- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
- Konu Sahibi Myfavoritesmile
-
Hergün yeni bir bilgi ediniyorum bu sitede. Ben de orjinal diye biliyordum"Orijinal" diye yazılır. Bilin istedim.
valla canım aynı durumdayız işyerindeki arkaşlarım gider aynısını alır ertesi gün fulmakyaj giyinmiş gelir ama üstümde ondan daha güzel bir şeyim olduğunu görünce gene surat asar. böyle insanlar kendi kişilikleri olmayan kopyacı insanlar. taklitler asılları aratır bırak taklit etsinler.
Her şeyi gibi o da orijinal olsun farklı olsun diye onu öyle yazmış bence. Subliminal çalışmış."Orijinal" diye yazılır. Bilin istedim.
Ben ben ben ...Dunya etrafinizda donmuyor eger emek hirsizligi varsa soylersiniz yuzlerine .bnde sizin gibileri anlamiyorum hende gorup yaptiysa ne olmus onemli olan yakistirip tasiya bilmek allah akil fikir versin baska dert tasa gostermesinMerhaba arkadaşlar
Benim sorunum arkadaş ve yakın çevredeki bayanlar tarafından sürekli taklit ediliyor olmam.. Aslında asıl sorun böyle birşeyi sinsice yapmaları.. Biri de çıkıp Myfavoritesmile senden görmüştüm bunu, yada ne bilim, senden aldım bu fikri demez! Herkeslere kendi orjinal fikri gibi yutturmaya çalışırlar! Ben çocukluğumdan beri hep özgün olmak,farklı olmak, tek olmak isterim.. Biraz da modayı, çevremi takip ederim, zevkliyimdir! İşte bu beleşçiler de etrafımda dolanıp benim ekmeğimi yer, Bi sağol'u çok görürler..
Bu gün bir şey yapsam, yarın yakın çevremde görürüm aynı tavırı.. Bir yere gitsem aynısı yapılır.. Bişey giysem aynısı giyilip fotolar atılır!! Bu böyle 1-2 kişi de değil yani, çevremdeki bazı kişiliği ve özgüveni oturmamış tipler... Belkide "ya ne güzel örnek aşınıyordun "diyeceksiniz, ama belli bir yerden sonra çok sıkıyor.. Siz bişeyler için kafa yorup bir hayat tarzı oluşturuyorsunuz ve emek hırsızları bire bir kopyalıyor!??????
Birde bunun sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modelleri var ki.. Onu ayrı konuda geniş geniş konuşmak istiyorum...
Sassyassyy bu nasıl bir iş ilk defa duydumbak konuya yazdım ama hırsımı alamadım bi daha yazayım.
bir markanın influencerıyım, aylık bir kutu kıyafet geliyor bana işim sadece onları giymek. bunun için 1 aylık deneme sürecinden geçtik, bize gönderilen kıyafetleri kombinleyip fotoğrafladık. herkese aynı kıyafet gitti. 100 küsur kişi içinden 20 kişi seçildik. herkeste parçalar aynıydı ama biz farkımızı belli ettik seçildik. siz dediğiniz gibi orijinal kreatif dekoratif bilmem netif olsanız zaten herkesin içinde farkınız belli olur çok şeyapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?