- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi lou salome
Bir ekşisözlük celebrity'siyle bir tutulamaz buradakiler, litfin.
Dogru biz daha iyiyiz.
Bu da yazarligimi onaylamayan eksi'ye gitsin.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ekşisözlük celebrity'siyle bir tutulamaz buradakiler, litfin.
Bir lara gofretlik sezmedim degil.Lara Gofret ruhsuz ve kaba erkeklerden hiç hazzetmezdi. Sevgilisine "bir çiçeği bile çok gören erkeklere" düşmandı. Balkon, çiçek eken erkek falan deyince aklıma düşüverdi birden sevgili Lara Gofret.
Bir lara gofretlik sezmedim degil.
Ama esas benim aklima da nickini hatirlamadigim bir kadin geldi hani belcikali mi hollandali mi ne bir sevgili bulmustu ulkeyi terk edecekti de sevgilisinin fotosunu bulmustu eksiciler sincap mincap diyorlardi tovbe o kadin geldi aklima
Soyleyelim de buradan takip etsinler artik yeni maceralarini loulara hipodromda loulara sporda. Aysegul serisi gibiAy hatırladım onu. Ama daha çok Lara Gofret gibi değil mi sence de? Eski celebrity, artık ünlü olmaktan bıkmışlık falan... Lara Gofret de ortada yok özlüyor onu herkes.
Ay konu hala sürüyor ama ortada doğru dürüst bir açıklama yok hala ehehe. Benim tek merak ettiğim soru var onu sorup gideyim, sanırım herkes kıskançlıktan çatlıyormuş. Sevgilimden ayrıyım şu sıralar son ihtiyacım olan duygu kıskançlık.
Eskiden ekşisözlük'te "celebrity"mişsin ya nickin Lara Gofret miydi onu merak ettim. Sevgileeer. :)
aaa onu da mı iddia etti?
Selebriti : en Kezban benim demek...Selebiriti ne ben onu bile bilmiyorum en Kezban benim
Selebriti : en Kezban benim demek...
Kendine öyle deme... :)
Ahahahaha çocuk kitap serisi isimleri gibiArtik loudan daha yaratici kobular bekliyoruz.
Lou g.doguda.
Lou kiyafeti yuzun den kadinlar kocalariyla kavga ediyorlar.
Lou evlenmeli diye baski goruyor.
Lou yu ev sahibi evli adam taciz ediyor.
Lou yu eniste kiskaniyor.
Lou kizlik dikimi konusu.
Lou ve guzelliginin basina actigi dertler karsinsinda cahil toplum tarafin dan dislaniyor
Bir dahaki konunu iple cekiyorum lou ama biraz daha yaratici ol lutfen diger konularin gibi tekrar niteligin de olmasin
Lara Gofret'im demedi de ekşisözlük'ün eski celebritylerindenmiş öyle söylemişti. Hatta çok bıkmış ünlü olmaya doymuş falan, önceki sayfalarda da yazmış.
Artik loudan daha yaratici kobular bekliyoruz.
Lou g.doguda.
Lou kiyafeti yuzun den kadinlar kocalariyla kavga ediyorlar.
Lou evlenmeli diye baski goruyor.
Lou yu ev sahibi evli adam taciz ediyor.
Lou yu eniste kiskaniyor.
Lou kizlik dikimi konusu.
Lou ve guzelliginin basina actigi dertler karsinsinda cahil toplum tarafin dan dislaniyor
Bir dahaki konunu iple cekiyorum lou ama biraz daha yaratici ol lutfen diger konularin gibi tekrar niteligin de olmasin
HayirBence yakında Lou ve Ayşe arasında da çok enteresan olaylar yaşanıcak.. asıl bomba oradan gelicek.. yol yapmış kendine çünkü.. bi övmeler bi hayranlıklar.. hayatta kimseyi öyle göğe çıkardığımı hatırlamıyorum wala... hatta ben hikayeyi okumaya başladığımda konu şöyle ilerleyecek sanmıştım "eniştem Ayşe'yle aramızda biŞey olduğunu ima etmiş"... fesatım ben.. kötüyüm.. utandım kendimden.. aslında helallik istemem lazım :)) (biŞeyden kasıt alışveriş, borç harç, gizli bi sır falan olabilir yani; ben de yol yapayım da çirkef sıçratmasın sonra :))) avam insanlarız neticede, hayal gücümüz zayıf, daha uç biŞey kastetmiyorum yani Lou..
Hayir
Lou nun ilke ve kurralari arasin da farkli konu da ayni er kisiyi basrol yapmak yoktur
Her konu da farkli ve evli olmalaridir ortak noktalari er kisilerin haa bir de tabi lou ya deliler gibi hayran olmalaridir
Bir tane haci amca vardi,sonra sitedeki evli erkeklerin karilariyla lou icin kavga etmeleri,sonra evli ev sahibinin siirler yollamasi ,kosedeki pastahaneci ve son olarak uc cocuklu eniste
Sirada ben lokantaci fantazisi bekliyorum hadi bahse girelim diger konusun daki eniste adayimiz kim olabilir
Topiğe birkaç kez uyarı yazdım, son uyarının üzerinden 24 saat bile geçmemiş, birkaç bildirim var ama sadece onlara bakmak yeterli olmayacak, e benimde sabaha kadar bombooooş vaktim varken 68 sayfayı okurum, konu fake, üyelik fake diye yazmamanız gerektiğini, dalga geçmemeyi, site kurallarını uygulamalı öğretirim diye umuyorum.Toplu katliam kokusu alıyorum bakalım ne zaman patlak verecek