• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

lou salome

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.384
8.626
158
Kızlar işyerimde beraber çalıştığım bir arkadaşım var. İsmi ayşe olsun. İkimiz projeler yapan, gayet mutlu çalışan, iyi para kazanan bir takımız. Onu çok seviyorum. İşe mutlu mutlu geliyorum. Birbirimizin eksigini kapatiyoruz, destek oluyoruz. Tam bir sinerji içindeyiz. Çok güzel ve pozitif bir kadın. Benden 3 yaş büyük. Pek çok yönden çok hayran olduğum ve bana çok yardımcı olan bir kadın.

Tam bir güzel, meslek sahibi, iyi kalpli, sosyal, bakımlı anne modeli.

Gelelim konuya. Ayşenin bir ablası var. Ablasi evli, üç cocuk annesi. Ablasının eşi ahmet abi işyerimize defalarca gelmiş bir adam. Haftasonları beraber kahvaltilara gittik. Hipodroma at yarisi izlemeye gittik. Hepimiz aynı spor salonuna gidiyoruz. Yani ailecek görüşüyorum onlarla. Erkek arkadaşım da onlarla aynı ortamda bir kaç kez bulundu.

Ahmet abi, erkek arkadaşıma gıcık olmuş. Ayşe gülerek anlattı. Dedi ki "güzel kadınların yanındaki erkekleri kıskanır o. Neden sevmedin çocuğu dedik. Bi sebebi yok, kapmış güzel kızı diye uyuz oldum dedi" diye anlattı.

Buraya kadar sorun yok. Sallamadim.

Dün öğleden sonra sevgilimle spora gittik. Kapıdan girdik. Ben görüşürüz diyerek kadın soyunma odasına doğru yürüdüm. Sevgilim geride kalmıştı. O sırada ahmet abi ve 2 arkadaşı erkek soyunma odasindan cikmislar. Beni görmüşler. Erkek arkadaşımı görmemişler. Benim de ayagimda çok ses çıkaran topuklu bi sandalet vardi. O sessizlikte dikkat çekiyordu topuk sesim. Bu 3 adam durmuş, benim geçmemi izlemiş ve ahmet abi içini çekerek şöyle demiş; "üff. Yok böyle bir şey yaaa. Yok böyle bir şey yaa"

Erkek arkadaşım yumruklarini sıkmış. Üçünün üstüne atlayıp yumruklaşmakla susmak arasında gidip gelmiş. Benim ayşeyle olan arkadaşligim vs bir sürü şey düşünmüş. Dellenip içeri girmiş. Bu 3 adam sevgilimi görmemiş.

Ben yukarı çıkıp spor yapmaya başladım..sevgilim az sonra geldi. Benim bu olanlardan haberim yok. Yanimdaki koşu bandı kapaliydi. Gel beraber ileridekinde yapalım dedi. Salon ramazan nedeniyle tenha olmasına rağmen dipdibe spor yapmak gibi bir tutkusu olmasina anlam veremedim önce. Sonra ben yoruldum. Ben duşa ineyim, sen acele etme, cafede kitap okur seni beklerim dedim. Yok ben de birakayim dedi.

Duşumu alıp kafeye çıktım. Bir masaya oturdum. Etraftaki insanlara hiç bakmam normalde. Tanimadigim insanlarla göz teması kurmamaya çalışıyorum, özellikle bu şehirde yaşamaya başladıgimdan beri. Kitabımı açtım, yan masadan bir ses geldi: "lou salome hanım da bizi hiç görmüyor" bir baktım ahmet abiler. Ettikleri laftan haberim olmadığı için hemen pur neşe ellerini sıktım.. hal hatir sorduk..gülüştük. tekrar yerime oturdum. Sevgilim duşunu alıp geldi. Yan masada bunların oturduğunu görünce çıldırdı. Bu 3 adamın da sevgilimi görünce suratı düştü. Mecburen selamlastilar. Ama az evvel bana nazik ve asiri guleryuzlu davranan adamlari bi gorseniz, sevgilimin yuzune zor bakiyorlar. Sevgilim bana "bunlar ne zamandan beri burda" dedi. Benden önce gelmisler dedim. Ben bunlarin... diye küfür etti. Dedim ne oluyor sevgilim. En baştan beri Erkekçe duygularla birbirinizden hoşlanmıyorsunuz, ama biraz abartmiyor musun.

Kalkalim dedik. Ahmet abilere iyi akşamlar dedik. Benim.tabii biseyden haberim olmadığı için gayet normal davranıyorum.

Arabada giderken sevgilime neden böyle çıldırdın dedim. Öfkeyle sağa çekip anlatti. Inanamadim. Iyi ki ustlerine atlayip dovmemissin dedim. Kendini tutabilmene cok sevindim, bundan sonra bu adamla aynı ortamda bulunmicam asla dedim. "Çıkışta seni gormek icin beklediler. Yoksa sporlarini bitirmis gideceklerdi. Seni gorunce cafeye ciktilar Bu adamları dövmedigim için umarım günün birinde pişman olmam" dedi.

Şimdi işteyim. Ayşeye anlatmadim. Napayim sizce kizlar. Ayşe ve ablası asla bilmesin di mi. Beni sürekli cagiriyorlar evlerine ya da disarida yemek yemeye. Napicam ben?

Son düzenleme:
Ayşe ile ablası ile elbette görüşmeye devam et ama onların evine gitme dışarda görüş enişte ile aynı ortamda bulunacak şekilde bir pozisyona girme.
Ayşeye anlatma mevzusu da bence anlatma çünkü zaten anlatırsan abarttığını falan düşünecektir yani bu hep böyle olmuştur. Sen arkadaşlığına devam et baktın enişte yerinde durmuyor daha fazla olay yasadın o zaman anlatırsın

Off çok kötü olmuş arkadaşına anlat ama aranız açılır mı bilmem umarim acılmaz....neden anlat diyorum sen bulundukları ortama girmeyi bırakınca belki arkadaşınla aran bozulabilir seni anlayabilmesi için anlatmam gerek .sevgiline de helal olsun sakinligini korumuş.

Ayseyle is arkadasi oldugun icin mecbur goruseceksin.ablasi ile bile gorusme bence cunku ablasinin bulundugu ortamda mutlaka esi de gelecektir ne olur ne olmaz iftira bile ederler kendileri bir zarara ugrayacak olurlarsa sana.kisiliksiz erkeklerle samimiyeti gec merhaba gulusme tokalasma benim icin olamaz bile.

söylerseniz arkadaşınızla ilişkiniz asla eskisi gibi olmayacak.
söylemezseniz de vicdanen rahatsız olacaksınız
ben ne yapardım bilmiyorum, tavrım karşımdakiyle iletişimime başlı olarak şekillenirdi ama ne olursa olsun bidaha da o adamla hiçbir ortamda görüşmezdim.

Anlatma bence anlatsan ayşe ablasına anlatacak adam inkar edecek karısı inanacak ayşe de onlara inanacak sen kötü olacaksın anlatma ama hiçbir yere de gitme onlarla sadece işine git

Bu arada arkadasina birsey bahsetme gidecek o ablasina anlatacak ablasi kocasina hesap soracak sonra sen arada kalacaksin adamlarin ucu biraraya gelip sana iftira bile edebilirler cok zorda kalirsan erkek arkadasim cok kiskanc der gecersin muhatap olmazsin onlarla.

Yani düşündüm de yerinde olmak istemezdim lou salome...Her taraf hayran dolu adamı katil edeceksin benden demesi,acilen operasyon geçir burnunu eğdir,yada fazla ye kilo al,saç boyaysa dip boyası yapma bir sürü tedbir olabilüüüürrr......
Ahahaha yok kız :))
Iriyim ben. Bi de kizil sacliyim. Bi de rahat giyiniyorum. Ondan.

Anlatırsan olay senin üstüne kalır. Kadın kaç yıllık kocasının çapkın olduğunu biliyordur. Yapman gereken kimseyle iş dışında görüşme. Ailece görüşme denen şeyi bitir. Spor salonunu da değiştir. Mesafe koy. Sadece iş arkadaşınla işyerinde görüş

Back
X