- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha zekice fake konular gördüm yalnız.Herkese günaydın arkadaşımla sohbet ederken bu formdan bahsettim durumunu buraya yazmamı istedi. cevaplarınızı kendisine okutacagim kendisi sağlıkla ilgili bir bölümde son sınıf öğrencisi, evlenip ayrılmıs çocuğu yok 25 yaşında küçük yaşta bir evlilik yapmış annesi babası ayrı her ikisi ilede görüşmüyor, şimdi hayatında birisi var çocuk hiç evlenmemiş 32 yaşında 8. Sınıfa kadar okumuş garsonlukla geçinen birisi arkadaşımla evlilik düşünceleri var çocuğun ailesinin evinde yaşayacaklar düğün dernek istemiyor çocuğun ablası evli ve aynı muhitte oturmasına rağmen sürekli annesinin evinde yatılı kalan biri kışları haftada 2 ila 3 gün yazları ise minimum 4 ay kalan bir çift ablası ve eniştesi arkadaşım bu eve gelin gidecek ben elimden geldiğince konuştum fakat tek başıma etkili olamıyorum lütfen sizlerde bir kaç kelime de olsa edin belki de bir insanı yanlış yapmaktan hep birlikte kurtaracağız ben ne yazık ki güzel şekilde ifade edemiyorum on gördüklerimi fakat sizler kendinizi çok güzel izah ediyorsunuz o nedenle kendisine okutacagim
Unuttuklarımi sonradan ekliyorum çok özür dilerim çocuğun kumar bağımlılığı var yaklaşık 20 bin TL kadar borcu vardı arkadaşım olacak yarım akıllı kendisine gram altın verdi borcunu ödemesi için bu arada çocuğun ailesi ile sürekli iletişim halinde arkadaşım ablası çocukla konuşuyor ve kumarı bırakması yönünde telkinde bulunuyor çocuk yaklaşık 1 buçuk aydır hiç oynamamış
Arkadaşınız erkek kıtlığına mı girmiş? Kendisini tek beğenen eleman bu adam mı?Herkese günaydın arkadaşımla sohbet ederken bu formdan bahsettim durumunu buraya yazmamı istedi. cevaplarınızı kendisine okutacagim kendisi sağlıkla ilgili bir bölümde son sınıf öğrencisi, evlenip ayrılmıs çocuğu yok 25 yaşında küçük yaşta bir evlilik yapmış annesi babası ayrı her ikisi ilede görüşmüyor, şimdi hayatında birisi var çocuk hiç evlenmemiş 32 yaşında 8. Sınıfa kadar okumuş garsonlukla geçinen birisi arkadaşımla evlilik düşünceleri var çocuğun ailesinin evinde yaşayacaklar düğün dernek istemiyor çocuğun ablası evli ve aynı muhitte oturmasına rağmen sürekli annesinin evinde yatılı kalan biri kışları haftada 2 ila 3 gün yazları ise minimum 4 ay kalan bir çift ablası ve eniştesi arkadaşım bu eve gelin gidecek ben elimden geldiğince konuştum fakat tek başıma etkili olamıyorum lütfen sizlerde bir kaç kelime de olsa edin belki de bir insanı yanlış yapmaktan hep birlikte kurtaracağız ben ne yazık ki güzel şekilde ifade edemiyorum on gördüklerimi fakat sizler kendinizi çok güzel izah ediyorsunuz o nedenle kendisine okutacagim
Unuttuklarımi sonradan ekliyorum çok özür dilerim çocuğun kumar bağımlılığı var yaklaşık 20 bin TL kadar borcu vardı arkadaşım olacak yarım akıllı kendisine gram altın verdi borcunu ödemesi için bu arada çocuğun ailesi ile sürekli iletişim halinde arkadaşım ablası çocukla konuşuyor ve kumarı bırakması yönünde telkinde bulunuyor çocuk yaklaşık 1 buçuk aydır hiç oynamamış
Evim ayrı 2 3 haftada bir gideriz kv ye bi ara her hafta gidiyorduk görümcem hergün kvye gelip akşam giden birisi valla anne evi istedigini yapsın ama ben 1 günlük gittigimde bile zorlanıyorum çocuklar sürekli tartışma halinde görümce onlara bagırıyor kötü şeyler söyleniyor hoşlanmıyorum öyle kalabalık ortamda durmak da bana pek uyan bişey degil aşkından ölsem evlenmem böyle biri ile üstelik kumar bagımlısı bıraktım demesine bakmasın 5 yıl bile geçse sonradan o batağa geri dönen çok var bi defa yanlış evlilik yapmış 2 ye niyetli bu hatayı yapmasın canının hiç mi kıymeti yokHerkese günaydın arkadaşımla sohbet ederken bu formdan bahsettim durumunu buraya yazmamı istedi. cevaplarınızı kendisine okutacagim kendisi sağlıkla ilgili bir bölümde son sınıf öğrencisi, evlenip ayrılmıs çocuğu yok 25 yaşında küçük yaşta bir evlilik yapmış annesi babası ayrı her ikisi ilede görüşmüyor, şimdi hayatında birisi var çocuk hiç evlenmemiş 32 yaşında 8. Sınıfa kadar okumuş garsonlukla geçinen birisi arkadaşımla evlilik düşünceleri var çocuğun ailesinin evinde yaşayacaklar düğün dernek istemiyor çocuğun ablası evli ve aynı muhitte oturmasına rağmen sürekli annesinin evinde yatılı kalan biri kışları haftada 2 ila 3 gün yazları ise minimum 4 ay kalan bir çift ablası ve eniştesi arkadaşım bu eve gelin gidecek ben elimden geldiğince konuştum fakat tek başıma etkili olamıyorum lütfen sizlerde bir kaç kelime de olsa edin belki de bir insanı yanlış yapmaktan hep birlikte kurtaracağız ben ne yazık ki güzel şekilde ifade edemiyorum on gördüklerimi fakat sizler kendinizi çok güzel izah ediyorsunuz o nedenle kendisine okutacagim
çok şaşırdım genelde böyleleri hemen peş peşe çocuk yapar :)Cocugu yokmus. Olmamasina ragmen kendini ezik gorup atese atiyormus.
Sonu yine husran gibi gozukuyor. Cikarimim, 25 yasinda genc 1 hanimin hayattan beklentisi; cefa cekmek, ezilmek, elalemin adaminin kumar borcunu odemek, baskalarinin ailesine zorla katlanmak vb. imis. Kendi bilir.çok şaşırdım genelde böyleleri hemen peş peşe çocuk yapar :)
''bazı'' insanlar evlilik olsun da ne olursa olsun nefes alsın yeter mantığında maalesef keşke kendisinin kıymetini bilse ,keşke kendisini sevse aslında hayatdan tat alabilecek çok güzel şeyler var değil mi ,üzülüyorum ben kendisini bu hale getiren kadınlara
Nereden tutsan elde kalıyor! Eğitimleri eşit değil, bilgi bence aynı düzeylerde olmalı ama bu ilişkide yok.Herkese günaydın arkadaşımla sohbet ederken bu formdan bahsettim durumunu buraya yazmamı istedi. cevaplarınızı kendisine okutacagim kendisi sağlıkla ilgili bir bölümde son sınıf öğrencisi, evlenip ayrılmıs çocuğu yok 25 yaşında küçük yaşta bir evlilik yapmış annesi babası ayrı her ikisi ilede görüşmüyor, şimdi hayatında birisi var çocuk hiç evlenmemiş 32 yaşında 8. Sınıfa kadar okumuş garsonlukla geçinen birisi arkadaşımla evlilik düşünceleri var çocuğun ailesinin evinde yaşayacaklar düğün dernek istemiyor çocuğun ablası evli ve aynı muhitte oturmasına rağmen sürekli annesinin evinde yatılı kalan biri kışları haftada 2 ila 3 gün yazları ise minimum 4 ay kalan bir çift ablası ve eniştesi arkadaşım bu eve gelin gidecek ben elimden geldiğince konuştum fakat tek başıma etkili olamıyorum lütfen sizlerde bir kaç kelime de olsa edin belki de bir insanı yanlış yapmaktan hep birlikte kurtaracağız ben ne yazık ki güzel şekilde ifade edemiyorum on gördüklerimi fakat sizler kendinizi çok güzel izah ediyorsunuz o nedenle kendisine okutacagim