- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
- Konu Sahibi Myfavoritesmile
Sosyal medyami sırf bu yüzden paylaşıma kapatmış durumdayım. Ve sosyal medyayı kendimi göstermek için değil gerçekten güzel yardımsever sayfaları takip etmek ve doğru paylaşımlar yaymak için kullanıyorum beni özleyen artık hattimdan arıyor alistirdim buna . Ve moda işlerini de sohbet esnasında konuşuyorum artık malzeme vermiyorum çünkü kendimizi degistirmeliyiz çevreyi değiştiremeyiz..
Fikir hırsızlığına kızarım çünkü zeka taklit edilmemeli bunun içinde artık kimseyle bilgi payl aynı paylasmiyorum akılları kendine yetmiyor ve sizi küçük dusuruyorlar ustelik. Aynı kazagi alanlara ayni saçı yapanlara bir şey demiyorum çünkü her şey sahibinde orijinal durur o yüzden bu konuda takıntım yok.. eğer tarzınıza yaşam seklinize güveniyorsanız bu durumu sindirebilmelisiniz.
Fikir hırsızlığına kızarım çünkü zeka taklit edilmemeli bunun içinde artık kimseyle bilgi payl aynı paylasmiyorum akılları kendine yetmiyor ve sizi küçük dusuruyorlar ustelik. Aynı kazagi alanlara ayni saçı yapanlara bir şey demiyorum çünkü her şey sahibinde orijinal durur o yüzden bu konuda takıntım yok.. eğer tarzınıza yaşam seklinize güveniyorsanız bu durumu sindirebilmelisiniz.