konu var şeker bana yardım ediliyor ama elifid kafamı bulandırıyor sabahtan beri
Seni ayrı yakalayınca hesap sorucam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu var şeker bana yardım ediliyor ama elifid kafamı bulandırıyor sabahtan beri
heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyttttttttt kafadan kopardı işte mevzuyu incelemeye gerek bile kalmadı sıradaki konuHiiiiiiiiççççç tarına bakma...Gelsin bi canım cicim yapsın, uğraşsın azıcık.Nazlı konuş, kırdın beni diyerek, çok da uzatma ki bıkıp gitmesin...
Dur kız yavaş... Kendinde beğenmedikleri kısmı bende bitmezzzzzzzzz.
saçım bakır dore, şekli şu önü uzun arkası kısa ondan adını unuttum...
Hiiiiiiiiççççç tarına bakma...Gelsin bi canım cicim yapsın, uğraşsın azıcık.Nazlı konuş, kırdın beni diyerek, çok da uzatma ki bıkıp gitmesin...
heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyttttttttt kafadan kopardı işte mevzuyu incelemeye gerek bile kalmadı sıradaki konu
yaaaaaa korkutma beni ama doğru hala kafam bulanık tamam ne söyleyeceğimi söyledin eyvallah ta şimdi yazayım mı yoksa onun dönmesini mi bekleyeyim söylemedin kiSeni ayrı yakalayınca hesap sorucam...
Fiziksel özelliklerimden beğenmediklerimi yaz yaz bitmez ama kişilik olarak en ufak bir zorlukta pes ediyorum işte onu hiç sevmiyorum Çok duygusalım bir de o yüzden bazen mantıklı davranamıyorum.
tamam işte bak evli olunca sonuç kestirme, çözüm tek sonuçlu güzelmiş bu iş ya bi dertleniyosunuzhahahahaa bence de direk çözüm budur
ay tatlım sen benim hayalimde saçı taşıyorsun şuaaaan
duygusalmış bulmuşsunuz duygusallaşacak adam duygusallaşın duygusallaşabileceğiniz kadar ( of bu arada çok hızlı yazan biri olmama rağmen kelimeyi yazmak için bayağı zorlandım)Benim cevabım da bu Aynen...
duygusalmış bulmuşsunuz duygusallaşacak adam duygusallaşın duygusallaşabileceğiniz kadar ( of bu arada çok hızlı yazan biri olmama rağmen kelimeyi yazmak için bayağı zorlandım)Benim cevabım da bu Aynen...
Benim cevabım da bu Aynen...
Fiziksel özelliklerimden beğenmediklerimi yaz yaz bitmez ama kişilik olarak en ufak bir zorlukta pes ediyorum işte onu hiç sevmiyorum Çok duygusalım bir de o yüzden bazen mantıklı davranamıyorum.
hahahahaa bence de direk çözüm budur
Yaptırsana sen de ...
benim mesaj acaba neden öyle bin kere geldi anlamadım ki