Arkadaş kalmak isteyen erkek

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Şimdi bu vatandaş benim arkadaşımdı. Biraz şıpsevdi biriydi benden hoşlandığını söylemişti. Ben de hoşlanmama rağmen kendisine inanmadığım için geri çevirmiştim. " seni kaybetmek istemiyorum" bu konuyu bir daha açmayacağım demişti. O zamanlar sık konuşuyorduk birden muhabbeti kesmek istememesini anlayabilirim.

Muhabbetimiz devam etti ama ben amacının sadece sevişmek olduğunu düşündüm, duygularımla oynadı diye irtibatı koparttım. Hafızamdan sildim. Üç yıl konuşmadık sonra beni popüler bir iş ağından bulup ekledi. Konuşmayı başlatan tarafta oydu. Hayatımda biri var mı diye soran da oydu. Mesafeli bir şekilde 7-8 ayda bir naber,nasılsınlı bir muhabbetimiz vardı (artık yok sildim). Hatta hoşlandığım çocuklardan birinin yaptığı bir harekete çok üzülüp ona anlatmıştım. da sevgilim var de, ben ararım seni, görüşme onla demişti. Şimdi bu arkadaşça bir yardım mı?

Yıllar sonra aynı şehirde denk geldik. Görüşene kadar hayatında biri olduğunu söylemedi. Hatta arkadaşına ayarlamaya çalıştı. Biri var mı hayatında mutlu ol falan dedi. Tersledim. Sebebini bir gün karşılaşırsak söylerim dedim ve karşılaştığımızda ona karşı duygularım olduğunu vs. içimde kalan iyi, kötü her şeyi yüzüne söyledi. O da daha önce neden söylemedin, yeni bir ilişkiye başladım falan dedi, elimi tutmaya falan çalıştı. Sonra ben seni kaybetmek istemiyorum dedi. Güzel bir muhabbetimiz var dedi. Muhabbet dediği 7-8 ayda bir yazışmamız. Tüm iletişimimi kopardım onla ama bu arkadaş kalma olayı ne? yedekte tutmak mı? Arkadaş dediğin 7-8 ayda bir yazmaz, ya da arada bir arar gerçekten ilgilenir.

Boyfriend değil olamadı. Yani arkadaş olamayacak kadar kalleş gördüm. İçim yansa da iletişimi kestim. Sadece seni kaybetmek istemiyorum olayını tam çözemedim.

ay çok saçma ya..
bişey yaşamak isteyen insan, tabi burda ''birşey''den kasıt CİDDİ bişey yaşamak isteyen insan , araya 1 gün bile sokmaz duygularını ifade eder.
tabiki seni yedekte tutmak istiyor ya yaşın kaç bunu anlamıyormusun ? UYAN BİRAZ

Kızlar yaşlarımız 30 a yakın. Yıllar sonra yuzyuze görünce soyleyemediklerimi söyledim rahatladım. Kızı bırakırım demedi, zaten yeni ben şimdi ilgisiz olurum trip atar bırakır dedi. Böyle acımasız biriyle zaten arkadaş bile olmam. Aynı gün her yerden engelledim. Yıllar sonra onla tekrar iletişime geçtiğime de pişman oldum.

Onun bana karşı duygusu var mı yok mu anlamadım. Ben duygularımı açtığımda beklemiyordum dedi, sonra konudan konuya geçti. Sen istemedin ben kapatmıştım o konuyu falan dedi. Elimi tutmak istemesini çok arkadaşça algılamadım, bilemedim.

ya zaten takdir edersinki dur ben senin elini tutayım iki takılırız ayrılırım zaten yıllardır da yedeksin demesini beklemiyorsun ???

Keşke o kadar dürüst olsaydı bu kadar içerlemezdim.

Arkadaşlarım silmeseydin öylece kalsaydı dedi ama iletişimin i- sine geçme ihtimalini yaşamak istemedim. Siz olsanız ne yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…