- 30 Haziran 2010
- 142
- 9
yok kız daha burdayımeee anlat bakım evlı mısın coluk cocuk varmıben merak ederım
evet canım evliyim, çocuksuzum, çalışıyorum, yaş kemal sınırına girdi 26, öyle işte sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız daha burdayımeee anlat bakım evlı mısın coluk cocuk varmıben merak ederım
evet canım evliyim, çocuksuzum, çalışıyorum, yaş kemal sınırına girdi 26, öyle işte sen?
karenn buyurmaz mısın muhabbete sende :)
ben 21 yasındayım evliyim benim de cocugum yok olsun dıye ugrasıyoz ama bakalım hayırlısı olur ınsallah hakkımızda
ahh canım Allah denk getirsin diyesim geldi:)) bizde o yolun yolcusuyuz bakalım:)
evet oyle uzaktan bakmayın kızz ıkı lafın belını kıralım surda
amın kızz senı de denk getırsın ınsaallahcok oldu mu korunmayı bırakalı benım 5. ayım
eşim bu siteye girmemden hoşlanmıyor okuduklarımdan etkileniyorum anlatıyorum falan her neyse bende onu bakkk muhabbete açım madem böyle bende kk ya girerim diyorum:))
Ha yukarıdaki cümlene bağlıcaktım kıralım ayol yoksa patlıcam
evet oldu çok 9 ay
Ne kadarlık evlisin?
bayaa olmus kız doktora gıttın mı hıc:44::44::44:
Gittim testler falan yapıldı bi sorun yok şükür. Bi tek smir ve troid için tahlil kaldı.
valla ne yalan soylım ben de etkılenıyorum uzuluyorum bazen ıcım bı tuhaf oluyo ama artık okumuyorum uzulcem seylerı
mantıklı olan o aslında, okumamak
bak bu ıyı haber ınsallah onlarda da bı sorun cıkmaz
Herkese merhabalar yer var mı acaba şöyle geçip otursam bende