden yöneticiden bildirim geldi bakıyım bakıyım neyymiş :KK60:

sonuçta bekar bekardır ikimizde bekarız bekarın farkı mı olur :KK60: :KK9: bu arada kırmızı bi bildirim var sizin yüzünüzden yöneticiden bildirim geldi bakıyım bakıyım neyymiş :KK60:
oytttt ne oldu be bak sen diğer topiklere neler neler konuşuluyor valla dediğin gibiyse düşer bayılırım buraya
bu arada söyle meraklandırma

kız sizin bildirim dediğiniz mesajlarınız değil mi?:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Allah iyiliğinizi versin aha onlardan bana da geliyor siizn arkadaşlık istekleriniz bu arada kabul ettim bilesiniz

elifiiiidddddddd
çok tıııııııııııırrrrrsssııııııyoooooorummmmm:26:
korkma benden sana zarar gelmez :KK19:
oytttt ne oldu be bak sen diğer topiklere neler neler konuşuluyor valla dediğin gibiyse düşer bayılırım buraya
bu arada söyle meraklandırma

yok canım ya arakdaşım şafak topiğinden ben askerim için bişeyler yapmıştım gelceği zman süpriz olsun diye onu nasıl yaptığımı sormuş :KK76:

acaba burada okuma bilenler gibi YAZMAYI bilenlerde varmı neden kimse bişeyler yazmıyor
kızdırmayın beni bak :KK4:

kız sizin bildirim dediğiniz mesajlarınız değil mi?:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Allah iyiliğinizi versin aha onlardan bana da geliyor siizn arkadaşlık istekleriniz bu arada kabul ettim bilesiniz

aynen canım ya kabul ettiğine sevindim orda arada resim koyuyorum kız olduğum ıspatlansın diye hem burda 2-3 kız arkadaşla normal hayatta görüştük yani :KK34:

korkma benden sana zarar gelmez :KK19:

yok canım ya arakdaşım şafak topiğinden ben askerim için bişeyler yapmıştım gelceği zman süpriz olsun diye onu nasıl yaptığımı sormuş :KK76:
e heralde yani kıss senide soktuk havaya bak şimdi sende tııırrsıyorrrrrrsun :KK9::KK9::KK9:

X