Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

uzulme canım ben de kalbı durdu dıye bı bebegımı aldırmak zorunda kaldım hazıranda uc ay korundum sımdı beklıyorum rabbım ınsallah hayırlısıyla anne olmayı nasıp eder bana da sana da ısteyen herkeze yanı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:umudunu kaybetmemene sevındım canım sabret elbet bı gun rabbım mukafatını verır :KK54::KK54:

Amin canım amin.neden durmuş genetiğe gönderdiniz mi canım?
Kaç haftalıktı,?Rabbim bi daha yaşatmasın bidaha göstermesin canım
Çok kötü bir durum hem bedenen hem ruhen kaldıramıyor insan

Amin canım amin.neden durmuş genetiğe gönderdiniz mi canım?
Kaç haftalıktı,?Rabbim bi daha yaşatmasın bidaha göstermesin canım
Çok kötü bir durum hem bedenen hem ruhen kaldıramıyor insan

canım kesın bısey soylemedıler ama genetık olabılır dedıler 9. haftasındaydı daha:KK5::KK5: rabbım bı daha yasatmasın ınsaallah bize:KK43::KK43:

ne guzel anlatmıssın kızz tabı bıde onu yapması var:KK37::KK37: canım benım esım senelık ızın de evde ama yarın ıs bası yapcak:KK1::KK1:

Hadi annem üşenme kalk patatesleri soy bi güzel koy ocağa accıkda mercimek kat haşlana dursun onlar bu sırada salatanı hazırla
Onlar haşlanınca yoğur bi güzel offffff:KK52:
Ohh ohh gitsin valla sıkılmışsındır sende
erkek evde olunca gündüzleri gıcık oluyor ya bide her şeye karışırlar sanki biliyorlarmış gibi

kızzlarr sızınle muabbet cok guzeldı ama ben kacımm artık malum daha yemek pisircem sıze ıyı sohbetlerr:KK54::KK54::KK54:

canım kesın bısey soylemedıler ama genetık olabılır dedıler 9. haftasındaydı daha:KK5::KK5: rabbım bı daha yasatmasın ınsaallah bize:KK43::KK43:
Ay canım ya Üzülme sakın geçmiş gitmiş boşver sana bir şey olmadı iyiki
benimkiler ölüyor bide beni nasıl zehirliyorlar mahvoluyorum.
Amin canım

değilim canım evdeyim şimdilik 24 yaşındayım iş arıyorum öyle yani durumum :KK17::KK1:

Ah canım Allah yardımcın olsun.ne mezunusun?

Hadi annem üşenme kalk patatesleri soy bi güzel koy ocağa accıkda mercimek kat haşlana dursun onlar bu sırada salatanı hazırla
Onlar haşlanınca yoğur bi güzel offffff:KK52:
Ohh ohh gitsin valla sıkılmışsındır sende
erkek evde olunca gündüzleri gıcık oluyor ya bide her şeye karışırlar sanki biliyorlarmış gibi

:KK1::KK1::KK1:yaaa bana sor sen onu ıkı de bır neskafe ıstıyooo benımkıı:KK1::KK1::KK1:

Ay canım ya Üzülme sakın geçmiş gitmiş boşver sana bir şey olmadı iyiki
benimkiler ölüyor bide beni nasıl zehirliyorlar mahvoluyorum.
Amin canım

:KK43::KK43::KK43::KK43:ayy gıder ayak aglatcan benı ben cok duygusalım:KK43::KK43:uzulme sen sabrın sonu selamettır :KK54::KK54:canım allah yardımcın olsun kendıne ıyı bak:KK54::KK54:

X