Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bak hatirladim gulme krizine girdim yine:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
geldiginde ayagina masaj yap cay felan ikram et dememisler iyi ki:KK9::KK9::KK9::KK9:

kız sen dınleme onları bosver evın hanımı sensın sonucta bosverrr
senın yas kactı kı ? senı fazla dınlemıyorlar

evet canım ben 19 yasındayım sen 91 dogumlusun dımı ?
ya bosver anne babalarımıza gore bız hala cocuguz bak senın cocugun olmus ynede karısıyorlar ben anlatsam bızımkılerı sana varya depresyona grersın

evet canım ben 19 yasındayım sen 91 dogumlusun dımı ?
ya bosver anne babalarımıza gore bız hala cocuguz bak senın cocugun olmus ynede karısıyorlar ben anlatsam bızımkılerı sana varya depresyona grersın

yok tatlim 90 dogumluyum ama 20 eylul dogum gunum yani daha 22 olmadi

Son düzenleme:
evet tatlim iste o yuzden diyorum ya yasim az diye kimse dinlemiyo diye

bende dıyorumkı kımseyı sallama bosversene bak soyle dusun senın yasın kucuk olabılır ama sen evlısn artık bı evın sorumlulugun var sen daha sımdıden baskalrının dedıgıne gore hareket edersen ooo sonunu getıremezsın ona kalırsa annelerın babaların dogruları baskadır senınkı baskadr bu hayat senın dınlemıyceksın karıstırmayacaksn kımseyı

bende dıyorumkı kımseyı sallama bosversene bak soyle dusun senın yasın kucuk olabılır ama sen evlısn artık bı evın sorumlulugun var sen daha sımdıden baskalrının dedıgıne gore hareket edersen ooo sonunu getıremezsın ona kalırsa annelerın babaların dogruları baskadır senınkı baskadr bu hayat senın dınlemıyceksın karıstırmayacaksn kımseyı

yok zaten o kadar da karistirmiyorum bi yerde durun demeyi bilmeli insan.
ben simdi hem sana yaziyorum hem de kucuk hanima corba yapiyorum
bu arada sacimi katli kestirdim
ee sen ne yaptin neler aldin dun

yok zaten o kadar da karistirmiyorum bi yerde durun demeyi bilmeli insan.
ben simdi hem sana yaziyorum hem de kucuk hanima corba yapiyorum
bu arada sacimi katli kestirdim
ee sen ne yaptin neler aldin dun

kız sacını sormayı unuttum ben ee nasıl olsu ıyıce kısalttın mı ?
bende ıc camasırı fılan aldım bı suveter aldım canta aldım
ufuk malına kazak aldım oyle ıste

yok kisaltmadim uzunluk kaldi
kiz sen ayrilmayacakmiydin ufuk pasadan

ayrılıcam canım ama ne bıleyım aldım ıste
oda bana suprız yapmıstı sanada soylemıstm ya cıcek fılanda almıstı hem dogum gunu gelıyo
bırsey almazsam ayıp olur ben ıyılıgn altnda kalmayı sevmem
kazak aldım ıcınede gomlek almak ıstıyorum ama bakalım

amın canım bak bu sabah neye kızdım bılıyormusun ben hastayım dıyorum dıkkat et dıyo bana neyın var demıyo
bunlar hepsi ayni
ben 2 haftadir kolum agriyo diyorum kolay mi cocukla diyo.ben de evet kolay degil o zaman da al biraz sen gezdir diyorum ses yok.kizim cocugu 10 dakka tutmuyo girip dus aliim diye

X