- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.758
- 63
- Konu Sahibi Myfavoritesmile
-
Bak işte favelayn sağol senden gördüm diyemiyosun biPardon date işte bunun patenti ben de bunun bak litfen yani şekerim
Ooo sen dur bi de benim daha sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modellerim varBak işte favelayn sağol senden gördüm diyemiyosun bi
Çok korkuyorum tamam tamam ben senden gördüm aslında sen kendine özgü tek eşsiz nadide bir kisiliksin lütfen tamam yapmaOoo sen dur bi de benim daha sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modellerim var
Heh şöyle işte yaa bi öğrenin bunu artık onu da mı ben öğreticemÇok korkuyorum tamam tamam ben senden gördüm aslında sen kendine özgü tek eşsiz nadide bir kisiliksin lütfen tamam yapma
Heh şöyle işte yaa bi öğrenin bunu artık onu da mı ben öğreticem
YaBu acıya nasıl katlanıyorsunuz ?
İkinci cümleHayırlısı olsun canım.Kadınlar kulubü üyeleri olarak gerçekten çok üzüldük durumunuza.Çok rahatsızsanız görüşmeyin hiç biriyle.Tek başınıza yaşayın.Her şeyide paylaşmak zorunda degılsınız.Ayrıca gıttınız yerlere ınsanlar gidebılır.O zaman her yaptınız olayın patentini alın.Siz gittiniz diye o mekana gıdılmıcekmı.Ayrıc her sey her ınsanda aynı durmaz.Herkesın taşıma özellıgı farklıdır.Şaka gibisin gercekten.
tam tersi herkez neden hiç kendini beyenmiyorsun senin yerinde olsak bizi yılbaşında victoria secret meleği olarak görürdün der. kendimi beyenmem herşeyi kendimle ilgili sanmam. yani benmerkezci en son olabileceğim şey.Belkide kendi üstünüze aliyorsunuz. Benmerkezci kisiler her seyin kendilerinden dolayı olduğunu sanıyorlar da.
Valla gayet te getirmişim işte. Resmen destan yazmışım.. Bu kadar kişi de okumuş anlamış. Acaba senin okumanda mı bir problem var?Daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsun sen ve modan bide çevren baya gereksiz tiplersiniz burdan bile belli
Ciddiyetle yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım. SağolunSosyal ilişkilerinizi etkilemiyorsa çok da takılmayın ama çevresiyle iletişimi koparacak noktaya gelen insanlar tanıyorum bu yüzden. Bu boyuta gecmemeye çalışın derim ben. Genelde sizin tarzınızdaki insanlar rekabet ortamını sevmezler, grup çalışmalarına yatkın değillerdir ve genelde emeklerinin tam karşılığını alamadıklarını düşünürler. Sizde de öyle bir durum var sanırım. Bu biraz da özgüven eksikliğine işaret edebilir çünkü ‘benden görüp daha iyisini yapabilir mi acaba’ korkusu oluşur. Sonuç olarak bunların hepsi sizin için stres kaynağı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?