Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

tesekkur ederım tatlım bacına ögretmıycende kıme ogretıceksın kızzz

azerın poaca almıslar ben kahvaltı yapıp gelıyorum tamam mı cnm

geldım bacım anlat bakalımmm

ne zamandir eve bi yardimci almayi dusunuyoduk.neyse bi kac kisiye soyledik dune kadar yapmadiklari is kalmayan birden prenses kesildi kimse calismak istemedi.neyse dun esimin is yerinde calisan temizlikci bi kadin var onu isten atmislar annemle esim uzulmus kadina gel bizde calis demisler.bu arada esim ve annem ayni yerde calisiyolar.
ben de coooooooooooook kiskanc birisiyim en az yasinin 40 olmasini istemistim ve haftada 3 4 gun gelmesini bi de sabahlari gelmesini istemistim oglen azerin uyuyo diye.bu kadinda bunlarin hic biri yok 25 26 yaslarinda bu arada esim 31 yasinda:KK1:her gun gelip sadece 2 saat calisacakmis fazla kalamiyomus.
uzuluyorum 2 tane bebegi var biri 5 yasinda digeri 3 yasinda evde yalniz birakip gelecekmis.ama benim istediklerimin hic biri yok ki kadinda.napsam bilemedim

kız hergun 2 saat yeterlı olurmu kı ?
ne kadar para vereceksınız

aklına yatmadıysa hıc bulasma , sonucta orası senın evin

kız hergun 2 saat yeterlı olurmu kı ?
ne kadar para vereceksınız

bilmem aslinda soyle olucak kadin oglen evi temizliyip gidicek o gelene kadar neredeyse 2 gun geciyo yine evi toparlamak bulasiklari yikamak bana kalacak aslinda dusunuyorum da her gun gelmesi daha mantikli sonucta 2 saat gelicek ama zamanlamasi kotu cocuk uyuduktan sonra supurgeyi falan calistiramaz bi de azerin cok uyaniktir tik sesi duysa uyanir.yemeyi ben yapcam gene esim kimsenin yaptigi yemeyi yiyemem diyo.utumu de sen yap diyo ee o zaman niye tutuyoruz yardimciyi diyorum ben de.utuyu vericem tabi.
para konusunu bu gun konusacaklar

X