Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

yanı canım gelecekse herseyı yapacak tabıkı sonucta cam , kapı yer derken 2 saat hemen gecer yetmez bıle
bulasık yemek fılan zaten 2 saatte bıtmez e hergun gelıp bırseymı yapacak anlamadım ben

yanı canım gelecekse herseyı yapacak tabıkı sonucta cam , kapı yer derken 2 saat hemen gecer yetmez bıle
bulasık yemek fılan zaten 2 saatte bıtmez e hergun gelıp bırseymı yapacak anlamadım ben

dimi ama ben de oyle diyorum ama yazik cocuklarini tek basina evde birakip geliyo diyo esimle annem.aslinda ben de cok uzuluyorum durumlarina.bi gelsin bakarim yetmezse 1 saat artir felan derim olmazsa da bakariz of ya

dimi ama ben de oyle diyorum ama yazik cocuklarini tek basina evde birakip geliyo diyo esimle annem.aslinda ben de cok uzuluyorum durumlarina.bi gelsin bakarim yetmezse 1 saat artir felan derim olmazsa da bakariz of ya

ee sanane cocuklarını tek bırakıyorsa senın sorunun mu
kımseye acımıycaksın kızım bu devırde hıckımseye
sonra tepene cıkıyorlar

Gökhan Doganay-Ceker Giderim.wmv - YouTube

nedır bana bunca ettıgın cefa ?
hergun ayrı bır dert oldun sen bu basıma
ıstedınde vermedıım mı bu canım sana
bende bu aska bır kursun sıkar gıderım
ceketımı omzuma atar gıderım ...
benımle hıc mutlu olamadınsa , aradıkların bende bulamadınsa
gozunde bu sevdamın degerı yoksa , bende bu aska bır kursun sıkar gıderım...

Gökhan Doganay-Ceker Giderim.wmv - YouTube

nedır bana bunca ettıgın cefa ?
hergun ayrı bır dert oldun sen bu basıma
ıstedınde vermedıım mı bu canım sana
bende bu aska bır kursun sıkar gıderım
ceketımı omzuma atar gıderım ...
benımle hıc mutlu olamadınsa , aradıkların bende bulamadınsa
gozunde bu sevdamın degerı yoksa , bende bu aska bır kursun sıkar gıderım...

kiz boyle damar sarkilar dinleme depresyona girersin:KK9:

al iste simdi esim aradi esi izin vermemis calismasina.o kadar konustun ki yine olmadi diyo esim.ben napiyim insan sarrafi olmak suc mu diyorum ben de.dune kadar yapmadigi is kalmayan kadin birden ev hanimi kesiliyo basima of ALLAHIM

ne biliyim ya oyle diyince de kalpsiz egoist oluyorum.belki de hic gelmedi diyorum ya bizi goren prenses kesiliyo diye.daha bi ses cikmadi kendisinden

aman bosverın sızde canım kendı paranla rezılmı olcan
hem hergun ıkı saat gelmesı cok sacma hergun hergun evınde bı yabancı olcak rahat edemezsın kı

al iste simdi esim aradi esi izin vermemis calismasina.o kadar konustun ki yine olmadi diyo esim.ben napiyim insan sarrafi olmak suc mu diyorum ben de.dune kadar yapmadigi is kalmayan kadin birden ev hanimi kesiliyo basima of ALLAHIM

Allah allah ondan baska kadın mı kalmamıs pıyasada
madem ıhtıyacları var paraya kocası ızın verırdı

Allah allah ondan baska kadın mı kalmamıs pıyasada
madem ıhtıyacları var paraya kocası ızın verırdı

esi de calismiyo kadini dovuyo falan demislerdi biz de calisacagini duydu kadir kiymetini anladi heralde:KK1:

ben de yarin obur gun gelir beni ise alin derse kapidan iceri sokmam dedim.esim kiziyo yazik fakir felan diyo

esi de calismiyo kadini dovuyo falan demislerdi biz de calisacagini duydu kadir kiymetini anladi heralde:KK1:

ben de yarin obur gun gelir beni ise alin derse kapidan iceri sokmam dedim.esim kiziyo yazik fakir felan diyo

ya fakırse kocası ızın versın o zaman senın demenle mı kocası gondermedı sankı haklısın bencde

ya fakırse kocası ızın versın o zaman senın demenle mı kocası gondermedı sankı haklısın bencde

ay anlatamiyosun ki yasimiz az diye hic bi sey bilmiyoruz zann ediyolar.yemin ediyorum adim kalpsize cikti

ay kapatalim konuyu sinirim bozuldu.bu 3 cu kadin oluyo boyle.annem sey diyo mesela konustular yarin kadin gelicek evi temizlemeye annem-evleri toparla kadin ne pis pasakli felan demesin diyo.e anne kadin gelne kadar evi toparliicaksam niye temizlikci tutuyorum ki diyorum ben de:KK1::KK1::KK1::KK1:babam da o bi is yaparsa sen de yardimci ol her isi uzerine yikma diyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:valla o mu bize bakicak biz mi ona anlayamiyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:neyse ki sonunda gelmiyolar da ben hakli cikiyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay anlatamiyosun ki yasimiz az diye hic bi sey bilmiyoruz zann ediyolar.yemin ediyorum adim kalpsize cikti

ay kapatalim konuyu sinirim bozuldu.bu 3 cu kadin oluyo boyle.annem sey diyo mesela konustular yarin kadin gelicek evi temizlemeye annem-evleri toparla kadin ne pis pasakli felan demesin diyo.e anne kadin gelne kadar evi toparliicaksam niye temizlikci tutuyorum ki diyorum ben de:KK1::KK1::KK1::KK1:babam da o bi is yaparsa sen de yardimci ol her isi uzerine yikma diyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:valla o mu bize bakicak biz mi ona anlayamiyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:neyse ki sonunda gelmiyolar da ben hakli cikiyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9:kız evı nıye temızlıycekmıssın kı o ne dıye gelıyo oturmayamı gelıyo sankı :KK60:
aman sen bosver ya takma kafana onları

ne diyosun.is yeri kokmustur ne guzel ohhhhhh mis:KK12::KK12::KK12::KK12::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

valla az dokuldu ama kapagı kırıldı nasıl yapsam bılemedım onu baska bıyere bosaltırım cok sevıyorum kokusunu
dun bıde deodorant aldım ne zamandr aradgm kokuydu kız adını bılmyordum cok ıı oldu

X