- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
merhabaa kızlarr kimse yok muu ! şöyle sohbeti tatlı, edası nazlı :)) kahvesi ,muabeti koyu arkadşlığı tadından yenmez biri yokmuu ))))
olmaz mı hiç anlat kuzum güzin ablan burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa kızlarr kimse yok muu ! şöyle sohbeti tatlı, edası nazlı :)) kahvesi ,muabeti koyu arkadşlığı tadından yenmez biri yokmuu ))))
oyy oyyy yerim senii hemşerim benim :)) ben bi kaç kere geldim topiş boştu :)eee gelmediniz bende komşu topiklere geldim cnm
hoşbulduk canım. çok iyi yapmışsın :)cnm hoşgeldin... :) saol..baktım herkez bi konu açmış bende güzel ve dostluk üzerine bi konu acayım dedım gidenler gider, kalan sağlar bizimdir... :) bu arada ses ve görüntü derken ?
olmaz mı hiç anlat kuzum güzin ablan burada
oyy oyyy yerim senii hemşerim benim :)) ben bi kaç kere geldim topiş boştu :)
hoşbulduk canım. çok iyi yapmışsın :)
bu arada ses ve görüntü derken rumuzunun orjinalinden bahsetmiştim :)) şarkıcı varya evanescence die
aaa seni nasıl görememişim yavrum sen anlat şöyle tatlı sohbetini dinleyim de içim açılsın ))
oyy oyyy yerim senii hemşerim benim :)) ben bi kaç kere geldim topiş boştu :)
hoşbulduk canım. çok iyi yapmışsın :)
bu arada ses ve görüntü derken rumuzunun orjinalinden bahsetmiştim :)) şarkıcı varya evanescence die
tühhh bnde ümitlenmiştimm maleseff bizimle değilsinn :))))))canın saolsun ilgine tşk ederim ewet yok mu böyle biri yav ?
İstenmiyorum
Gideyim, yolcu yolunda gerek
Bir yerlerde beni aralarına alacak birileri çıkar umarım [/QU
kız olurmu öle şey :) nereye böyle :)
ne o kız pazardan 2 kilo domatesmi ısmarlıyon )) nerde öyle biri hem ön koltuk , hem şoför arkası hemde cam kenarı ohhh ne alatühhh bnde ümitlenmiştimm maleseff bizimle değilsinn :))))))canın saolsun ilgine tşk ederim ewet yok mu böyle biri yav ?
ewet 2011 in bitmesine 2 güncük kaldı ne planlarınız var bakalım
?
benim planım tüm ailem ve sevdiklerimle beraberce toplanmak
İstenmiyorum
Bir yerlerde beni aralarına alacak birileri çıkar umarım [/QU
kız olurmu öle şey :) nereye böyle :)
Gözyaşlarıma dayanamadın di mi
İstenmiyorum
Bir yerlerde beni aralarına alacak birileri çıkar umarım
ne o kız pazardan 2 kilo domatesmi ısmarlıyon )) nerde öyle biri hem ön koltuk , hem şoför arkası hemde cam kenarı ohhh ne ala
Gözyaşlarıma dayanamadın di mi
hiççç dayanamam :) otur oturdugun yerde kızarım bakkk