Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Bilgilendirme geçim arada. Topiği Eva kurdu, ben sülük gibi yapıştım yakasına, sonra da Tatliş geldi, hakkaten de tatlı biri. Patsy de ne buldu bizde anlaöadım, yazıyor bıkmadan.Biz bu kadarız yani :KK9:

Bilgilendirme geçim arada. Topiği Eva kurdu, ben sülük gibi yapıştım yakasına, sonra da Tatliş geldi, hakkaten de tatlı biri. Patsy de ne buldu bizde anlaöadım, yazıyor bıkmadan.Biz bu kadarız yani :KK9:

Süper işte ne güzel insan arada tanımadığı birilerine derdini anlatmak istiyor konuşmak istiyor ben de topiği görünce hemencik damladım :KK31: :KK9:

Geçmişten gelen ses :KK9: İnşallah olursun...

Bir ara doktor olma hayallerim vardı bu sene sınavlara giricektim ama yok yapamıyorum dayanamıyorum o tempoya bi yandan üni sınavlar diğer yandan YGS LYS dedim yetti canıma zaten bir kaç özel dersten sonra öğretmen olmak istediğime karar verdim inş bundan da dönmem :)

Çıkar ayak Tatliş ime sesleniyorum.Topiğe geldin, kaç kez laf attım sana, yüzüme bile bakmadın :KK43: Gittin...

Bir ara doktor olma hayallerim vardı bu sene sınavlara giricektim ama yok yapamıyorum dayanamıyorum o tempoya bi yandan üni sınavlar diğer yandan YGS LYS dedim yetti canıma zaten bir kaç özel dersten sonra öğretmen olmak istediğime karar verdim inş bundan da dönmem :)

Şimdi rahatladım, herşeyimiz benzemiyo :KK34:

evet kıdemliyim sizlerinde ablasıyım sanırım sizler öğrencimi çalışıyormu evlimi ama tısmak yok

X