- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
bir sürü isim var hangisi o e benide tanıştır valla bencilsinMuhteşem biri gelmiş, gördümmmm... Hoş geldin,özlettin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir sürü isim var hangisi o e benide tanıştır valla bencilsinMuhteşem biri gelmiş, gördümmmm... Hoş geldin,özlettin...
bir sürü isim var hangisi o e benide tanıştır valla bencilsin
faydası yok Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu burada "fayda"dan kasıt galiba açıkça "sen bu şekilde kimseyi bulamazsın" dimiKarar senin ama böyle bu işin sana faydası yok, dediğimi yap sen... Bir faaliyete yazılsan haftasonu için... Yeni birileriyle tanışırsın... Bak bunu da düşün, hemen hayır deme..
o anladı da o kim ben onu anlamadım ve sen bunu anladın mı?Ne fenasın ya... Anlayan anladı, şimdi cevap yazar zaten...
ya aşkolsun ne dedin de dinlemedim ama ben seni dinlemek için elalim topiğinden eve çağırmadım mı? cıkscıkscıskcıksSen beni dinlemiyosun, ona devredeyim bari, balki onu dinlersin...
faydası yok Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu burada "fayda"dan kasıt galiba açıkça "sen bu şekilde kimseyi bulamazsın" dimi
Merhaba kızlar
merhaba hoşgeldinMerhaba kızlar
ayrıca bişey var ben yeni üye olduğum gariban zamanlarımda siteye girip böyle muhabbetleri okuduğumda ne de güzel yazışıyolar diye imrenir bakar bakar çıkardım sanki oradakiler hep birbirini tanıyor da ben garip mişim gibi işte şimdi öyle benim gibi okuyan varsa diye herkese elimi uzatıyorum ama sen bir huysuzluk bir huysuzluk kıskanıyor musun beniiiiiii
kendim için dedim onu neyse boşver gördün arkadaşını kafa dağıldı tabiNe diyeyim canım...Bulmayı geç, zaten şu an sevgilisi var, etik olmaz...
Merhaba kızlar
merhaba hoşgeldin
e öyle değilmi ama millet birbiriyle kırk yıllık gibi konuşuyor bakıyorsun nereden girsem ben şimdi diye tabiiiiii sonra anlıyorsun ki hepsi en az benim kadar çatlak nereden istersen oradan dalÇok hoşsun ben de ilk üye olduğumda çekinirdim yazmaya ya cevap vermezlerse diye çok komikmişim cidden
hoş geldin tekrar, geldin di mi, kaçtın mı yoksa hemen :18:
ya hu kız burada görmüyor musun bana yazıyor şekerimhoş geldin tekrar, geldin di mi, kaçtın mı yoksa hemen :18:
Çok hoşsun ben de ilk üye olduğumda çekinirdim yazmaya ya cevap vermezlerse diye çok komikmişim cidden