Herkese günaydın arkadaşımla sohbet ederken bu formdan bahsettim durumunu buraya yazmamı istedi. cevaplarınızı kendisine okutacagim kendisi sağlıkla ilgili bir bölümde son sınıf öğrencisi, evlenip ayrılmıs çocuğu yok 25 yaşında küçük yaşta bir evlilik yapmış annesi babası ayrı her ikisi ilede görüşmüyor, şimdi hayatında birisi var çocuk hiç evlenmemiş 32 yaşında 8. Sınıfa kadar okumuş garsonlukla geçinen birisi arkadaşımla evlilik düşünceleri var çocuğun ailesinin evinde yaşayacaklar düğün dernek istemiyor çocuğun ablası evli ve aynı muhitte oturmasına rağmen sürekli annesinin evinde yatılı kalan biri kışları haftada 2 ila 3 gün yazları ise minimum 4 ay kalan bir çift ablası ve eniştesi arkadaşım bu eve gelin gidecek ben elimden geldiğince konuştum fakat tek başıma etkili olamıyorum lütfen sizlerde bir kaç kelime de olsa edin belki de bir insanı yanlış yapmaktan hep birlikte kurtaracağız ben ne yazık ki güzel şekilde ifade edemiyorum on gördüklerimi fakat sizler kendinizi çok güzel izah ediyorsunuz o nedenle kendisine okutacagim
Unuttuklarımi sonradan ekliyorum çok özür dilerim çocuğun kumar bağımlılığı var yaklaşık 20 bin TL kadar borcu vardı arkadaşım olacak yarım akıllı kendisine gram altın verdi borcunu ödemesi için bu arada çocuğun ailesi ile sürekli iletişim halinde arkadaşım ablası çocukla konuşuyor ve kumarı bırakması yönünde telkinde bulunuyor çocuk yaklaşık 1 buçuk aydır hiç oynamamış
Unuttuklarımi sonradan ekliyorum çok özür dilerim çocuğun kumar bağımlılığı var yaklaşık 20 bin TL kadar borcu vardı arkadaşım olacak yarım akıllı kendisine gram altın verdi borcunu ödemesi için bu arada çocuğun ailesi ile sürekli iletişim halinde arkadaşım ablası çocukla konuşuyor ve kumarı bırakması yönünde telkinde bulunuyor çocuk yaklaşık 1 buçuk aydır hiç oynamamış
Son düzenleyen: Moderatör: