arkadaş olan iki erkek

Sadece selamlaşıyorlarsa sorun yok. Ama eğer bu çocukla bir şeyler yaşarsan, ona "x" ile daha önce çok ciddi olmayan bir ilişkin olduğunu anlatman gerekiyor. Sadece selamlaşsalar dahi aynı grupta takılıyorlarmış neticede. Bunu eski sevgilinden duyduğunda, bir şeyleri saklayan kız konumuna düşmektense her şeyi en baştan konuşup anlatan dürüst kız konumunda olman daha güzel olur.

aynen! kadin olarak kendimizi yerine koydugumuzda, bizde tepki verirdik. kaldiki, erkekler bu konuda genellikle daha sert tepkiler verebilirler neden söylemedin gizlenecek ne vardi gibi
ama bencede duygularinin pesinden git
hayirlisi olsun
evet hayatımda ilk kez birini kendime uygun hissettim,bir yanlışla başlasın istemiyorum

yaaaaaaa çok benziyor benim olayımaa,teşekkür ederim moral oldu şu an. bir de insan düşünüyor, ya evleneceğim kişiyse, belki bir daha görüşmeyeceğimiz kişiler için bu şansı kaybetmek üzücü olur.sizin için çok sevindim, hep mutlu olun inşallah

evet sanırım herkes bu görüşte. zaten ben de saklamak istemiyorum, daha ortada bir şey yokken bile içime dert oldu.kimseye yanlış yapmak istemiyorum, baştan anlatıp onun tavrını beklemk daha iyi olacak

kimse bilmiyorsa gerçekten sorun yok ama biliyorlarsa aynı ortamdan bi kac kişiyle olman hoş durmaz.. x le biten iliskini yeni ilişkinden saklama istemezse baştan istemesin sonradan ortaya çıkmasından iyidir riske girme derim

Bence eski erkek arkadaşına bir şey söylemen gerekmiyor, sadece yeni olacak kişiyle bir şeyler olma aşamasındaysa söylersin. Durum ona kalmış bir şey, senin acından utanılması gereken bir şey de yok.

Canim 5 yillik esim 8 yillik ozelim diyim, eski erkek arkadadasimin munazara yarismam icin cok bilgili abim var konismaya alayimmi diyerek msn de uclu konusma sayesinde tanistigim cocuktan ayrildiktan sonra 4 ay kadar surenin sonunda flortum olan kisiydi ha coxuk ogrenince zamaninda soyle gezdik boyle yaptik diye anlatmis tuttum ailemle tanistirdim ve ispatlasin dedim sonra bizde resmiyet de basladi zaten babam resti cekince durumu tokat karsiligi da olsa babama her seyiyle anlatmistim cubku, sonrasi malum 5 yillik evlilik 1 erkek cocugu allah bagislarsa hic vicdan da yapmadim ne yapayim canim ailesi deil akrabasi deil hicc

Xi hic ilgilendirmez gonlunce yasa askini valla ona laf dusmez

olayı kısaca anlatıp kararı ona bırakmaya karar verdim, ama önce beni biraz tanıması daha doğru

Bence eski erkek arkadaşına bir şey söylemen gerekmiyor, sadece yeni olacak kişiyle bir şeyler olma aşamasındaysa söylersin. Durum ona kalmış bir şey, senin acından utanılması gereken bir şey de yok.
sanki yanlış bir şeymiş insanlar ayıplarmış gibi hissettim valla, teşekkür ederim.:)

sanırım burda önemli olan iki kişinin çok yakın olmaması.zaten X ile çok yakın bir durumumuz da olmadı, bir iki kez buluşmak gibi düşünün.neyse sizin için de hayırlısı olsun:)

sanırım burda önemli olan iki kişinin çok yakın olmaması.zaten X ile çok yakın bir durumumuz da olmadı, bir iki kez buluşmak gibi düşünün.neyse sizin için de hayırlısı olsun:)

Saol canm dedigim gibi abim gibi severim tanistiraym dedi ve adam kocAm oldu biz birlikteyken takms kafasina daha,

pek bi alaka goremedm bekar kizsin ne snucta ayip mi millet ne ayiplar yapiyor da....

Akraba da degl tamm iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…