Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ev kusuyum ben esım senelık ızındeydı de ayıptır solemesı calıstık bayaaama yarın ıs bası yapacak

ay 2 kişinin yorumuna birden nasıl alıntı yapıyosunuz?

canım hadi hayırlısı:) Ama Allah nasibederse oluyor bunu hep aklın en baş köşesine öncelikli oturtmak lazım heralde

Mervecim senle hiç hasbihal alamadık ben mesayi bittiği için çıkmak durumundayım başka bi zaman konuşmak,tanışmak isterim

böcüüümmm senlede muhabbet güzeldi tekrar görüşmek üzere:) İnş. güzel haberlerini duyarız

Haydin selametle kalın

turp gıbıyımm masaallahsen nasılsın nezamandır evlısın:44::44:cocuk yok galıba yalnızım dedıne gore:44::44:

Ohh Maşallah Allah iyilik versin
Bende iiyi sayılırım çok şükür.1.5 yıllık evliyim bebek yok maleseff
Çok istiyorum çok ama.Rabbimin takdiri artık ne yapalım Kısmet
sen evlimisin?bebek var mı?

Alıntı ile cevap ın yanında işaret var orayı tıklayınca oluyor canım
İnşallah canım bigün muhabbet ederiz hadi bakalım güle güle sana eve geçiyorsun galiba
Dikkat et kendine:13:

kendıne ıyı bak canım umarım yıne gorusuruz

Ohh Maşallah Allah iyilik versin
Bende iiyi sayılırım çok şükür.1.5 yıllık evliyim bebek yok maleseff
Çok istiyorum çok ama.Rabbimin takdiri artık ne yapalım Kısmet
sen evlimisin?bebek var mı?

15 aylık evlıyım bende de yok ugrasıyoz ama 5. ayımız bakalım ne olacak sen ne zamandır korunmuyosun canımm

15 aylık evlıyım bende de yok ugrasıyoz ama 5. ayımız bakalım ne olacak sen ne zamandır korunmuyosun canımm

Daha yolun başında sayılırsınız canım.1 yıl dolmadan doktorlar bile tedaviye başlamıyor
İnşallah 1 yıl dolmadan hamile kalırsın hayırlısıyla.Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin en kısa zamanda
Bizim işler karışık canım ya.ben 2 kere düşük yaptım malesef.sebebi araştırldı bende sorun çıktı şimdilik korunuyoruz
Biraz zor işimiz ama Allah'ım ol derse olur tabi.umudumu kaybetmedim henüz

dalayım o zaman . nasılsınız bakalım bende yemeğimi filan yedim oturdum netin başına vakit geçirmeye

Aynen bizde yemeğimizi yedik eşimi işe yolladım bende hemen netin başına geçtim
Bu KK bağımlılık yapıyor insana

uzulme canım ben de kalbı durdu dıye bı bebegımı aldırmak zorunda kaldım hazıranda uc ay korundum sımdı beklıyorum rabbım ınsallah hayırlısıyla anne olmayı nasıp eder bana da sana da ısteyen herkeze yanıumudunu kaybetmemene sevındım canım sabret elbet bı gun rabbım mukafatını verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…