- 27 Ağustos 2015
- 348
- 602
- 30
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
Bence de öyle. Ama gitmesem de laf olacak..Görüşmek istemiyor
Davetiye yollaması da
Çağırmadı deme diye
Bilmiyorum
Ben olsam gitmezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de öyle. Ama gitmesem de laf olacak..Görüşmek istemiyor
Davetiye yollaması da
Çağırmadı deme diye
Bilmiyorum
Ben olsam gitmezdim
Yok birşey getirmedi. Çağırmasının sebebi de mecburiyet. Annesi çağıralım demiştirSanki, aklımıza kim geldiyse çağıralım, altın takanlar takar, gerisi sağ biz selamet gibi geldi. O size takı ya d başka bir şey aldıysa alın gidin, oturmaya geldiyse gitmeye gerek yok.
O zaman boşver neyi düşünüyorsun. Günümüzde sosyal medyadan silmek seninle görüşmek istemiyorum demenin sessiz hali.Yok birşey getirmedi. Çağırmasının sebebi de mecburiyet. Annesi çağıralım demiştir
Amin inşallah Şu hayatta sağlık ve ailemizden daha değerlisi yok. Gerisi bomboş. Evde huzurun sagligin yerindeyse, sevdiklerin yanındaysa arkadaşa ihtiyaç da duymuyorsun. Dediğin gibi iş, para, mal, mülk olmasa da önemli değil. Herkes iyi olsun mutlu olsun isterim hep. Allah sana da güzel evliliğinin upuzun bir ömür devamını nasip etsin inş. Seni arayıp sormayan arkadaşlar için asla kendini üzme. Emin ol mutsuz insanlar çevrelerini de mutsuz etmek için yapıyor bunları. Herkes kötü olsun istiyorlar. Sen hep iyi düşün pozitif ol. Allah gönlüne göre versin ins[/QUOTE
Amin insaALLAH sende cok mutlu ol. Sohbeti hoş bir insansın. Memnun oldum En önemlisi aile ve sağlık dediğin gibi.. Onlar daim olsun gerisi gelip geçiyor. Görüsmek üzere
Söylediğiniz doğru gerçekten kadınlar kıskanç ve dostluk yok.Evet bazen hayat böyle insanları ayırıyor
Ben gerçek dostluğun olduğuna inanmıyorum
Kadınlar maalesef kıskanç
Ben her haltımı anlattığım arkadaşımın nişanlandığuno sosyal medyadan öğrendim
Kestim konuşmayı iletişimi
Uğraşamam
İnsanlar iyice koca dwlisi olmuş
Evlenince birşey oluyor sanki
Ben ne yapayım senin maymun kocanı
Kocaları da birşey olsa içim yanmaz
Yamuk yumuk tipler
Kıskanıp mesafe koydu belki bilmiyorum
İlginçler insanlar