Aynen bizde yemeğimizi yedik eşimi işe yolladım bende hemen netin başına geçtim
Bu KK bağımlılık yapıyor insana
uzulme canım ben de kalbı durdu dıye bı bebegımı aldırmak zorunda kaldım hazıranda uc ay korundum sımdı beklıyorum rabbım ınsallah hayırlısıyla anne olmayı nasıp eder bana da sana da ısteyen herkeze yanıumudunu kaybetmemene sevındım canım sabret elbet bı gun rabbım mukafatını verır
sormayın hakikaten hem muhabbet hem dertleşmek .evli bayanlar var bugün galiba
aaaaa herkez yemeğinı yemıs ben daha yemek pisirmedım bıle babacık mercımek koftesı ıstedı onu yapcam daha
aaaaa herkez yemeğinı yemıs ben daha yemek pisirmedım bıle babacık mercımek koftesı ıstedı onu yapcam daha
Amin canım amin.neden durmuş genetiğe gönderdiniz mi canım?
Kaç haftalıktı,?Rabbim bi daha yaşatmasın bidaha göstermesin canım
Çok kötü bir durum hem bedenen hem ruhen kaldıramıyor insan
Ay çok severim valla yanınada salata bide turşuuuuuu
Eşin işte mi daha gelmedi mi canım
sormayın hakikaten hem muhabbet hem dertleşmek .evli bayanlar var bugün galiba
Sende mi evlisin canım tanıt kendini
ne guzel anlatmıssın kızz tabı bıde onu yapması varcanım benım esım senelık ızın de evde ama yarın ıs bası yapcak
Ay canım ya Üzülme sakın geçmiş gitmiş boşver sana bir şey olmadı iyikicanım kesın bısey soylemedıler ama genetık olabılır dedıler 9. haftasındaydı daharabbım bı daha yasatmasın ınsaallah bize
değilim canım evdeyim şimdilik 24 yaşındayım iş arıyorum öyle yani durumum
Hadi annem üşenme kalk patatesleri soy bi güzel koy ocağa accıkda mercimek kat haşlana dursun onlar bu sırada salatanı hazırla
Onlar haşlanınca yoğur bi güzel offffff
Ohh ohh gitsin valla sıkılmışsındır sende
erkek evde olunca gündüzleri gıcık oluyor ya bide her şeye karışırlar sanki biliyorlarmış gibi
Ay canım ya Üzülme sakın geçmiş gitmiş boşver sana bir şey olmadı iyiki
benimkiler ölüyor bide beni nasıl zehirliyorlar mahvoluyorum.
Amin canım
Ah canım Allah yardımcın olsun.ne mezunusun?
yaaa bana sor sen onu ıkı de bır neskafe ıstıyooo benımkıı
Ay canım ya Üzülme sakın geçmiş gitmiş boşver sana bir şey olmadı iyiki
benimkiler ölüyor bide beni nasıl zehirliyorlar mahvoluyorum.
Amin canım
ayy gıder ayak aglatcan benı ben cok duygusalım uzulme sen sabrın sonu selamettır canım allah yardımcın olsun kendıne ıyı bak
kızzlarr sızınle muabbet cok guzeldı ama ben kacımm artık malum daha yemek pisircem sıze ıyı sohbetlerr
ayy gıder ayak aglatcan benı ben cok duygusalım uzulme sen sabrın sonu selamettır canım allah yardımcın olsun kendıne ıyı bak
amin canım tekstil mühendisiyim :2::2: