- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
ıyı dogurabılmıs kız dımı
yani.ama fena dagilmis kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı dogurabılmıs kız dımı
ben de yeniyim bu topik de ulkem35 slm.
azerın fena dagılmıs da ne demek kızzz
ulkem bu aralar biraz sıkılmışsın bu rutinliklerden anlaşılan.
yalnızım koca gün evde aynı işler artık dakikası bile belli işler tv karşısında geçen boş vakit nette ki turlamalarla akşama kadar debelen dur canın hiç bişey istemez ama kalkıp yapmak zorundasındır evin sorumluluğu var yemekti vs ne bileyim bazen alıp başını bi dağa çıkıp avaz avaz bağırasın gelir
ay hepimiz ayniyiz tatlim merak etme yalniz degilsin
daga cikmak guzel fikir ama
toparlar tabi.dikis atmislar 4 tane:18::18:kız toparlamaz mı kı
toplanıp çıksak mı ki ...
beni de alın beni de alın nolur((ben de çıkıcam dağa..ulkemcim arkadaş seni doğru yönlendirdiği müddetçe dertleştikçe paylaştıkça gerçekten güzel bi duygu.
beni de alın beni de alın nolur((ben de çıkıcam dağa..ulkemcim arkadaş seni doğru yönlendirdiği müddetçe dertleştikçe paylaştıkça gerçekten güzel bi duygu.
toparlar tabi.dikis atmislar 4 tane:18::18:
guzel olur umutsuz ev kadinlari olarak
çok güzel dizi değil mi keşke benim de öyle çevremde arkadaşlarım olsaydı burda kimse yok tek başımayım belki burda oluruz biz de umutsuz ev kadını :)
http://kzlgezegen.files.wordpress.com/2011/04/239seh.gif ulkem bak bu resme bakalım dersini yansıtıyo bence..
:) o resimde ki tek eksik birçocuğun olmaması sanırım keşke olsaydı tencere tava yerine onunla vakit geçirirdim
ben de bayiliyorum o diziye kendime en yakin hani 4 tane cocuklu olan varya onu goruyorum
insallah olur tatlim skma canini