Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

:KK15::KK15::KK15::KK15: hani böyle uzun süreli şirketlerde müdür yada patron gider yerine yenisi gelir hop bianda adaptasyon bozulur yılların elemanı 2 günlük adama patron der ya şuanda kendimi öyle hissettim 2 günlük kullanıcı profilim yöntici oldu sayenizde :KK60: :KK60: :KK52:

Senin profil bana ne malzeme oldu :KK9: Kötü mü oldu canım :emir_bebek:

vur kafama vur tutuyorum ellerinizi dimi
ben olmasam forum takipte bile görünmeyeceksiniz be on saat geçiyo bi cevap yazan yok
yoksa yine bebişini mi sallıyosun :KK9:

Nerde çokluk, orda ... Konuşturma beni Patsy... Kuru kalabalık değil, sohbette yaren istiyoz biz...

Yaklaşım yarım saattir forummu çözmeye çalışıyorum son yazdığımız msjlar neden birinci sayfada görünüyorki
ay çıldırıceğimmmm :2:

Yaklaşım yarım saattir forummu çözmeye çalışıyorum son yazdığımız msjlar neden birinci sayfada görünüyorki
ay çıldırıceğimmmm :2:
yoooooo benimkiler son sayfada ya bu tür şeyler ayarlarla alakalı yine kontrol panelinden bişeyler yapmak gerkiyor ama tam bilmiyorum yani

adım rabia yarısmaya mersınden katılıyorum yarısmacı arkadaslara basarılar dılermm:KK52:
ne anlatayım yahuuu :KK1::21::KK1:
mersinin nesi meşhurdur turistik tarihi yerleri tövbe tövbe
ne anlatıcan işte kendini
bak bi geriye yok mu of dediğin bişey ( bu arada erkek olmasından şüphelendiğimiz biri var usturuplu konuş:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:öyle her of dedirteni anlatma yani:KK50:

ya bi yürü git alın kardeşim bu kızı buradan yoksa erkekmiydi elifid son tesbitimiz neydi:KK9:

yaa yok o değilde ben evlencem diye dşünüyorum konuşuyoruz da daha evlenme teklifi yok ortada :26: sizde evli olunca kendimi eziklenmiş hissettim ablaaa avatardaki göz var ya benim gözümmmmmmm erkek olcak göz var mı bende :KK60:

mersinin nesi meşhurdur turistik tarihi yerleri tövbe tövbe
ne anlatıcan işte kendini
bak bi geriye yok mu of dediğin bişey ( bu arada erkek olmasından şüphelendiğimiz biri var usturuplu konuş:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:öyle her of dedirteni anlatma yani:KK50:

yüzde 100 kızımmm yaaa :KK25::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: :KK9::KK9:

yaa yok o değilde ben evlencem diye dşünüyorum konuşuyoruz da daha evlenme teklifi yok ortada :26: sizde evli olunca kendimi eziklenmiş hissettim ablaaa avatardaki göz var ya benim gözümmmmmmm erkek olcak göz var mı bende :KK60:
valla güzel gözler tamam bu arada evli evli diyip durma ne evlisi kısımmmmmmm sevgilimiz bile Allah Allah

X