• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadas istiyorum yaaa!!!

Erkek değilim tabii ki,gözüm tutmadı da ne demek.evliyim ve doktorum. Senin hayal bile edemeyeceğin saygınlıkta biriyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne kadar güzel bi işiniz var ne doktorusunuz peki nerde =))

Bende iZmir karşıyadayım biri 9 diğeri 3 yaşında iki çocuğum var 14 sene çalıştıktan sonra kızımı doğurunca ev hanımı oldum mecburenn ve evdeyiz ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba izmir hatunu =)))))))) 2 tnede çocugun var ne güzelll

essah mı diyon fıstık bak gerçekten istersen götürebilirim tanıdıgım kuaförler var =))

isterim tabiki neden olmasın :21:

Tam olarak neresinde oturuyorsun bulgurlunun ben madoya çok yakınım . kuaförden çıkmam zaten benn :23:

canım şimdi tarif et desen gider ev adresimi veririm bulgurlu diye geçiyor yani eşim öyle demişti ama esatpaşa köprüsünün orda a101 market var oraya çok yakınım anlatabildimmi acep :17:

merhaba canm...İzmir'den...adım özge. sen nerden

istanbuldan canım =))))

isterim tabiki neden olmasın :21:

canım şimdi tarif et desen gider ev adresimi veririm bulgurlu diye geçiyor yani eşim öyle demişti ama esatpaşa köprüsünün orda a101 market var oraya çok yakınım anlatabildimmi acep :17:

tmmm canım ümraniye çarşıda buluşalım ben seni götreyim
kumralhatun hep beraberb facede grup kuralım varsa =))))

Son düzenleme:
Tekliflere acigim da ne demek :D
Realde sıkı arkadaslik icin guven ve yillar gerektirir ki kalmıs ki biz daha komsumuza guvenip sir veremiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemde meslektasız sanırım muhasebe :21:

ay evet çok severim mesleğimi ama çalıştığım yeri sevmiyorum :1: neyse evliyim 3 aylık taze gelinim 27 yaşındayım yengeç burcuyum ay heycanlandım :9:

sen anlat bekarmısın evlimisin kaç yaşındasın:21::21:

Back