• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve ricası

Herkese günaydın arkadaşımla sohbet ederken bu formdan bahsettim durumunu buraya yazmamı istedi. cevaplarınızı kendisine okutacagim kendisi sağlıkla ilgili bir bölümde son sınıf öğrencisi, evlenip ayrılmıs çocuğu yok 25 yaşında küçük yaşta bir evlilik yapmış annesi babası ayrı her ikisi ilede görüşmüyor, şimdi hayatında birisi var çocuk hiç evlenmemiş 32 yaşında 8. Sınıfa kadar okumuş garsonlukla geçinen birisi arkadaşımla evlilik düşünceleri var çocuğun ailesinin evinde yaşayacaklar düğün dernek istemiyor çocuğun ablası evli ve aynı muhitte oturmasına rağmen sürekli annesinin evinde yatılı kalan biri kışları haftada 2 ila 3 gün yazları ise minimum 4 ay kalan bir çift ablası ve eniştesi arkadaşım bu eve gelin gidecek ben elimden geldiğince konuştum fakat tek başıma etkili olamıyorum lütfen sizlerde bir kaç kelime de olsa edin belki de bir insanı yanlış yapmaktan hep birlikte kurtaracağız ben ne yazık ki güzel şekilde ifade edemiyorum on gördüklerimi fakat sizler kendinizi çok güzel izah ediyorsunuz o nedenle kendisine okutacagim
Unuttuklarımi sonradan ekliyorum çok özür dilerim çocuğun kumar bağımlılığı var yaklaşık 20 bin TL kadar borcu vardı arkadaşım olacak yarım akıllı kendisine gram altın verdi borcunu ödemesi için bu arada çocuğun ailesi ile sürekli iletişim halinde arkadaşım ablası çocukla konuşuyor ve kumarı bırakması yönünde telkinde bulunuyor çocuk yaklaşık 1 buçuk aydır hiç oynamamış
Kafayı yemiş olmalı.

Herkese günaydın arkadaşımla sohbet ederken bu formdan bahsettim durumunu buraya yazmamı istedi. cevaplarınızı kendisine okutacagim kendisi sağlıkla ilgili bir bölümde son sınıf öğrencisi, evlenip ayrılmıs çocuğu yok 25 yaşında küçük yaşta bir evlilik yapmış annesi babası ayrı her ikisi ilede görüşmüyor, şimdi hayatında birisi var çocuk hiç evlenmemiş 32 yaşında 8. Sınıfa kadar okumuş garsonlukla geçinen birisi arkadaşımla evlilik düşünceleri var çocuğun ailesinin evinde yaşayacaklar düğün dernek istemiyor çocuğun ablası evli ve aynı muhitte oturmasına rağmen sürekli annesinin evinde yatılı kalan biri kışları haftada 2 ila 3 gün yazları ise minimum 4 ay kalan bir çift ablası ve eniştesi arkadaşım bu eve gelin gidecek ben elimden geldiğince konuştum fakat tek başıma etkili olamıyorum lütfen sizlerde bir kaç kelime de olsa edin belki de bir insanı yanlış yapmaktan hep birlikte kurtaracağız ben ne yazık ki güzel şekilde ifade edemiyorum on gördüklerimi fakat sizler kendinizi çok güzel izah ediyorsunuz o nedenle kendisine okutacagim
Unuttuklarımi sonradan ekliyorum çok özür dilerim çocuğun kumar bağımlılığı var yaklaşık 20 bin TL kadar borcu vardı arkadaşım olacak yarım akıllı kendisine gram altın verdi borcunu ödemesi için bu arada çocuğun ailesi ile sürekli iletişim halinde arkadaşım ablası çocukla konuşuyor ve kumarı bırakması yönünde telkinde bulunuyor çocuk yaklaşık 1 buçuk aydır hiç oynamamış
Boyle bırı ıle evenmeyi düşnmesi bile kendı başına buyuk bir sorun..Ya ne beklıyorki boyle birinden ve boyle bir evlilikten..Kumarbaz duzelmeyecek 1 yılda bosanacaklar..Diğer kalanı katmıyorum bile.Uzerınde konusmaya bıle gerek yok.

Şahtın Şahbaz Olursun Kızım. Aman geç kalma koşa koşa evlen. !! Kaparlar sonra pırlanta sevgilini.
Ya sabır Ya sabır.
2 sene sonra yazarsın çocuğum 8 aylık eşim dövdü herşeyimizi sattı sokakta kaldım sizce ben napmalıyım.
O zaman sana madalya takmak için yine buraya bekliyorum.
Sevgiler

Bence ideal bir eş adayı, bayıldım 🥰

Yahu şu yazdıklarınızı kim kabul eder?? Hani bi tarafından tutayım oluru vardır belki diyorum, yok. Baştan sonra fiyasko.

Oku kardeşim yazdıklarımızı. Vazgeç bu işten. Canına kastın mı var?? :işsiz:

1.hata yapmış bitmiş 2.yi göz göre göre yanlış yapmasın.
Elle tutulur tek bir iyi özellik yok ki.

Okuyun kardeşim. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmanın manası ne?

"Evlilik kader, mutluluk tercihtir."

Mutlaka bu kitabı okumadan ne evlenin nede bosanin.

Yani ikinci evlilik olacak ama gram akil yok belliki ah ah ne kizlar var kendini harcayan ya evliligi bilen biri nasil kayin aileyle yasmaayi kabule der kumar bir batakliktir adam hem isi gucu yok hem kumar oynuyor ay icim sisti ne bu ya gitsin basini yaksin

Memlekette kıtlık var herhalde

Arkadaşınız aklını peynir ekmekle yemediyse zaten bütün olumsuz şartları kabul etmiş biz ne desek boş
Kendi kızım böyle bı karar verse kahrimdan ölürdüm sanırım

Arkadaşınız yalnızlıktan kaçarken kendini daha büyük dertlere mahkum ediyor..
Tutunacak bir dal arıyor belli ki sarılacak bir ruh ama bu kişi o kişi değil..
En kötüsü kumar bağımlılığı olan biri imiş..
Diğer şartlarıda zaten hiç makul değil ama kendi çocuğu olsa böyle bir ateşe atarmı onu düşünsün..
Okulunu bitirsin mesleğini eline alsın elbet daha düzgün biri çıkar karşısına yazık etmesin kendine geleceğine.. umarım doğru yolu bulur şuan gittiği yolun sonu gerçekten kötü..

Bshsettiğiniz ortamda max 6 ayı var İnşaallah çocuğu olmaz ama bu tarz adamlar kadın kendisinden gidemesin diye ilk iş çocuk yapmak olur sonra kurtul kurtulabilirsen ayrı ev olsa belki bi ihtimal geçinebilirler derdim ama aynı ev +eşle kültür farklılığı kesinlikle olmaz yolun başından yolun sonu görünüyor malesef

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ama senin arkadaşın ağzı komple yansın,kavrulsun falan istiyor heralde?
Hiç olacak iş mi ya?

Diğer konulara amenna o da bir nevi ama kumar bağımlılığından bahsediyoruz. Göz boyamak icin bırakıldı o. Arkadaşınız gözünü açsın. Ben 6 ay önce 6 yıllık evliliğimi kizim olmasına rağmen bitirdim. Doktorada gittik özel psikayriden destek almak icin en iyisini buldum gittik ama yok. Kendi istemedikce olmaz dedi zaten doktor. Arkadaşınız arkasına bile bakmadan kaçsın. Asla bulaşmasın. Bir de ikinci evlilik olacak tam.bir yıkım olur. Allah korusun. Bir de çocuğu olur ya dertsiz başına dert alacak. Bu tür hasta insanların son zamanlarda borc batağına girip Allah korusun en yakınına zarar verdiklerini görmüyor muyuz. Arkadaşınıza mi kaldı elalemin oğlunu iyileştirmek. Sonra çok ağlar bari şimdi aglasin.

Back
X