- 30 Haziran 2010
- 142
- 9
Herkese merhabalar yer var mı acaba şöyle geçip otursam bende
ay tabiki gel şöyle buyur buyur:) yer olmamı:) hoşgeldinnnn mervecim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhabalar yer var mı acaba şöyle geçip otursam bende
inşallah...
eee sen neler yapıyosun okul,iş,ev hanfendisi:) ne ile meşgulsün
Teşekkür ederim canımolmazz mıı geel gell bu herkese acık bı topiksormana bıle gerek yok
ay tabiki gel şöyle buyur buyur:) yer olmamı:) hoşgeldinnnn mervecim
Teşekkür ederim canım
Hoşbulduk canım nasılsınız iyimisiniz yalnızım eşim işe gitti sıkılıyorum
ev kusuyum ben esım senelık ızındeydı de ayıptır solemesı calıstık bayaaama yarın ıs bası yapacak
turp gıbıyımm masaallahsen nasılsın nezamandır evlısın:44::44:cocuk yok galıba yalnızım dedıne gore:44::44:
merhabalarr :2:
ay 2 kişinin yorumuna birden nasıl alıntı yapıyosunuz?
canım hadi hayırlısı:) Ama Allah nasibederse oluyor bunu hep aklın en baş köşesine öncelikli oturtmak lazım heralde
Mervecim senle hiç hasbihal alamadık ben mesayi bittiği için çıkmak durumundayım başka bi zaman konuşmak,tanışmak isterim
böcüüümmm senlede muhabbet güzeldi tekrar görüşmek üzere:) İnş. güzel haberlerini duyarız
Haydin selametle kalın
ay 2 kişinin yorumuna birden nasıl alıntı yapıyosunuz?
canım hadi hayırlısı:) Ama Allah nasibederse oluyor bunu hep aklın en baş köşesine öncelikli oturtmak lazım heralde
Mervecim senle hiç hasbihal alamadık ben mesayi bittiği için çıkmak durumundayım başka bi zaman konuşmak,tanışmak isterim
böcüüümmm senlede muhabbet güzeldi tekrar görüşmek üzere:) İnş. güzel haberlerini duyarız
Haydin selametle kalın
Ohh Maşallah Allah iyilik versin
Bende iiyi sayılırım çok şükür.1.5 yıllık evliyim bebek yok maleseff
Çok istiyorum çok ama.Rabbimin takdiri artık ne yapalım Kısmet
sen evlimisin?bebek var mı?
ben böyle muhabbetin ortasına dalmış oldum galiba birazcıkk
Yok kızz sende.
bende yeni geldim daldım muhabbete sende dal gell
dalayım o zaman . nasılsınız bakalım bende yemeğimi filan yedim oturdum netin başına vakit geçirmeyeYok kızz sende.
bende yeni geldim daldım muhabbete sende dal gell
15 aylık evlıyım bende de yok ugrasıyoz ama 5. ayımız bakalım ne olacak sen ne zamandır korunmuyosun canımm
en ıyısı bu zaten dırekt konuya dalmakben de oyle yapıyomm bazen
dalayım o zaman . nasılsınız bakalım bende yemeğimi filan yedim oturdum netin başına vakit geçirmeye
Daha yolun başında sayılırsınız canım.1 yıl dolmadan doktorlar bile tedaviye başlamıyor
İnşallah 1 yıl dolmadan hamile kalırsın hayırlısıyla.Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin en kısa zamanda
Bizim işler karışık canım ya.ben 2 kere düşük yaptım malesef.sebebi araştırldı bende sorun çıktı şimdilik korunuyoruz
Biraz zor işimiz ama Allah'ım ol derse olur tabi.umudumu kaybetmedim henüz
Aynen bizde yemeğimizi yedik eşimi işe yolladım bende hemen netin başına geçtim
Bu KK bağımlılık yapıyor insana