hahahahaaaaaa güldümmm.. bana bak ya zaten hahaa yazmışım bide güldüm ne oluyosa bide şu işaretler var tabii:)))))[/Q
aha bizden biri daha
Neden genelin içinde sırıtıyorum, hep azınlıkla anlaşıyorum, sorunluyum galiba :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaaaaaa güldümmm.. bana bak ya zaten hahaa yazmışım bide güldüm ne oluyosa bide şu işaretler var tabii:)))))[/Q
aha bizden biri daha
Neden genelin içinde sırıtıyorum, hep azınlıkla anlaşıyorum, sorunluyum galiba :44:
işşşte budur
şaka maka valla ilk defa geyikte yazıyorum eski yazdığım konulara bakarsanız aslında ne kadannnn mazbut ciddi konulara el atmışım insanın özündede bunların olduğunu bilmesi güzel birazda gülelim dimi amaaaaaaa
Ben de bu camiaya Eva ile katıldım.Sağolsun, elimden tuttu, içimdeki canavarı çıkardı [/QUOT
ruhunda varmıs zaten ortaya cıktı
Ben de bu camiaya Eva ile katıldım.Sağolsun, elimden tuttu, içimdeki canavarı çıkardı
Dizüstüm fena ısındı, bişey olur mu :44:
olmaz sen gönlünü ferah tut...Dizüstüm fena ısındı, bişey olur mu :44:
kızlar ben kaçar yarın erkenciyim yarın aksam görüşmek üzere..mutlu ve huzurla kalın ...tanımadıgım dostlarım...vay be ne edebıyat parcaladım heee
bende bu çocukların dertlerinden sıkıntılarından hamilelikten vs..diğer topikler bakıyodum buralara hiçç uğramıyodumm baktım bburdada arkadaş arayanlar var size destek oluyum dedimmmm memn un kalacağınıza inanıyorummm
olmaz sen gönlünü ferah tut...
tamam canım ii gecelerrrrr naystu mityu sen ingilizce biliyon ondan yazdım anlarsın
Herkese iyi uykular o zaman....
geldm heyyy burdamısın
geleceğim bekle dedim ,
o beklemedi ama ben geldim!!
canımm her an her dakıka buraya takılamıyor ınsan sana uyar boşken gırersın bana uymaz ona uymaz sitem etme bak sana yardım etmek için burdayız ev işleri bitmez ki fırsat buldukçada giriyoruz işte.
güzellik sırlarından bahsedelım bakkk, hemen nasıl damlıyorlar :))) yada buçlardan :) veya çok acıklı bi konu olması azım vurdulu kırdılı bla blaaaaaa
Gidemeeeem.Evli, 2 çocuklu, o yıllara gidemem... Yasak...