Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

tühhh bnde ümitlenmiştimm maleseff bizimle değilsinn :))))))canın saolsun ilgine tşk ederim :KK66: ewet yok mu böyle biri yav ?

eee gelmediniz bende komşu topiklere geldim cnm
oyy oyyy yerim senii hemşerim benim :)) ben bi kaç kere geldim topiş boştu :)

cnm hoşgeldin... :) saol..baktım herkez bi konu açmış bende güzel ve dostluk üzerine bi konu acayım dedım :KK37: gidenler gider, kalan sağlar bizimdir... :) bu arada ses ve görüntü derken ? :KK66:
hoşbulduk canım. çok iyi yapmışsın :)
bu arada ses ve görüntü derken rumuzunun orjinalinden bahsetmiştim :)) şarkıcı varya evanescence die

ewet 2011 in bitmesine 2 güncük kaldı ne planlarınız var bakalım
?
benim planım tüm ailem ve sevdiklerimle beraberce toplanmak :nazar:

tühhh bnde ümitlenmiştimm maleseff bizimle değilsinn :))))))canın saolsun ilgine tşk ederim :KK66: ewet yok mu böyle biri yav ?
ne o kız pazardan 2 kilo domatesmi ısmarlıyon )) nerde öyle biri hem ön koltuk , hem şoför arkası hemde cam kenarı ohhh ne ala :KK33::KK33::KK33::KK33:

yokkk bu olmazz ben böyle birini aramıyorumm üzgünüm sen diilsin ooo :KK66: (bu mesajım ısmarlama mı yapıyon diyen arkdşa alıntı yaptm sanmıştım dierleri üzerine alınmasın :KK66:

Son düzenleme:
bir kaç saattir yazmaya çalışıyorum henüz 2 aylık olan canavarımı uyutupta yazamadım bir türlü... bu arada yaşı 33 olan bendim.

X