- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi Myfavoritesmile
modayı takip edip nasıl özgün olabiliyorsunuz, anlatsanıza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok ozgun bir konu,2013ten beri dusunerek acmis iste 5 yilda anca bu olmus
Evet hanımlar, geyik, dalga, konu dışı artık adına ne derseniz bu kategoriye giren her yorum için sizden kötü içerik bekliyorum."Özgün" banlarım, doğaçlama gelişir anlamazsınız.
Ben çocukluğumdan beri hep özgün olmak,farklı olmak, tek olmak isterim..
Zaten bir yere gitsek 3-4-5 kişi aynı şeyi beğensek (yani benimle beraber beğendiklerini söyleseler) sorun olmaz.. Güle eylene arkadaşlarımla birşeyler beğenip giymekten gocunmam.
Daha iki cümleyi bir araya getiremiyorsun sen ve modan bide çevren baya gereksiz tiplersiniz burdan bile belliMerhaba arkadaşlar
Benim sorunum arkadaş ve yakın çevredeki bayanlar tarafından sürekli taklit ediliyor olmam.. Aslında asıl sorun böyle birşeyi sinsice yapmaları.. Biri de çıkıp Myfavoritesmile senden görmüştüm bunu, yada ne bilim, senden aldım bu fikri demez! Herkeslere kendi orjinal fikri gibi yutturmaya çalışırlar! Ben çocukluğumdan beri hep özgün olmak,farklı olmak, tek olmak isterim.. Biraz da modayı, çevremi takip ederim, zevkliyimdir! İşte bu beleşçiler de etrafımda dolanıp benim ekmeğimi yer, Bi sağol'u çok görürler..
Bu gün bir şey yapsam, yarın yakın çevremde görürüm aynı tavırı.. Bir yere gitsem aynısı yapılır.. Bişey giysem aynısı giyilip fotolar atılır!! Bu böyle 1-2 kişi de değil yani, çevremdeki bazı kişiliği ve özgüveni oturmamış tipler... Belkide "ya ne güzel örnek aşınıyordun "diyeceksiniz, ama belli bir yerden sonra çok sıkıyor.. Siz bişeyler için kafa yorup bir hayat tarzı oluşturuyorsunuz ve emek hırsızları bire bir kopyalıyor!??????
Birde bunun sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modelleri var ki.. Onu ayrı konuda geniş geniş konuşmak istiyorum...
valla canım aynı durumdayız işyerindeki arkaşlarım gider aynısını alır ertesi gün fulmakyaj giyinmiş gelir ama üstümde ondan daha güzel bir şeyim olduğunu görünce gene surat asar. böyle insanlar kendi kişilikleri olmayan kopyacı insanlar. taklitler asılları aratır bırak taklit etsinler.Merhaba arkadaşlar
Benim sorunum arkadaş ve yakın çevredeki bayanlar tarafından sürekli taklit ediliyor olmam.. Aslında asıl sorun böyle birşeyi sinsice yapmaları.. Biri de çıkıp Myfavoritesmile senden görmüştüm bunu, yada ne bilim, senden aldım bu fikri demez! Herkeslere kendi orjinal fikri gibi yutturmaya çalışırlar! Ben çocukluğumdan beri hep özgün olmak,farklı olmak, tek olmak isterim.. Biraz da modayı, çevremi takip ederim, zevkliyimdir! İşte bu beleşçiler de etrafımda dolanıp benim ekmeğimi yer, Bi sağol'u çok görürler..
Bu gün bir şey yapsam, yarın yakın çevremde görürüm aynı tavırı.. Bir yere gitsem aynısı yapılır.. Bişey giysem aynısı giyilip fotolar atılır!! Bu böyle 1-2 kişi de değil yani, çevremdeki bazı kişiliği ve özgüveni oturmamış tipler... Belkide "ya ne güzel örnek aşınıyordun "diyeceksiniz, ama belli bir yerden sonra çok sıkıyor.. Siz bişeyler için kafa yorup bir hayat tarzı oluşturuyorsunuz ve emek hırsızları bire bir kopyalıyor!??????
Birde bunun sürekli kendini kıyaslayan, yarıştıran bir üst modelleri var ki.. Onu ayrı konuda geniş geniş konuşmak istiyorum...