• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve ricası

3 aile bi evde asla olmaz daha 25 yaşında acele etmesin bence. Daha önce evlenip boşanmış olması kendini ezik hissetmesine neden olmasın çocuğu yok eski eşiyle bi bağı yok bunu dert edip kendini benimle kim evlenir ki kafasına sokmasın. Okulunu bitirsin mesleğini alsın eline işe girsin vee ayrı ev tutabilecek birini bulsun

Bize soylediklerinin hepsini bizzat o arkadasindan öğrendiğine gore durumdan haberi var. Yani habersizce biri bana düşmanlık etse boyle birini es diye önerse mahkemeye veririm cana kastetmekten.. Ha boyle bir durumda afedersin kudurmus gibi aşk icin her seye değer diyorsa buyursun evlensin cocuk yapsin . 1 sene sonra da konu acsin saglikciyim anam babam yok cocuguma bakacak kimse olmadigi icin calisamiorum diye, biz de kendin ettn kendin buldun diyelim , beddualar etsin hakaret etsn bu konu da kapansin ne diyelim.

Herkese günaydın arkadaşımla sohbet ederken bu formdan bahsettim durumunu buraya yazmamı istedi. cevaplarınızı kendisine okutacagim kendisi sağlıkla ilgili bir bölümde son sınıf öğrencisi, evlenip ayrılmıs çocuğu yok 25 yaşında küçük yaşta bir evlilik yapmış annesi babası ayrı her ikisi ilede görüşmüyor, şimdi hayatında birisi var çocuk hiç evlenmemiş 32 yaşında 8. Sınıfa kadar okumuş garsonlukla geçinen birisi arkadaşımla evlilik düşünceleri var çocuğun ailesinin evinde yaşayacaklar düğün dernek istemiyor çocuğun ablası evli ve aynı muhitte oturmasına rağmen sürekli annesinin evinde yatılı kalan biri kışları haftada 2 ila 3 gün yazları ise minimum 4 ay kalan bir çift ablası ve eniştesi arkadaşım bu eve gelin gidecek ben elimden geldiğince konuştum fakat tek başıma etkili olamıyorum lütfen sizlerde bir kaç kelime de olsa edin belki de bir insanı yanlış yapmaktan hep birlikte kurtaracağız ben ne yazık ki güzel şekilde ifade edemiyorum on gördüklerimi fakat sizler kendinizi çok güzel izah ediyorsunuz o nedenle kendisine okutacagim
Unuttuklarımi sonradan ekliyorum çok özür dilerim çocuğun kumar bağımlılığı var yaklaşık 20 bin TL kadar borcu vardı arkadaşım olacak yarım akıllı kendisine gram altın verdi borcunu ödemesi için bu arada çocuğun ailesi ile sürekli iletişim halinde arkadaşım ablası çocukla konuşuyor ve kumarı bırakması yönünde telkinde bulunuyor çocuk yaklaşık 1 buçuk aydır hiç oynamamış
Daha acısız intihar yöntemleri mevcut… arkadaşınız aklını peynir ekmekle yedi sanırım kar soğuğu vurdu

Asıl kumarbaz evleneceği adam değil kıt akıllı arkadaşınız. Bu cümlemi arkadaşınıza okutun 👍

Uzak dursun yasi cok genc acele etmesin iyi erkekler de var mantıklı olsun azicik maddi durumda önemli

Kuzum senin kendinle derdin ne? ilk evliliginde uzulmussun hadi kucuktun kendi isteginle olmadi ama ikincide sece sece bunu mu sectin?neden? gercekten merak ediyorum kv delerle anlasmak zor gorumcelere girmiyorum bile... nasil ya nasil yapacaksin?adam da kumar bagimlisiymis sen calis diyecek sana evin sorumlulugu ustunde olacak ustelik evde hizmet bekleyen koca bir aile ...genceciksin duzgun biri cikinca karsina onunla evlen bu nedir boyle

Herkese günaydın arkadaşımla sohbet ederken bu formdan bahsettim durumunu buraya yazmamı istedi. cevaplarınızı kendisine okutacagim kendisi sağlıkla ilgili bir bölümde son sınıf öğrencisi, evlenip ayrılmıs çocuğu yok 25 yaşında küçük yaşta bir evlilik yapmış annesi babası ayrı her ikisi ilede görüşmüyor, şimdi hayatında birisi var çocuk hiç evlenmemiş 32 yaşında 8. Sınıfa kadar okumuş garsonlukla geçinen birisi arkadaşımla evlilik düşünceleri var çocuğun ailesinin evinde yaşayacaklar düğün dernek istemiyor çocuğun ablası evli ve aynı muhitte oturmasına rağmen sürekli annesinin evinde yatılı kalan biri kışları haftada 2 ila 3 gün yazları ise minimum 4 ay kalan bir çift ablası ve eniştesi arkadaşım bu eve gelin gidecek ben elimden geldiğince konuştum fakat tek başıma etkili olamıyorum lütfen sizlerde bir kaç kelime de olsa edin belki de bir insanı yanlış yapmaktan hep birlikte kurtaracağız ben ne yazık ki güzel şekilde ifade edemiyorum on gördüklerimi fakat sizler kendinizi çok güzel izah ediyorsunuz o nedenle kendisine okutacagim
Unuttuklarımi sonradan ekliyorum çok özür dilerim çocuğun kumar bağımlılığı var yaklaşık 20 bin TL kadar borcu vardı arkadaşım olacak yarım akıllı kendisine gram altın verdi borcunu ödemesi için bu arada çocuğun ailesi ile sürekli iletişim halinde arkadaşım ablası çocukla konuşuyor ve kumarı bırakması yönünde telkinde bulunuyor çocuk yaklaşık 1 buçuk aydır hiç oynamamış
Adkadasinin da bagimliligi olabilir mi? Bosanma bagimliligi?

Bu kızcağız umutsuzca sevilmek istiyor. İçinde bir boşluk var belli. Söyle ona o kişi bu boşluğu dolduracağına daha da büyük yaralar açar.

Böyle bir adam aile kaçırılır mı ayol. Aşk-ı memnudaki bir hayat onu bekliyor.Evlensin tabi.Hayatı kendine zehir etmek için hiç çaba göstermesine gerek kalmaz mis gibi.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer normalde ama arkadaşınız ağzını yakmaya hatta haşlamaya çok istekli galiba ..

Adamda sevilir ne yön bulmuş arkadaşınız onu merak ettim. +/- listesi hazırlasak adamda bir tane pozitif özellik yok. Hizmetçi olmak istiyorsa niye okuyor? Zaten küçük yaşta kötü tecrübeler yaşamış, okulu bitecek, parasını kazanacak, şartlar el verdiğince gezip tozacak, sırayı bir kere bozmuş arkadaşınız, yaşı genç hala mis gibi yapar bunları. Niye hala saçma sapan işler peşinde koşuyorki. Sağlıkçıymış madem bi psikiyatriste gitsin, anlatsın koşulları, o evlen derse evlensin.

Zeka anne babadan genler yoluyla geçer
Bu yüzden anne babanın zeka seviyesi gelecek nesli de belirliyor
Bu sebeple lütfen arkadaşınız evlensin o kişiyle ki benim ailemden biriyle karşılaşmasın.
Zeka karmamızın bozulmasını istemiyorum

Back