Şimdi bu vatandaş benim arkadaşımdı. Biraz şıpsevdi biriydi benden hoşlandığını söylemişti. Ben de hoşlanmama rağmen kendisine inanmadığım için geri çevirmiştim. " seni kaybetmek istemiyorum" bu konuyu bir daha açmayacağım demişti. O zamanlar sık konuşuyorduk birden muhabbeti kesmek istememesini anlayabilirim.
Muhabbetimiz devam etti ama ben amacının sadece sevişmek olduğunu düşündüm, duygularımla oynadı diye irtibatı koparttım. Hafızamdan sildim. Üç yıl konuşmadık sonra beni popüler bir iş ağından bulup ekledi. Konuşmayı başlatan tarafta oydu. Hayatımda biri var mı diye soran da oydu. Mesafeli bir şekilde 7-8 ayda bir naber,nasılsınlı bir muhabbetimiz vardı (artık yok sildim). Hatta hoşlandığım çocuklardan birinin yaptığı bir harekete çok üzülüp ona anlatmıştım. da sevgilim var de, ben ararım seni, görüşme onla demişti. Şimdi bu arkadaşça bir yardım mı?
Yıllar sonra aynı şehirde denk geldik. Görüşene kadar hayatında biri olduğunu söylemedi. Hatta arkadaşına ayarlamaya çalıştı. Biri var mı hayatında mutlu ol falan dedi. Tersledim. Sebebini bir gün karşılaşırsak söylerim dedim ve karşılaştığımızda ona karşı duygularım olduğunu vs. içimde kalan iyi, kötü her şeyi yüzüne söyledi. O da daha önce neden söylemedin, yeni bir ilişkiye başladım falan dedi, elimi tutmaya falan çalıştı. Sonra ben seni kaybetmek istemiyorum dedi. Güzel bir muhabbetimiz var dedi. Muhabbet dediği 7-8 ayda bir yazışmamız. Tüm iletişimimi kopardım onla ama bu arkadaş kalma olayı ne? yedekte tutmak mı? Arkadaş dediğin 7-8 ayda bir yazmaz, ya da arada bir arar gerçekten ilgilenir.