Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

şaka maka valla ilk defa geyikte yazıyorum eski yazdığım konulara bakarsanız aslında ne kadannnn mazbut ciddi konulara el atmışım insanın özündede bunların olduğunu bilmesi güzel birazda gülelim dimi amaaaaaaa:KK54:

Ben de bu camiaya Eva ile katıldım.Sağolsun, elimden tuttu, içimdeki canavarı çıkardı :KK55:

kızlar ben kaçar :KK37: yarın erkenciyim yarın aksam görüşmek üzere..mutlu ve huzurla kalın ...tanımadıgım dostlarım...vay be ne edebıyat parcaladım heee :KK37:

Ben de bu camiaya Eva ile katıldım.Sağolsun, elimden tuttu, içimdeki canavarı çıkardı :KK55:

bende bu çocukların dertlerinden sıkıntılarından hamilelikten vs..diğer topikler bakıyodum buralara hiçç uğramıyodumm baktım bburdada arkadaş arayanlar var size destek oluyum dedimmmm memn un kalacağınıza inanıyorummm:KK33:

bende bu çocukların dertlerinden sıkıntılarından hamilelikten vs..diğer topikler bakıyodum buralara hiçç uğramıyodumm baktım bburdada arkadaş arayanlar var size destek oluyum dedimmmm memn un kalacağınıza inanıyorummm:KK33:

Efendim sizi de aramızda görmek, bizim için bir şereftir.Öpim mi :KK9:

geleceğim bekle dedim ,
o beklemedi ama ben geldim!!

şimdi şeker şöyle bir durum var ben çalışıyorum bu yüzden saat 18:00 olunca çıkmam gerekiyor. diğer taraftan evime gitmem 2 saatimi alıyor sabah 6:00 da uyandığımı düşünürsek evde yemek yemek kıyafet hazırlamak bir iki işi halletmek için çok az vakit kalıyor bu yüzden geceleri nette takılamıyorum zaten bunu engellemek içinde evimde net yok. size sıra gelince ben anlamam bulmuşum madem bu hatunları ilgileneceksiniz benimle kaçarı yok bahane yok:)

canımm her an her dakıka buraya takılamıyor ınsan sana uyar boşken gırersın bana uymaz ona uymaz sitem etme bak sana yardım etmek için burdayız ev işleri bitmez ki fırsat buldukçada giriyoruz işte.

yok öyle kaytarmak darallar basmış şurada zaten şu mesaj sayımı doldurayım hepinizle tek tek özeldeyim

galiba arkadaş buldum bi de şu smıle'ın nasıl eklendiğini öğrensem sitede derdim kalmayacak ama hala bu adamla nasıl konuşacağımı öğreten birileri çıkmadı

X