- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Myfavoritesmile
Burası çok manalı .Birde bunun sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modelleri var ki.. Onu ayrı konuda geniş geniş konuşmak istiyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası çok manalı .Birde bunun sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modelleri var ki.. Onu ayrı konuda geniş geniş konuşmak istiyorum...
Aynen öyle. Ben kumasimi kendim seciyorum, annem evde dikiyor.Orijinal olmak istiyorsaniz yeteneginiz varsa dikis ogrenin, ev dekorasyonu icin kendi emeginiz olan bir seyler yapmaya calisin. O zaman kimse sizde olan bir seyi alamaz. Aynisini yapamaz. Bizim okulda da var iki hatun birbirlerinin aynisi. Gecen yagmur yagdi. 3 kiside ayni yagmurluk vardi. Biri hep o tarzdaydi diger ikisi ona benzemeye calisiyorlar o belli. Kendisine benzemeye calisilan arkadasin arkadas grubuna baktim ordaki herkes de birbirine benziyor. Inditex ten ipekyoldan antin kuntin gomlek alip kombinleyerek ozgun olunmuyormus bunu da görmüş oldum
Hayırlısı olsun canım.Kadınlar kulubü üyeleri olarak gerçekten çok üzüldük durumunuza.Çok rahatsızsanız görüşmeyin hiç biriyle.Tek başınıza yaşayın.Her şeyide paylaşmak zorunda degılsınız.Ayrıca gıttınız yerlere ınsanlar gidebılır.O zaman her yaptınız olayın patentini alın.Siz gittiniz diye o mekana gıdılmıcekmı.Ayrıc her sey her ınsanda aynı durmaz.Herkesın taşıma özellıgı farklıdır.Şaka gibisin gercekten.Merhaba arkadaşlar
Benim sorunum arkadaş ve yakın çevredeki bayanlar tarafından sürekli taklit ediliyor olmam.. Aslında asıl sorun böyle birşeyi sinsice yapmaları.. Biri de çıkıp Myfavoritesmile senden görmüştüm bunu, yada ne bilim, senden aldım bu fikri demez! Herkeslere kendi orjinal fikri gibi yutturmaya çalışırlar! Ben çocukluğumdan beri hep özgün olmak,farklı olmak, tek olmak isterim.. Biraz da modayı, çevremi takip ederim, zevkliyimdir! İşte bu beleşçiler de etrafımda dolanıp benim ekmeğimi yer, Bi sağol'u çok görürler..
Bu gün bir şey yapsam, yarın yakın çevremde görürüm aynı tavırı.. Bir yere gitsem aynısı yapılır.. Bişey giysem aynısı giyilip fotolar atılır!! Bu böyle 1-2 kişi de değil yani, çevremdeki bazı kişiliği ve özgüveni oturmamış tipler... Belkide "ya ne güzel örnek aşınıyordun "diyeceksiniz, ama belli bir yerden sonra çok sıkıyor.. Siz bişeyler için kafa yorup bir hayat tarzı oluşturuyorsunuz ve emek hırsızları bire bir kopyalıyor!??????
Birde bunun sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modelleri var ki.. Onu ayrı konuda geniş geniş konuşmak istiyorum...
Ben her zaman özgün olmak, farklı olmak, tek olmak isterim, ve zevkliyimdir kelimelerinde takıldım size.Merhaba arkadaşlar
Benim sorunum arkadaş ve yakın çevredeki bayanlar tarafından sürekli taklit ediliyor olmam.. Aslında asıl sorun böyle birşeyi sinsice yapmaları.. Biri de çıkıp Myfavoritesmile senden görmüştüm bunu, yada ne bilim, senden aldım bu fikri demez! Herkeslere kendi orjinal fikri gibi yutturmaya çalışırlar! Ben çocukluğumdan beri hep özgün olmak,farklı olmak, tek olmak isterim.. Biraz da modayı, çevremi takip ederim, zevkliyimdir! İşte bu beleşçiler de etrafımda dolanıp benim ekmeğimi yer, Bi sağol'u çok görürler..
Bu gün bir şey yapsam, yarın yakın çevremde görürüm aynı tavırı.. Bir yere gitsem aynısı yapılır.. Bişey giysem aynısı giyilip fotolar atılır!! Bu böyle 1-2 kişi de değil yani, çevremdeki bazı kişiliği ve özgüveni oturmamış tipler... Belkide "ya ne güzel örnek aşınıyordun "diyeceksiniz, ama belli bir yerden sonra çok sıkıyor.. Siz bişeyler için kafa yorup bir hayat tarzı oluşturuyorsunuz ve emek hırsızları bire bir kopyalıyor!??????
Birde bunun sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modelleri var ki.. Onu ayrı konuda geniş geniş konuşmak istiyorum...
Yok öyle bişey demeyeceğiz :/Belkide "ya ne güzel örnek aşınıyordun "diyeceksiniz
Aman isteme kalsın ://Birde bunun sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modelleri var ki.. Onu ayrı konuda geniş geniş konuşmak istiyorum.
Şimdi bu 2 yorumun hangisi doğru?
Ahahahahahha. Vallahi yemin ederim . EvleniyomDüğünüm var benim anlamıyon mu . Bu cuma ... Pazartesi... Nikahlar kıyılıyo vallaa bak Yorumları okuyunca aklıma direk o geldi.
Ahahahahahha. Vallahi yemin ederim . Evleniyom
Ahah ben ilkokulda müsamere kolundaydım ama vallaha da kıyafete karışmam kadının modasını çalamam elinden gerekirse demet akalını örnek alırım pijama eşofman takılırım ama konu sahibine bunu yapamamŞu anda taklitçi olduk iyi mi ?
Ahah ben ilkokulda müsamere kolundaydım ama vallaha da kıyafete karışmam kadının modasını çalamam elinden gerekirse demet akalını örnek alırım pijama eşofman takılırım ama konu sahibine bunu yapamam
Bir ki üç tıpNe insanlar var der susarım...
'Birde bunun sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modelleri var ki.. Onu ayrı konuda geniş geniş konuşmak istiyorum. ' demişsiniz en son cümle de. İlk yazdıklarınızdan dolayı bu siz olmuyor musunuz
 kk'ya hepimiz üyeyiz diye bizi de taklitçi olarak görmez di mi. Görmesin çünkü çok aminnYok. Onlar da taklit edenler, konu sahibi değil. Lütfen ...
Bu emojileri ben de kullanmıştım ne kadar taklitçisiniz bıktım hepinizden kk'ya hepimiz üyeyiz diye bizi de taklitçi olarak görmez di mi. Görmesin çünkü çok aminn
Pardon da te işte bunun patenti ben de bunun bak litfen yani şekerimBu emojileri ben de kullanmıştım ne kadar taklitçisiniz bıktım hepinizden