Arkadaş kıskançlığı-taklitçiler bir yere kadar!!!

Birde şunu anladım ki; taklit etmekten hoşlanan çook fazla insan var. Hoşlanmasalarda ellerinden gelen bu demekki.. Yapacak bişey yok
Ego mego denilmiş, doğrudur egolu olabilirim.Sanırım çocukluğuma inmek isteyen bir arkadaş ta var. Benim kabulüm, seve seve inerim
Özgünüm dedim, ama bir moda dehası falan değilim tabiki. Farklı şeyleri bulup kendi tarzımda harmanlıyorum. Zaten sorun sadece giyim kuşam değil ki. Kendini sürekli zavallı bir yarışa sürükleyen , kıyaslayan , hasetle taklit eden tipler.. Şimdi burda yaşadığım şeyleri yazmamın bir anlamı yok, çünkü çok önyargılı bir grup oluştu gibi geliyor bana.. Ne desem ben yanlışım onlara göre. Eyvallah

Evet hersey heryerde satiliyor ama arkadaslarimizla birebir ayni seyleri giymemiz cok nadir denk gelmistir. Oyle ozel filan da diktirmiyoruz.
Devamli herseyin aynindan alinip ayni giyinmek can sıkıcı olabilir.
Konu sahibi biraz abartmis tabi emek hirsizligi filan diye ama bence can sıkıcı.

Merhaba, yaşınızın küçük olduğunu varsayıyorum çünkü anlattığınız konu , lise-üniversite zamanlarımı hatırlattı.
Çok örnek alınırdım ve bu beni çok kızdırır herkes taklitçi herkes beni kıskanıyor sanırdım.
Sonra mı ne oldu.. Büyüdüm.
Şuan imrenilmenin gayet normal olduğıunu anlıyorum , biri benden benzer bir şeyi alıp giyindiğinde vs bu beni mutlu ediyor - kötü göz ile bakmıyorum, demek beğeniyorlar ki örnek alıyorlar. Kötü göz ile baksaydı insanlar asla benzemek istemezlerdi.
Hatta mutlu olup, tavsiye bile veriyorum.
Çevremdeki çoğu kişi, özel bir günde vs bana danışır giyim-makyaj vs konularında.
Bunlar güzel şeyler ,olaylara olumlu tarafından bakın.
Sevgiler

Benimde hem arkadaşım hem komşum olan biri var.Her an beni takipte.Whatsapp grubumuz var.Orada benim yazdığım cümleleri bile taklit ediyor.Ben bi yere gitsem ertesi hafta mutlaka oraya gidiyor.Bisey alsam mutlaka bi benzerini alıyor.Bu beni rahatsız etmiyor.Cok gülüyorum.Yasi da benden küçük ne güzel işte açıkça itiraf etmese de örnek alıyor beni.Bu benim hoşuma gidiyor.Sende relakss konu sahibi.Biraz egonu törpüle.

Benim hosuma giderdi. Ama kizima koyacagim ismi koyan salakla konusmazdim heralde. Çok itici. Ya size de dert begendiremioruz vala. Bu mu derdin deyip sasiriveriosunuz herseye. Ne var yani onemsizse yazmayiverin cevap. Komik cevaplara ben de guldum yalan yok ama offff bu ne egooo beeee diyip kendinizi nie parcaliosunuz. Bence su yuzden. Çoğunuz taklitci ve hazircisiniz kabul edin. Ben oyleyim valla pek anlamam zevkten falan birinde bi yerde görürsem begeniorum anca. Kendim pek hayal edemiorum daha dogru uğraşacak azim yok.

Anlıyorum acınızı. Benim derdim de aynı kardeş. Benim de görümcem beni kıskanıp erkek çocuk doğurdu mesela. Ben erkek doğurdum diye hemen aynısını yaptı. Emek hırsızlığı bu resmen. Ben o kadar seviştim, pipili üretmek için çabaladım. O ise hemen beni taklit etti. Hayır yani yine doğur ama niye erkek doğuruyorsun? Taklitler asıllarını yaşatır!!! Benim oğlumun pipisi daha güzel!!!

Eğer sertifikalı, ya da özel üretim ürün alıyorsanız dert yanmaniz gereksiz.

Zira saç , baş, makyaj, ve hatta kafalar Kızılay dağıtmış gibi aynı zaten.

Siz özgün olduğunuzu sanıyorsunuz , oysa zaten o gömleğin altına o pantolonu bulmak çok basit.

Daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsun sen ve modan bide çevren baya gereksiz tiplersiniz burdan bile belli

valla canım aynı durumdayız işyerindeki arkaşlarım gider aynısını alır ertesi gün fulmakyaj giyinmiş gelir ama üstümde ondan daha güzel bir şeyim olduğunu görünce gene surat asar. böyle insanlar kendi kişilikleri olmayan kopyacı insanlar. taklitler asılları aratır bırak taklit etsinler.

Modayı takip ediyorum diyorsunuz.günümüzde modayı herkes takip ediyor.Pişti olmanız gayet normal.
O ay moda olan her şey her mağazada var. Çevrenizdekilerin de alması gayet normal.
Siz kendinize özel bir şey tasarlatıp diktiriyorsanız onlarda gidip aynısını diktiriyorsa ancak o zaman sizi taklit ettiklerini söyleyebilirsiniz.
Fazla ego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…