Arkadaş kıskançlığı-taklitçiler bir yere kadar!!!

Kapi konşum da oyleydi. Eve ne alsak aynisini alarlardi. En son evi satisa cikardik, onlar da hemen satisa cikardilar bizden habersiz. Sattiktan sonda soylediler ))) Onlar satip gittiler, biz satamadik. İyi ki, de satamadik )))
Hic sinirlenmem boyle seylere. Guler gecerim. Zaten her kes bir-birinden gorup goturuyor. Bunda kotu bir sey yok ...

Pardon da sizin sezondan aldiginiz kiyafet yalnizca size mi özel sizin için mi tasarlandı? Yok yani yalnizca sizin üzerinizde olsun istiyosaniz o elbise kendinize bi modaci bulun size özel tasarlasin. Sizde görüp begenip almis sizene acaba?

İkinci cümle

Sosyal ilişkilerinizi etkilemiyorsa çok da takılmayın ama çevresiyle iletişimi koparacak noktaya gelen insanlar tanıyorum bu yüzden. Bu boyuta gecmemeye çalışın derim ben. Genelde sizin tarzınızdaki insanlar rekabet ortamını sevmezler, grup çalışmalarına yatkın değillerdir ve genelde emeklerinin tam karşılığını alamadıklarını düşünürler. Sizde de öyle bir durum var sanırım. Bu biraz da özgüven eksikliğine işaret edebilir çünkü ‘benden görüp daha iyisini yapabilir mi acaba’ korkusu oluşur. Sonuç olarak bunların hepsi sizin için stres kaynağı..

bu ne kendini begenmislik a cok ilginc...gorende parayi size odetiyorlar sanir..reklam yapinda paraya cevirin madem bu kadsr favorisiniz bosa harcanmayin..

bır elbıse çıkıyor 100 kişiden 99 unda var aynısı..piyasa aynı olunca alışverişte aynı olur..arkadaşlarımla çoğu zaman anlaşıp aynı zamanda gıyındığimizde bılırım..tekstıller,modacılar,mobılya,beyaz eşya,telefonlar,hatalar aslına bakarsan dunya geneli taklıtçi canım

Belkide kendi üstünüze aliyorsunuz. Benmerkezci kisiler her seyin kendilerinden dolayı olduğunu sanıyorlar da.
tam tersi herkez neden hiç kendini beyenmiyorsun senin yerinde olsak bizi yılbaşında victoria secret meleği olarak görürdün der. kendimi beyenmem herşeyi kendimle ilgili sanmam. yani benmerkezci en son olabileceğim şey.

ben merkezci insansana her yol romaya çıkar de hayır benden görmüştür der. ben öyle değilim genelde kendimi başkalarından duyduğum gibi tanımlarım.

bir çizme aldıysan ertesi gün ardaşımın ayağında aynısını aynı yerden aldığını görmek hoşuma gitmez gel sor neden gizli gizli başka arkadaşa acaba nerden almış diyip sordurtursun. hep kısa giyerim o kısa giyemez kocası çok kıskanç gelir işyeri tuvaletinde üstünü değiştirir bugün onu ben çatlatim bari bende kısa giydim diye neden gider başkasına söylersin. dün fular taktım benim aklıma gelmedi onun nasıl geliyor demiş. artı birde benimle boy ölçüşemez benle neden yarışıyosunki ben senin içinmi giyiniyorum sanıyorsun. kendim için. haksızmıyım.

bırtek ben rahatsız olmuyorum sanırım aynısı alındıgında yapıldıgında
herkesın kendı ustunde evınde farklı durur kısıler tarzlar farklıdır ne varkı bunda
benım elbısemın aynısını begenıp baskası alıp gıyebılır bence bu ozguven gerektırır ozguvenlı ınsanlar boyle seylere takılmaz gıbı gelıyor

madem ozel sızde kendı ozel tasarımınızı kendınız yapın dunya da bırtek sızde olsun o şey

Ciddiyetle yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım. Sağolun

Ben nedenini anlamadan banlanırken, buralar uçmuş valla
Sayemde bol bol gülüp eğlenmişsiniz
Ohhh, sefanız olsun
Yanlız, anladığım kadarıyla kanser falan olmadan da derdim var diye yazılmıyor bu platformda.. Çünkü paylaşmak istediğin sıkıntınla dalga geçenlerle,dalgageçmeye kalkınca banlanıyorsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…