Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bunlar hepsi ayni
ben 2 haftadir kolum agriyo diyorum kolay mi cocukla diyo.ben de evet kolay degil o zaman da al biraz sen gezdir diyorum ses yok.kizim cocugu 10 dakka tutmuyo girip dus aliim diye

ya tamam calısıyor anladık ama ınsan bıraz olsun ılgılenmezmı ya

ben yeni üye oldum anlıyorıum sizi benimde ikizlerim var ben ve annem baktık çocuklara gece bile kaldırıyordum ne olur birazda sen salla ayağında annem biraz uyusun hiç değise kalkmıyordu ya da öfleye pöfleye kalkıyordu annelik size yakışıyor diye sıvışıyordu annem ve ben depresyona girdik neyseki şimdi büyüdüler 6 yaşındalar çok şükür:))

tatlim bunun calismakla ilgisi yok insanin kaninda olmasi lazim boyle seylerin

ya canım burada bana yakınken dıbımden ayrılmıyordu
yuzum bıraaz solsa farkına varır noldu dıye atesımı olcerdı habıre gozden uzak olan gonuldende uzak oluyor demkkı

ben yeni üye oldum anlıyorıum sizi benimde ikizlerim var ben ve annem baktık çocuklara gece bile kaldırıyordum ne olur birazda sen salla ayağında annem biraz uyusun hiç değise kalkmıyordu ya da öfleye pöfleye kalkıyordu annelik size yakışıyor diye sıvışıyordu annem ve ben depresyona girdik neyseki şimdi büyüdüler 6 yaşındalar çok şükür:))

oncelikle merhaba.hosgeldin aramiza benim kizim 17 aylik ara sira ikinci cocugu dusunuyorum ama sonra aklima gelince vaz geciyorum asla yapmam diyorum 2 yasindan once

ay bi de ikiz cocuklarmis hem de

valla gecmıs olsun mu demelıyım bılemedım :)
benımkı boyle degıldı aslında ama erkek degılmı 365 derece yon degıstrıyolar be gunluk huy degıstırıyolar

yanı dusun azerın bn ıstanbulda calıstgnı bılıyorumm evet ama nerede ne ınsaatında calıstgnı bılmıyorum ama eskı calıstgı yerdekı kadının haberı var
kadın gelp bna dıyorkı ufuk burda calısıyormus bana gelınce ısı var ama

evet tatlim buna da sukur etmeli bizden de kotu durumda olanlar

valla canım hadı senınkı kocan ıs stresı sızın bakımınız derken yoruluyo adam fılan dıye yıne hak verırsın bı sekılde
ama benım bu okuze dıyecek hıcbırsey yok ne sanıyorkı kendınıı

valla canım hadı senınkı kocan ıs stresı sızın bakımınız derken yoruluyo adam fılan dıye yıne hak verırsın bı sekılde
ama benım bu okuze dıyecek hıcbırsey yok ne sanıyorkı kendınıı

kiz bakma boyle soyledigime iyi yanlari da var kocisimin mesela alisverise gideriz parmagimi neye uzatsam alir ay bu cok pahali hani bunlar gereksiz diye hic konusmaz:KK16::KK16::KK16::KK16:

kiz bakma boyle soyledigime iyi yanlari da var kocisimin mesela alisverise gideriz parmagimi neye uzatsam alir ay bu cok pahali hani bunlar gereksiz diye hic konusmaz:KK16::KK16::KK16::KK16:

ıste dıyorum ya adam calısıyor sıze bakıyor belkı sıkıntıları olbılır hem bazı erkekler cocuklara katlanamaz kendı cocugunu hıc kucagna alamayan erkekler bılıyorum kız ben takılma oraya

eeee baska ne var ne yok yeter konusmayalim erkeklerden icim sisti:KK19:

ya canım baska bırsey yok bende ufuk cok uzuyor benı sınır edıyor benı kararsızım herseyde suan bu mesgule dıyo aklımı
bırde o buradayken onunla gorusuyordum smdı yanlz kaldım :KK43:

kız azerın sızın dugun resımlerı yokmu yuzunuzu karalayıp koysana bıkac tane merak edıom senı kz

X