- Konu Sahibi karacabandirma
Ben yazamıyorum galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olalım canım:):)
Slm
Nbr iiiii sen nrdn![]()
Kizlar burda surekli derdimizi tasamizi anlatip duruyoruz cok guzel tavsiyeler sohnetler oluyor ama gonul istiyorki bunlari sanal haricindede yasayalim.. sozde arkadas olan bie yigin gorustigim insan var evim gelen giden disarfa bulustugum sureklitlfnlastigim. Ama samimi olqrak brnim onlara davrsnsigim gibi cansan bir dostum malesef yok eglenceli biriyimdir tekliflere acigimdir sir saklarim gezmeyi sverim ama cevremdeki insanlatin ya cogu hayata bakisi cok farkli yada cok cikarci herseyiule guuvenip kardesim gibi forebilecegim kisilerden hep kazik yedim ve kendimi hic arkadasim yok gini hossediyorum..(
Biriniz benim arkadasim olunnn :)))
Kizlar burda surekli derdimizi tasamizi anlatip duruyoruz cok guzel tavsiyeler sohnetler oluyor ama gonul istiyorki bunlari sanal haricindede yasayalim.. sozde arkadas olan bie yigin gorustigim insan var evim gelen giden disarfa bulustugum sureklitlfnlastigim. Ama samimi olqrak brnim onlara davrsnsigim gibi cansan bir dostum malesef yok eglenceli biriyimdir tekliflere acigimdir sir saklarim gezmeyi sverim ama cevremdeki insanlatin ya cogu hayata bakisi cok farkli yada cok cikarci herseyiule guuvenip kardesim gibi forebilecegim kisilerden hep kazik yedim ve kendimi hic arkadasim yok gini hossediyorum..(
Biriniz benim arkadasim olunnn :)))
Merhabalar ben de İstanbul dan deniz 29
istanbul üsküdarda veya yakınlarında oturan yok mu hiiç kızlaarinstagram hesabı falan olan varsa ordanda takipleşebilirizzz
![]()
Mrb
ben üsküdar bulgurlu tarafındayım yeni gelinim ne semti biliyorum nede evimize yakın arkadaşım varailem ve bütün arkadaşlarım avrupa yakası tarafında
![]()
merhaba nerden![]()
Hatayliyim ama yurt disindanim simdi peki siz :)))![]()